Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witamy wieczorowo :multi:

Ech ostatnio jak widac mam ograniczony dostep do kompa, bo siostra dniami i nocami pisze prace mgr, a jest na polonistyce, wiec ponad 100 str jak nic praca bedzie sobie liczyla :shake: Ja sobie tego nie wyobrazam, przede mna poki co daleka droga, ale jak wiadomo czas tak szybko leci, ze ani sie obejrze, a juz bedzie 5 rok i obrona :cool3:

Dzisiaj bylismy z oskarciem na działeczce, maly był tak zadowolony, ze ogonek to taki wywiniety nosil jakby na grzbieciku lezal hihih, az milo sie patrrzy na takiego zadowolonego i szczesliwego psa :loveu: niestety aparatu nie wzielam, a szkoda, bo tak super sie bawil, ze tylko sfotografowac hihi

Zaraz za to wstawie kolejne fotki domowe :cool3:

Posted

Czesc Betako :multi:
Ja rowniez uwielbiam patrzec na szccesliwego psa tryskajacego energia, wlasnie taki Oskarcio jest kiedy jedziemy na dzialeczke, juz nie wspomne jak pojedziemy do Leżajska, tam ma cale podworko tylko i wylacznie do swojej dyspozycji :loveu: :lol:

czesc Saruś :multi:
Juz zmniejszami wstawiam :p

Posted

Agus, a te miescie mowi Ci, dziewzyny padaja na kolana na jego widok :lol: :eviltong:

Beatko, to nie bedzie fuj, a wrecz odwrotnie! Nam bedzie niezmiernie milo, jezeli Aidus bedzie mogl smigac w podobnej fryzurce, ciesze sie ogormnie :multi: :loveu:
P.S nie musi byc podobna moze byc identiko, ja nawet moge powiedziec ile cm ma dlugos firaneczka :lol:

Czesc Ewus :multi:
widze ze powoli nadrabiasz zalegosi? pewnieby sie spora lekturka kilkusetstronnicowa uzbierakła jakby tak sie zliczylo te galeryjki do ktorych zagladalas hihih

Posted

My juz ladnie mowimy dobranoc i kierujemy sie w strone lozia :sleep2:

Beatko - zadna filozofia, biore wloski w kupe( po scieciu biore wsyztskie jakie sa na glowce:eviltong: ) wiaze gumeczka ( na 3 razy:eviltong: ) i daje kokardeczke. Teraz idziemy na latwizne, bo wloski sa krociutkie :loveu:

Posted

Świetna jest ta fotka.:loveu: Oskarek to prawdziwy aktor.:loveu:
Stoi tak dostojnie...coś pięknego.:loveu: Jestem zachwycona. :loveu::loveu::loveu:
DOBRANOC DAGMARKO ! :buzi: Miłych snów.

Posted

[quote name='marzenna79']
Świetna jest ta fotka.:loveu: Oskarek to prawdziwy aktor.:loveu:
Stoi tak dostojnie...coś pięknego.:loveu: Jestem zachwycona. :loveu::loveu::loveu:
DOBRANOC DAGMARKO ! :buzi: Miłych snów.

Patrzcie i podziwiajcie jaki piękny jestem hihihi

Posted

Dzień dobry Daguś i Oskaruś w sobotę do południa.:multi::loveu:
Oskarek potrafi się zaprezentować w całej swojej okazałości. :loveu: I jaką ma poważną minę ??????? :crazyeye:
Model z niego nieprzeciętny.:cool1::cool1::cool1:
Pozdrawiamy i miziamy.:loveu:

Posted

madziasto4 napisał(a):
Cześć Daguś :)
Podoba mi się bardzo Oskarek golasek :loveu: Już się nie mogę doczekać kiedy Master tak będzie wyglądał :loveu:

Ja tez:loveu: Ale czekam na cieplejsze dni. A Toro tez bedzie obcianny?

Hej Dagus!
Jak tam mija weekend? Korzystacie ze sloneczka?

Posted

Daga_i_Oskar napisał(a):
Maly Skrzaciku udało mi sie jesio takie zdjecia w całej kasie Oskarkowi zrobic :lol:

wersja z jezyczkiem :loveu:

I jeszcze 2 fotecki na dzisiaj :p

Daguś super są te fotki!

i widać tą śliczną firaneczkę
piękne ma Oskarcio kolorki:lol:

Mizianka dla modela koniecznie:loveu: