Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oskarek jak zwykle wypucowany, świecący i taki gładziutki :loveu:

Daguś on tak na codzień i przez cały dzień wygląda czy tylko na potrzeby sesji fotograficznej..? pytam bo jak ja Fidlaczka wyczeszę to tylko przez najbliższe 5 minut wygląda estetycznie a za chwilę jakby piorun w niego strzelił :p:p zaraz jest cały potargany i same strąki mu wiszą....;)

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witaj Oskarku śliczny ! :loveu::loveu::loveu:
Mizianko od Sukcesa. ;) Pozdrowienia dla pańci.:multi:
Super zdjątko. :loveu: Jak Oskarek mądrze patrzy w aparat. :crazyeye: Piękny kawaler.:loveu:

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']Dagaaaaaaaaaaaaaaaaa trzymam kciuki od 15 :kciuki:

A Ty za mnie o 17 :oops:
:multi:Witam Was Oskarutki, śliczne przytulanki.:loveu:
Daguś i Madziu, my też chętnie potrzymamy kciuki za WAS !!!!!!! POWODZENIA ŻYCZĘ ! :thumbs::thumbs::thumbs:

Posted

Witamy :multi:
Uff wreszcie udało mi sie dotrzec do komputera no i do Was dziewczyny :loveu: Juz jestem po ekonomi, ale wyniki beda dopiero za jakies tydzien, gora dwa tygodnie, ale powiem kroko : było fatalne :roll:

[quote name='Alka']cześć Daguś !

Super fotaski! Obcięty Oskarek przygotowany na przyjęcie wiosny.Ładnie mu w krótkiej fryzurce, właśnie do takiego Oskarka zdążyłam się przyzwyczaić.

Witaj Auś :multi:
No tak ja zmienilam swoj image farbujac znowu włoski na ciemno to i Oskarcio zmienił swój image przed nadchodzaca wiosenka obcinajac kudełki :loveu: Ja tez sie juz do niego przyzwyczaiłam ogolonego, juz teraz nie wyobrazam sobie go w długich wlosach :shake:

[quote name='Pegaza']A ile ten Oskarek liczy sobie latek że lata jeszcze z smoczkiem ?
i komu to kapcia zarekwirował ?
Świetne jak zwykle fotki, taki zarośnięty Oskarcio tez jest ładny

A no chlopak liczy juz sobie prawie 4 latka, dokladnie 6 lipca je skonczy, ale jak widac nie wyrosl jeszcze w pelnie ze szczeniaczkowego zachowania :loveu: :eviltong: A kapcia to mnie porwał :evil_lol:

[quote name='Aga76']Cześć Daguś,

Słodki gładki tyłeczek :happy1: Dla mnie bomba.

Czesc Agusiu :multi:
Twoja Caprunia tez ma taka fryzurke na lato??:razz:

[quote name='haska_12']W tej galerii zawsze można liczyc na swietne fotki :loveu:

Szalony Oskarek! :loveu: Piękny...

Ciesze sie bardzo, ze zdjecia sie podobaja, to mnie mobilizuje do tego, aby wziac je robic :cool3:

[quote name='Teklunia']byłam się leniłam i trochę szykowałam do ślubu

No to teraz za to byczenie i lenienie sie masz duuze zaleglosci co :cool3: a jak tam sukieneczka? sie robi :loveu: ?

[quote name='Zuza96']Hejka Dagusiu i Oskarku !!! :loveu:

Sweet :loveu: Oskaritto :loveu: słodziak :loveu:

Witaj Zuziu,
juz niedlugo to my bedziemy sie tak zachycac Twoja slodkoscia :loveu:

[quote name='Yorkie']Już 300 zł :multi: Ale to się jeszcze zmieni, czyli ubyje, cud by się stał, gdyby przybyło!

Śliczne jak zawsze foteczki Oskarka :loveu: Daguś, to ile ty mu mniej więcej dziennie zdjęć robisz? Bo naprawdę dużo wstawiasz na forum...

Sarus no to gratuluje 300 zl odlozonych na aparat :multi: :lol:
Co do zdjec to potrafie ich zrobic duzo nigdy sie nad tym nie zastanawialam, ani tego nie zliczalam, to zalezy od dnia, czasu wolnego i miejsca :eviltong:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']
Juz jestem po ekonomi, ale wyniki beda dopiero za jakies tydzien, gora dwa tygodnie, ale powiem kroko : było fatalne :roll:

Witaj Auś :multi:
No tak ja zmienilam swoj image farbujac znowu włoski na ciemno

eee tam zaraz fatalnie ...:cool3: za tydzień okaże się ,że całkiem niezle , czego ci bardzo życzę :loveu:

a jakąś fotkę w ciemnych włosach zobaczymy ?

Posted

[quote name='PositiveThought']cuuudne :loveu:

Co tam ciekawego Oskarrito w telewizji oglądał? :razz:

Ty masz tu przyjść! do nas! teraz! jutro to ja wracam do domu po 17.00

a życzenia miłego poniedziałku, w przypadku poniedziałku są zupełnie zbędne. toż to absurd!

Beatko juz jestem :cool3: tu! i teraz! :loveu:
A Oskarcio ja widac bardziej moim kapciem nizeli telewizja byl zainteresowany hihi :evil_lol:

[quote name='fidelek2']Oskarek jak zwykle wypucowany, świecący i taki gładziutki :loveu:

Daguś on tak na codzień i przez cały dzień wygląda czy tylko na potrzeby sesji fotograficznej..? pytam bo jak ja Fidlaczka wyczeszę to tylko przez najbliższe 5 minut wygląda estetycznie a za chwilę jakby piorun w niego strzelił zaraz jest cały potargany i same strąki mu wiszą....

Kasiu Oskarcio na co dzien tak wyglada, czyli kucyczek i jakas spineczka/gumeczka/kokardeczka :loveu: a siecacy to sam z siebie taki jest no i pewnie tez swoje robia kosmetyki.

[quote name='marzenna79']
Witaj Oskarku śliczny ! :loveu:
Mizianko od Sukcesa. Pozdrowienia dla pańci.:multi:
Super zdjątko. :loveu: Jak Oskarek mądrze patrzy w aparat. Piękny kawaler.:loveu:

Marzenno moze nie uwierzysz, ale prawda jest taka, ze on uwielbia zdjecia, jak tylko slyszy ten odglos kiedy aparat sie otwiera juz czeka w gotowosci, zazyczaj z zabawka, do zdjec. Nie nauczylam go komendy"daj glos" za to nauczylam go pozowania do zdjec :loveu: :lol:

[quote name='tygra']oj czy to smoczek?

Tak, tak Tygra to smoczek, ale wiesz taki specjalny dla pieskow :evil_lol:

[quote name='madzia18sosnowiec']Dagaaaaaaaaaaaaaaaaa trzymam kciuki od 15 :kciuki:

A Ty za mnie o 17 :oops:

[quote name='marzenna79']:multi:Witam Was Oskarutki, śliczne przytulanki.:loveu:
Daguś i Madziu, my też chętnie potrzymamy kciuki za WAS !!!!!!! POWODZENIA ŻYCZĘ ! :thumbs::thumbs::thumbs:

[quote name='fidelek2']To i my kciuki trzymamy :kciuki: :kciuki:

no i cześć mówimy!!!!

[quote name='leemonca']Trzymam za was obie :lol:

Ojej tyle kciukasow bylo za ekonomie i Madzi prawo, ze grzechem byloby niezaliczyc :oops: :oops: Dziękuje Wam bardzo kochane za nie :loveu:

Posted

[quote name='Alka']eee tam zaraz fatalnie ...:cool3: za tydzień okaże się ,że całkiem niezle , czego ci bardzo życzę :loveu:

a jakąś fotkę w ciemnych włosach zobaczymy ?

A no trzeba sie cofnac kilka stron wstecz, wstawialam :p

Zaraz zrzuce zdjecia z aparatu, bo kilka zrobilam :cool3: zmneisjze je no i wstawie na dogo :cool3:

Posted

Daguś , to czekam na foteczki :multi:

ja chyba niedowidzę :cool3:, cofnęłam się parę stronek ale Twojej foty niet...:shake:

Posted

[quote name='Alka']Daguś , to czekam na foteczki :multi:

ja chyba niedowidzę :cool3:, cofnęłam się parę stronek ale Twojej foty niet...:shake:

Rzeczywiscie Alus trzeba sie bylo cofnac kilkanascie stron wstecz :oops: Juz wstawiam, zebys nie musiala przelatywac przez pół galerji :lol:

Posted

dzięki Daguś !

fiu, fiu, ja już nie wiem , czy w tych jasniejszych czy w ciemniejszych bardziej ci do twarzy... ładnemu we wszystkim ładnie :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Alka']

dzięki Daguś !

fiu, fiu, ja już nie wiem , czy w tych jasniejszych czy w ciemniejszych bardziej ci do twarzy... ładnemu we wszystkim ładnie :loveu::loveu::loveu:
Woww jaka fajna laska :eviltong: przyznaje racje Alce:eviltong:

Posted

[quote name='Alka']

dzięki Daguś !

Ja chyba jednak wole sie w ciemnych :lol:

No to troche Oskarcia :loveu:

Madziu ogonek for U :lol:

My leciemy na spacerek :p

Posted

Witaj Dagmarko i śliczniutki Oskarciu ! :multi: :loveu:
Nonono...trafiłam na super foty :loveu: ...i nie tylko Oskarkowe :loveu:.
Dagmarko, " ładnemu rzeczywiście ładnie we wszystkim "
Wyglądasz pięknie...:loveu:...mmm...a jeszcze te fiolety na ścianach...:loveu:
Pozdrawiam Cię serdecznie. :)

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']Ja chyba jednak wole sie w ciemnych :lol:

Madziu ogonek for U :lol:

My leciemy na spacerek :p

OOOOO OOO Oskarek w całej krasie!
czy korzystasz z usług hodowczyni Aker??
jedno zdjęcie mi się strasznie podoba(obcięcie)-jak znajde to wkleję.
Daguś a jak wyglądałaś w jasnych włosach??:oops:

Posted

Dzień dobry Kochani :loveu:

To białe na pierwszym zdjęciu to jakiś nielot :-? Na drugim przepiękny kucol, prawdziwe dzieło sztuki :sweetCyb: Na trzecim Oskarek w pełnej krasie, i jeszcze języczek na deser zaprezentował :happy1: A na koniec super męska puuupcia :oops: :mdleje: