Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam ponownie Dago i Oskarku !!!:multi:
Byłam tu 2 strony wstecz, ale nikt mnie nie zauważył.:shake: :-(
Cudna ta fota z Oskarkiem...:loveu::loveu::loveu: i do tego to fioletowe tło...mmm...rewelka...:loveu::loveu::loveu:

Widzę Daguś, że tak jak ja kochasz fiolety ???:crazyeye::loveu:
Ja mam nawet fioletową sypialnię...:oops:
Pozdrawiam Was już niedzielnie. Buziaczki

Posted

Bry wieczór Kochane :razz:
Pora troche juz pozna jak na odwiedziny, ale jak to sie mowi lepiej pozno niz wcale dlatego przybylam chociaz sie przywitac, bo sie za Wami normalnie stesknilam :oops: :loveu:
Ekonomia nic a nic do tego łba nie chce mi wchodzic, nie moge sie kompletnie na niej skupic, bo mam tysiac mysli na sekudne i na ekonomie juz nie starcza czasu :eviltong:
Wyjatkowo mam zaległosci w swojej galeryjce, a tylko jeden dzien mnie nie bylo hihi.
Rodzice własnie przyjechali z Lezajska i wszyscy zaglebilismy sie w internecie ogladajac meble jakie to zamowili :cool3: no i juz sie nie moge doczekac Świąt Wielkanocnych bo jedziemy tam no i beda zdjecia :multi:
No nic zabieram sie za odpisywanie Wam :loveu:

[quote name='marzenna79']Dzień dobry Daga i Oskarku !
Nowe fotki...mmm...rewelacja....... Dobrze trafiłam.

Oskar w atłasowej pościeli... Super !

A tu Oskarek na baczność... Coś pięknego !
Fantastyczne są wszystkie fotki.
Jestem zachwycona. Pozdrawiam Was.

Witaj Marzenno :multi:
Bardzo duza radosc mi sprawia czytanie takich postow, ze Oskarcio sie podoba no i zdjecia, ktore wykonuje :loveu: My rowniez Was pozdrawiamy i calujemy :bye:

[quote name='Yorkie']Canon PowerShot A540
A teraz zbieram na cyfrówkę dla siebie, bo ta jest rodziców i tylko czasami mogę robić zdjęcia A najchętniej to bym robiła codziennie

No to w takim razie zycze powodzenia w zbieraniu na aparat :razz: pochwal sie ile juz masz, bo ja w dalszym ciagu "0" :lol:

[quote name='małyskrzat']Witaj Daga!

Zaprezetuj Oskarka całego po strzyżeniu(bez przeróbek) bo czciałam zobaczyć jak jest obcięty.

Jeśli chcesz oczywiście(chodzi mi głownie o tułów i łapki, gdyż szukam odpowiedniej fryzury aby obciąć moją Majutę)

Witaj Mały Skrzacie :multi:
Witamy w Naszej galeryjce :multi:
Oskarka oczywiscie zaprezentuje jezeli tylko da mi sie sfotografowac w calej krasie hihi, tyle, ze chyba nie dam rady zrobic wczesniej zdjec jak we wtorek, tak wiec prosze o cierpliwosc :p

[quote name='KaRa_TC']
Oskarku ja ciebie tez:evil_lol:

Kara tylko wiesz te diablekowe rogi to mi sa jakies podejrzane. Oskarek wsyztskie takie wyznania bierze sobie do serca, wiesz prosze nie zran go :diabloti:

[quote name='fidelek2']Nie Ty jedna... ale powiem Ci, że nie zamieniłabym jej na żadna inną - wygodnie mi pod tą korą

Pan na włościach Dumny jak paw conajmniej.....

cześć Daguś

Czesc Kasiu :multi:
No i prawidlowo nie zamieniaj!
Ja tez nie przepadam spac w satynie :evil_lol: bo zazwyczaj rankiem budzilam sie bez poduszki, a czaseem to i bez kołdry :diabloti:
A no rzeczywiscie Oskarit na tym zdjeciu taki dumny wyszedl hihih moj rudzielec kochany :loveu:

Posted

[quote name='PositiveThought']
szkoda, że poszłaś, Daguś, dawno sobie nie rozmawiałyśmy.. może Cię kiedyś złapię, bo mam nowe owocki do prezentacji

Czesc Beatko :multi:
Poszlam, ale jestem i wroce :loveu: bo juz dawno nie spedzalam tak mailo czasu na dgm od kad jestescie Wy i tak strasznie mi smutno kiedy nie moge sobie z Wami porozmawiac :placz:

[quote name='Sylwia&westie']
jak ty robisz takie fajne fotki ??

Sylwia, fotki robie najzwyczajniej w świecie, biore aparat do reki, nastepnie prosze Oskarcia zeby ładnie siadł i sie zaprezentowal jak przystało na Yorka :loveu: no i ot cala filozofia :razz: Nastepie odpalam PhotoImpact zmniejszam, daje efekt rozmycia i wstawiam na dogo

[quote name='Guffi']Jej, ale Oskaruś słodki!!!
Przyszłam Cię odwiedzić, ostatnio rzadko tu bywam

Czesc Guffi :multi:
My tez bywamy ostanio rzadko u siebie, u Was i w pozostalych zaleglosciach, tazke rozumiem Cie ;)

[quote name='marzenna79']Witam ponownie Dago i Oskarku !!!
Byłam tu 2 strony wstecz, ale nikt mnie nie zauważył.
Cudna ta fota z Oskarkiem... i do tego to fioletowe tło...mmm...rewelka...

Widzę Daguś, że tak jak ja kochasz fiolety ???
Ja mam nawet fioletową sypialnię...
Pozdrawiam Was już niedzielnie. Buziaczki

Marzenno, alez oczywiscie ze zostalas zauwazona i to zapewniam, ze nie tylko przeze mnie :p Po prostu ostatnio bywam tak malo ze nie zdarzam odpisac na Wasze posty, ale dzisiaj juz sie rekompensuje :razz:
O tak! fioletowy jest ladnym kolorkiem i swietnie sie prezentuje na scianach, sama mam tak sypialnie wymalowana(w 2 odcieniach tego koloru) i lubie bardzo przebywac w tym pokoju. Tutaj w mieszkaniu mam pomaranczowe sciany i pobudzaja do zycia, zwlaszcza kiedy oswietla je blask slonca, od razu chce sie zyc:loveu:

[quote name='fidelek2']cześć Daguś

Przyszliśmy sie przywitać niedzielnie...

Czesc Kasiu ponownie :razz:
My rowniez witamy sie jeszcze niedzielnie i zapewne niedzielnie sie pozegnamy :bye:

[quote name='haska_12']Witajcie Oskarkowe

Witamy, witamy :multi:

[quote name='PositiveThought']cześć Daguś!

my witamy niedzielnie, miziamy Oskarrito, pozdrawiamy pańcię i gryziemy ekonomię, żeby po zdaniu poszła w cholercię ^^

razem z Aidusiem czekamy cierpliwie aż odwiedzisz nas z tym łobuzito.

Witaj Beatko :multi:
Hehe ja przeczytalam ze miziamy Oskarcia i pancie gryziemy :oops: :evil_lol:
To ja poprosze o jeszcze odrobinke cierpliwosci, we wtorek postaramy sie zagoscic na dluzej i o wczesniejszej porze :loveu:

[quote name='Teklunia']Cześć Daguś

Sesja się skończyła, więc wróciłaś do żywych, co?

Kasiu to Ty zyjesz :crazyeye: :evil_lol:
Gdzie bylas kiedy Cie nie bylo :mad:
Ja tak nie do konca po sesji mam jeden egzamin do poprawki i on juz we wtorek :-o :shake:

[quote name='Zuza96']Hej Daguś
Oskarek wygląda bowskoo
Pozdrowienia dla was

Czesc Zuziu :multi:
oskarek cieszy sie, ze sie Tobie podoba i macha do Ciebie ogonkiem :loveu:

[quote name='marzenna79']Gdzie jesteście dzisiaj Dago i Oskarku ???
Znowu cisza.......
Czekam na jakikolwiek odzew !!!

Marzenno witam sie zToba po raz terezci hihi :lol:
N niestety cisza bedzie, bo nauka jest, ale jak tylko uciszy sie z ekonomia to i glowno sie zrobi u Oskarka

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']
Witaj Marzenno :multi:
Bardzo duza radosc mi sprawia czytanie takich postow, ze Oskarcio sie podoba no i zdjecia, ktore wykonuje :loveu: My rowniez Was pozdrawiamy i calujemy.
Marzenno, alez oczywiscie ze zostalas zauwazona i to zapewniam, ze nie tylko przeze mnie :p Po prostu ostatnio bywam tak malo ze nie zdarzam odpisac na Wasze posty, ale dzisiaj juz sie rekompensuje :razz:
O tak! fioletowy jest ladnym kolorkiem i swietnie sie prezentuje na scianach, sama mam tak sypialnie wymalowana(w 2 odcieniach tego koloru) i lubie bardzo przebywac w tym pokoju. Tutaj w mieszkaniu mam pomaranczowe sciany i pobudzaja do zycia, zwlaszcza kiedy oswietla je blask slonca, od razu chce sie zyc

Marzenno witam sie zToba po raz terezci hihi :lol:
N niestety cisza bedzie, bo nauka jest, ale jak tylko uciszy sie z ekonomia to i glowno sie zrobi u Oskarka
:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Witamy poniedziałkowo :loveu:
Ja standardowo wpadłam tylko na chwilke, odwiedzilam niektore galeryjki i uciekm ...

[quote name='marzenna79']:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

ale masz śliczne te imienne podpisy :loveu:

[quote name='madziasto4']Witaj Daguś wieczorkiem :p

A my sie porannie witamy :p

Ponieważ nie mamy jeszcze żadnych nowych fotek zrobionych, to wstawiam te sprzed tygodnia jeszcze z zarosnietym Oskarciem hihi

Już szło przedzialeczek zrobic :cool3:

Oskarek skoczny jest :lol:

uuu chyba nie wyrobił na zakręcie :evil_lol:

Posted

cześć Daguś !:multi:

Super fotaski!:loveu: Obcięty Oskarek przygotowany na przyjęcie wiosny.Ładnie mu w krótkiej fryzurce, właśnie do takiego Oskarka zdążyłam się przyzwyczaić.:multi:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']Witamy poniedziałkowo :loveu:

ale masz śliczne te imienne podpisy :loveu:

Ponieważ nie mamy jeszcze żadnych nowych fotek zrobionych, to wstawiam te sprzed tygodnia jeszcze z zarosnietym Oskarciem hihi

Oskarek skoczny jest :lol:

Witam poniedziałkowo Oskarusia śliczniutkiego :multi::loveu:
Kapitalna fotka...:loveu:jakby miał smoczka wielgachnego w pysiu...:loveu:

A jeśli chodzi o moje imienne podpisy, to też jestem nimi zachwycona.:loveu: Zrobiła je tutejsza forumowiczka - aneta25 :loveu: :loveu: jednak wszystkie materiały potrzebne do zrobienia dałam ja.:cool1:
POZDRAWIAM

Posted

A ile ten Oskarek liczy sobie latek że lata jeszcze z smoczkiem ?:eviltong: :eviltong: :eviltong:
i komu to kapcia zarekwirował ?:p
Świetne jak zwykle fotki, taki zarośnięty Oskarcio tez jest ładny:loveu:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']Kasiu to Ty zyjesz :crazyeye: :evil_lol:
Gdzie bylas kiedy Cie nie bylo :mad:
Ja tak nie do konca po sesji mam jeden egzamin do poprawki i on juz we wtorek :-o :shake:

byłam się leniłam i trochę szykowałam do ślubu :)

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']
No to w takim razie zycze powodzenia w zbieraniu na aparat :razz: pochwal sie ile juz masz, bo ja w dalszym ciagu "0" :lol:
Już 300 zł :multi: Ale to się jeszcze zmieni, czyli ubyje, cud by się stał, gdyby przybyło!

Śliczne jak zawsze foteczki Oskarka :loveu: Daguś, to ile ty mu mniej więcej dziennie zdjęć robisz? Bo naprawdę dużo wstawiasz na forum...