madziasto4 Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar'] Madziu ciesze sie, ze i Tobie fryzurka sie spodoba,a moze skusisz sie i zrobosz sobie taka slodka paroweczke z Masterka albo Toreczka :cool3: Ogonka nie uchwycilam na zadnym zdjeciu, ale zostaly na nim wloski zeby miał czym machac kiedy pancia wroci do domku :lol: :loveu: Paróweczkę zrobię z Masterka, ale dopiero za jakiś czas ;) A nad Torkiem pomyślę, bo przyznam się, że lubię takie kilkumiesięczne yorki czupurki :loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 [quote name='madziasto4']Nie, u mnie tym razem śmiga szybciutko ;) A u mnie na zmiane, raz dobrze, raz zle chyba w zaleznosci od tego ile czynnosci wykonuje na raz :cool3: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 [quote name='madziasto4']Paróweczkę zrobię z Masterka, ale dopiero za jakiś czas ;) A nad Torkiem pomyślę, bo przyznam się, że lubię takie kilkumiesięczne yorki czupurki :loveu: ja niezapomne jak sie zapieralam nogami i rekami przed psim fryzjerem, a teraz to najchetniej chodzilabym tam z oskarciem co miesiac :lol: My juz mowimy dobranoc :loveu: Quote
e.v.a Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 ooo Oskarek wiosne poczuł i sobie nowa fryzurke strzelil:cool3: Quote
madziasto4 Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar'] Ślicznota :loveu: Dobranoc Oskarku, dobranoc Daguś :sleep2: Quote
Sara_i_Aris Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Cześć Daguś! :multi: Jak Oskarek ślicznie ostrzyżony :loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 Witam w ten piekny sobotni poranek/przedpoludnie :loveu: Pogoda za oknem iście wiosenna, bedac na porannym spacerku z Oskarcien nie chcialo Nam sie wracac tak milo sie spacerowalo :loveu: Wszyscy Nas zaczepiaja na drodze, podziwiaja gustowna fryzurke Oskarcia no i samego mojego kofaniutkiego modela :loveu: Oskarek jakby wiedzial, ze to o nim sie tak mowi i chwali to mimo tego jeszcze dumnie spacerowal sobie, z ogonkiem uniesonym i głową zadarta do gory hihih :lol: Kochaniutkie postaram sie poodwiedzac Wasze galeryjki bo w ciagu tygodnioa to same widzialyscie, ze wiecej mnie nie bylo niz bylo, ale tak juz nietstey bywa, a dzisiaj na dodatek czeka mnie ekonomia, a ja tak jej nie lubie :placz: [quote name='evaxon']ooo Oskarek wiosne poczuł i sobie nowa fryzurke strzelil:cool3: A jak Ewus :cool3: Trzeba bylo zmienic image Oskarcia wraz z ociepleniem sie i nadchodzaca wiosenka :loveu: [quote name='madziasto4'] Dobranoc Oskarku, dobranoc Daguś :sleep2: A my mowimy Czesc Madziu :loveu: [quote name='Yorkie']Cześć Daguś! :multi: Jak Oskarek ślicznie ostrzyżony :loveu: Czesc Sarus :multi: Wiesz nie wyobrazam sobie teraz Oskarcia nieostzyzonego, a ze slicznie to zasluga Naszej fryzjerki :loveu: ktorej bardzo jeszcze raz dziekujemy :loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 A jak mieli by nie podziwiać, takiego przepięknego yorka :loveu: :loveu: :loveu: Quote
haska_12 Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Oskarku :loveu: Rozpływam się jak cię widzę :loveu:... Quote
Pegaza Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Cze Daga i Oskar:loveu: piękny ten pomponik ma a i fryzurka przypomina mi moją Pipi:eviltong: kurcze jak Ty to robisz że on taki spokojny jest w trakcie robienia zdjęć przekupujesz go czy co ?:eviltong: Oskarcio zmęczony fryzjerem i pozowaniem słodko sobie śpi:loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 [quote name='PositiveThought'] jakie to słodkie :loveu: hej Daguś! ekonomia jest be. czymaj się. i kopnij ją najlepiej. a że ludzie Oskarito podziwiali, to ja się nie dziwię :loveu: ja to bym Ci go chyba ukradła :P Beatko jak zdam to zapewne kapne to ekonomie daleka w kat :evil_lol: i juz niegdy na nia nie zerkne za zadne skarby :diabloti: Ona mi juz bokami wychodzi :evil_lol: [quote name='Yorkie']A jak mieli by nie podziwiać, takiego przepięknego yorka :loveu: A bo ludzie sa rozni jedni pochwala a drudzy skrytykuja :roll: Wczoraj jadac do fryzjerki wzielam torbe coby Oskarcia wsadzic do niej w tramwaju, pewna Pani tak sie zachwycala torba ze co chwila mnie zaczepiala i sie wypytywala jak nie o Oskarkla to o torbe hihi :lol: [quote name='haska_12'] Oskarku :loveu: Rozpływam się jak cię widzę :loveu:... Czesc Haska :multi: oskarus sie zarumienil z zachwytu, ze tak sie nad nim rozplywasz :lol: :loveu: [quote name='Pegaza']Cze Daga i Oskar:loveu: piękny ten pomponik ma a i fryzurka przypomina mi moją Pipi kurcze jak Ty to robisz że on taki spokojny jest w trakcie robienia zdjęć przekupujesz go czy co ?:eviltong: Oskarcio zmęczony fryzjerem i pozowaniem słodko sobie śpi:loveu: Pegaza, wlasnie zgadalysmy sie z Gabi i mowila, ze obcinala ostatnio twoja kruszynke :loveu: Fryzurka jest sliczna i praktyczna wg mnie :p Od poczatku czyli juz 3 rok leci sie tak obcinamy i jestesmy zadowoleni za kazdym razem, a ja przy okazji spedzam milo czas na pogaduszkach hihi Co do tych zdjec, to z niego wyuczony model :loveu: Wszytsko zrobi nie wazne czy dostanie nagrodke czy tez nie. Ja mu powiem zostan, a on bedzie tak dlugo na mnie czekal w takiej pozie w jakiej go ustawilam, az wroce hihi, Kocham tego mojego malego potworka :loveu: :loveu: Teraz wrzuce reszte zdjec, bo wczoraj jakos juz nie mialm sil ... Pies na satynie - jak widac był baardzo zmeczony :loveu: Ale pancia powiedziala, ze jeszcze kilka zdjec i da mu spkoj, wiec postanowl Wam zapozowac :razz: Quote
madziasto4 Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 O w mordę :razz: Ja to kurcze śpię w pościeli z kory, a ten w jakich atłasach :evil_lol: Quote
Sara_i_Aris Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Na satynie tak ślicznie wygąda :loveu: Jakby jakiś sławny profesjonalista mu robił zdjęcia :loveu: A jak ślicznie pozuje :loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 [quote name='madziasto4']O w mordę :razz: Ja to kurcze śpię w pościeli z kory, a ten w jakich atłasach :evil_lol: Haha Madzia, ale sie usmialam z Twojego podsumowania :evil_lol: Nie przejmuj sie pod satyna wcale sie dobrze nie spi, ciagle w nocy zjezdza i albo budzisz sie bez albo z poprzekręcaną na maxa :evil_lol: [quote name='Yorkie']Na satynie tak ślicznie wygąda :loveu: Jakby jakiś sławny profesjonalista mu robił zdjęcia :loveu: A jak ślicznie pozuje :loveu: Sarus, a tu tylko skromny piesek mial robione zdjecia przez skromna osobe :p :eviltong: ale satyna i owszem zgadza sie hihi No to ja wstawiam ostatnie zdjecia z wczoraj no i uciekam :placz: moze wieczorkiem do Was zajrze :loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar']Sarus, a tu tylko skromny piesek mial robione zdjecia przez skromna osobe :p :eviltong: ale satyna i owszem zgadza sie hihi No, ja bym raczej tak nie powiedziała: Oskar - śliczny model Daga - profesjonalny fotograf (forma żeńska jest? :oops: ) I to wszystko się zgadza :loveu: A kolejne zdjęcią są super :loveu: Zresztą jak zwykle :loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 [quote name='Yorkie']No, ja bym raczej tak nie powiedziała: Oskar - śliczny model Daga - profesjonalny fotograf (forma żeńska jest? :oops: ) I to wszystko się zgadza :loveu: A kolejne zdjęcią są super :loveu: Zresztą jak zwykle :loveu: Hehe z tym fotografem to lekka przesada, ale milo to slyszec :loveu: Moze jak sie w koncu dorobie jakiegos Canonika albo Nikosia to zaczne w koncu ładne fotki robi jezeli oczywiscie bedziemy ze soba wspołpracowac (ja i aparat:lol: ) Quote
Sara_i_Aris Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Ja mam Canona, a zdjęcią robię ohydne :shake: Tylko jedno zdjęcie w życiu ładnie mi wyszło :loveu: Z Arisem i małą Kornelką :loveu: No a twoje zdjęcią są super, jaki masz aparat? Quote
marzenna79 Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Dzień dobry Daga i Oskarku ! :multi::multi::multi: Nowe fotki...mmm...rewelacja.......:loveu: Dobrze trafiłam. :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Oskar w atłasowej pościeli...:loveu: Super ! A tu Oskarek na baczność...:evil_lol: Coś pięknego ! Fantastyczne są wszystkie fotki.:loveu: Jestem zachwycona. Pozdrawiam Was.:bye: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 [quote name='Yorkie']Ja mam Canona, a zdjęcią robię ohydne :shake: Tylko jedno zdjęcie w życiu ładnie mi wyszło :loveu: Z Arisem i małą Kornelką :loveu: No a twoje zdjęcią są super, jaki masz aparat? A jakiego dokladnie masz tego Canonika? Mnie sie podobaja te w stylu Canon EOS 400D :loveu: Obecnie mam Olympusa, swojego czasu robił świetne fotki, ale juz sie zuzyl :eviltong: No nic zmykam, papatki Quote
madziasto4 Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar']Haha Madzia, ale sie usmialam z Twojego podsumowania :evil_lol: Nie przejmuj sie pod satyna wcale sie dobrze nie spi, ciagle w nocy zjezdza i albo budzisz sie bez albo z poprzekręcaną na maxa :evil_lol: No tak, bo śliska jest :lol: To ja zostanę przy korze :lol: Quote
Sara_i_Aris Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Canon PowerShot A540 A teraz zbieram na cyfrówkę dla siebie, bo ta jest rodziców i tylko czasami mogę robić zdjęcia :angryy: A najchętniej to bym robiła codziennie :loveu: Quote
małyskrzat Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Witaj Daga! Zaprezetuj Oskarka całego po strzyżeniu(bez przeróbek) bo czciałam zobaczyć jak jest obcięty. Jeśli chcesz oczywiście(chodzi mi głownie o tułów i łapki, gdyż szukam odpowiedniej fryzury aby obciąć moją Majutę) Quote
Kasia Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 [quote name='madziasto4'] O w mordę :razz: Ja to kurcze śpię w pościeli z kory, a ten w jakich atłasach :evil_lol: Nie Ty jedna...:p ale powiem Ci, że nie zamieniłabym jej na żadna inną - wygodnie mi pod tą korą :p:p [quote name='Daga_i_Oskar'] Pan na włościach :loveu::loveu: Dumny jak paw conajmniej..... cześć Daguś :multi: Quote
madziasto4 Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 fidelek2 napisał(a):Nie Ty jedna...:p ale powiem Ci, że nie zamieniłabym jej na żadna inną - wygodnie mi pod tą korą :p:p Mnie też wygodnie :loveu: Quote
Recommended Posts