Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']
Madziu ciesze sie, ze i Tobie fryzurka sie spodoba,a moze skusisz sie i zrobosz sobie taka slodka paroweczke z Masterka albo Toreczka :cool3:
Ogonka nie uchwycilam na zadnym zdjeciu, ale zostaly na nim wloski zeby miał czym machac kiedy pancia wroci do domku :lol: :loveu:
Paróweczkę zrobię z Masterka, ale dopiero za jakiś czas ;)

A nad Torkiem pomyślę, bo przyznam się, że lubię takie kilkumiesięczne yorki czupurki :loveu:

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='madziasto4']Paróweczkę zrobię z Masterka, ale dopiero za jakiś czas ;)

A nad Torkiem pomyślę, bo przyznam się, że lubię takie kilkumiesięczne yorki czupurki :loveu:

ja niezapomne jak sie zapieralam nogami i rekami przed psim fryzjerem, a teraz to najchetniej chodzilabym tam z oskarciem co miesiac :lol:

My juz mowimy dobranoc :loveu:

Posted

Witam w ten piekny sobotni poranek/przedpoludnie :loveu: Pogoda za oknem iście wiosenna, bedac na porannym spacerku z Oskarcien nie chcialo Nam sie wracac tak milo sie spacerowalo :loveu:
Wszyscy Nas zaczepiaja na drodze, podziwiaja gustowna fryzurke Oskarcia no i samego mojego kofaniutkiego modela :loveu: Oskarek jakby wiedzial, ze to o nim sie tak mowi i chwali to mimo tego jeszcze dumnie spacerowal sobie, z ogonkiem uniesonym i głową zadarta do gory hihih :lol:

Kochaniutkie postaram sie poodwiedzac Wasze galeryjki bo w ciagu tygodnioa to same widzialyscie, ze wiecej mnie nie bylo niz bylo, ale tak juz nietstey bywa, a dzisiaj na dodatek czeka mnie ekonomia, a ja tak jej nie lubie :placz:

[quote name='evaxon']ooo Oskarek wiosne poczuł i sobie nowa fryzurke strzelil:cool3:

A jak Ewus :cool3: Trzeba bylo zmienic image Oskarcia wraz z ociepleniem sie i nadchodzaca wiosenka :loveu:

[quote name='madziasto4']

Dobranoc Oskarku, dobranoc Daguś :sleep2:

A my mowimy Czesc Madziu :loveu:

[quote name='Yorkie']Cześć Daguś! :multi:
Jak Oskarek ślicznie ostrzyżony :loveu:

Czesc Sarus :multi:
Wiesz nie wyobrazam sobie teraz Oskarcia nieostzyzonego, a ze slicznie to zasluga Naszej fryzjerki :loveu: ktorej bardzo jeszcze raz dziekujemy :loveu:

Posted

Cze Daga i Oskar:loveu: piękny ten pomponik ma a i fryzurka przypomina mi moją Pipi:eviltong: kurcze jak Ty to robisz że on taki spokojny jest w trakcie robienia zdjęć przekupujesz go czy co ?:eviltong:
Oskarcio zmęczony fryzjerem i pozowaniem słodko sobie śpi:loveu:

Posted

[quote name='PositiveThought']
jakie to słodkie :loveu:

hej Daguś!

ekonomia jest be. czymaj się. i kopnij ją najlepiej.

a że ludzie Oskarito podziwiali, to ja się nie dziwię :loveu: ja to bym Ci go chyba ukradła :P

Beatko jak zdam to zapewne kapne to ekonomie daleka w kat :evil_lol: i juz niegdy na nia nie zerkne za zadne skarby :diabloti: Ona mi juz bokami wychodzi :evil_lol:

[quote name='Yorkie']A jak mieli by nie podziwiać, takiego przepięknego yorka :loveu:

A bo ludzie sa rozni jedni pochwala a drudzy skrytykuja :roll:
Wczoraj jadac do fryzjerki wzielam torbe coby Oskarcia wsadzic do niej w tramwaju, pewna Pani tak sie zachwycala torba ze co chwila mnie zaczepiala i sie wypytywala jak nie o Oskarkla to o torbe hihi :lol:

[quote name='haska_12']
Oskarku :loveu: Rozpływam się jak cię widzę :loveu:...

Czesc Haska :multi: oskarus sie zarumienil z zachwytu, ze tak sie nad nim rozplywasz :lol: :loveu:

[quote name='Pegaza']Cze Daga i Oskar:loveu: piękny ten pomponik ma a i fryzurka przypomina mi moją Pipi kurcze jak Ty to robisz że on taki spokojny jest w trakcie robienia zdjęć przekupujesz go czy co ?:eviltong:
Oskarcio zmęczony fryzjerem i pozowaniem słodko sobie śpi:loveu:

Pegaza, wlasnie zgadalysmy sie z Gabi i mowila, ze obcinala ostatnio twoja kruszynke :loveu: Fryzurka jest sliczna i praktyczna wg mnie :p Od poczatku czyli juz 3 rok leci sie tak obcinamy i jestesmy zadowoleni za kazdym razem, a ja przy okazji spedzam milo czas na pogaduszkach hihi
Co do tych zdjec, to z niego wyuczony model :loveu: Wszytsko zrobi nie wazne czy dostanie nagrodke czy tez nie. Ja mu powiem zostan, a on bedzie tak dlugo na mnie czekal w takiej pozie w jakiej go ustawilam, az wroce hihi, Kocham tego mojego malego potworka :loveu: :loveu:

Teraz wrzuce reszte zdjec, bo wczoraj jakos juz nie mialm sil ...

Pies na satynie - jak widac był baardzo zmeczony :loveu:

Ale pancia powiedziala, ze jeszcze kilka zdjec i da mu spkoj, wiec postanowl Wam zapozowac :razz:

Posted

[quote name='madziasto4']O w mordę :razz: Ja to kurcze śpię w pościeli z kory, a ten w jakich atłasach :evil_lol:

Haha Madzia, ale sie usmialam z Twojego podsumowania :evil_lol:
Nie przejmuj sie pod satyna wcale sie dobrze nie spi, ciagle w nocy zjezdza i albo budzisz sie bez albo z poprzekręcaną na maxa :evil_lol:

[quote name='Yorkie']Na satynie tak ślicznie wygąda :loveu: Jakby jakiś sławny profesjonalista mu robił zdjęcia :loveu: A jak ślicznie pozuje :loveu:

Sarus, a tu tylko skromny piesek mial robione zdjecia przez skromna osobe :p :eviltong: ale satyna i owszem zgadza sie hihi

No to ja wstawiam ostatnie zdjecia z wczoraj no i uciekam :placz: moze wieczorkiem do Was zajrze :loveu:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']Sarus, a tu tylko skromny piesek mial robione zdjecia przez skromna osobe :p :eviltong: ale satyna i owszem zgadza sie hihi
No, ja bym raczej tak nie powiedziała:
Oskar - śliczny model
Daga - profesjonalny fotograf (forma żeńska jest? :oops: )
I to wszystko się zgadza :loveu:

A kolejne zdjęcią są super :loveu: Zresztą jak zwykle :loveu:

Posted

[quote name='Yorkie']No, ja bym raczej tak nie powiedziała:
Oskar - śliczny model
Daga - profesjonalny fotograf (forma żeńska jest? :oops: )
I to wszystko się zgadza :loveu:

A kolejne zdjęcią są super :loveu: Zresztą jak zwykle :loveu:

Hehe z tym fotografem to lekka przesada, ale milo to slyszec :loveu:
Moze jak sie w koncu dorobie jakiegos Canonika albo Nikosia to zaczne w koncu ładne fotki robi jezeli oczywiscie bedziemy ze soba wspołpracowac (ja i aparat:lol: )

Posted

Dzień dobry Daga i Oskarku ! :multi::multi::multi:
Nowe fotki...mmm...rewelacja.......:loveu: Dobrze trafiłam.

:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Oskar w atłasowej pościeli...:loveu: Super !

A tu Oskarek na baczność...:evil_lol: Coś pięknego !
Fantastyczne są wszystkie fotki.:loveu:
Jestem zachwycona. Pozdrawiam Was.:bye:

Posted

[quote name='Yorkie']Ja mam Canona, a zdjęcią robię ohydne :shake: Tylko jedno zdjęcie w życiu ładnie mi wyszło :loveu: Z Arisem i małą Kornelką :loveu:

No a twoje zdjęcią są super, jaki masz aparat?

A jakiego dokladnie masz tego Canonika? Mnie sie podobaja te w stylu Canon EOS 400D :loveu:

Obecnie mam Olympusa, swojego czasu robił świetne fotki, ale juz sie zuzyl :eviltong:

No nic zmykam, papatki

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']Haha Madzia, ale sie usmialam z Twojego podsumowania :evil_lol:
Nie przejmuj sie pod satyna wcale sie dobrze nie spi, ciagle w nocy zjezdza i albo budzisz sie bez albo z poprzekręcaną na maxa :evil_lol:
No tak, bo śliska jest :lol: To ja zostanę przy korze :lol:

Posted

Witaj Daga!

Zaprezetuj Oskarka całego po strzyżeniu(bez przeróbek) bo czciałam zobaczyć jak jest obcięty.

Jeśli chcesz oczywiście(chodzi mi głownie o tułów i łapki, gdyż szukam odpowiedniej fryzury aby obciąć moją Majutę)

Posted

[quote name='madziasto4']
O w mordę :razz: Ja to kurcze śpię w pościeli z kory, a ten w jakich atłasach :evil_lol:

Nie Ty jedna...:p ale powiem Ci, że nie zamieniłabym jej na żadna inną - wygodnie mi pod tą korą :p:p

[quote name='Daga_i_Oskar']

Pan na włościach :loveu::loveu: Dumny jak paw conajmniej.....

cześć Daguś :multi: