madziasto4 Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Yorkie napisał(a):Hey Daguś :hand: No u mnie dzisiaj też pada i jest brzydko :-( Już wolałam jak był śnieg, widziałam chociaż jakiś ładny krajobraz a teraz :roll: Gdyby tego całego śniegu nie było, to nie byłoby również tej chlapy i błota :cool1: :eviltong: Quote
Sara_i_Aris Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 No tak, ale jak jest śnieg to wygląda ładniej. A jak już ma być plucha, to ja chcę lato :multi: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 Dzieńdoberek a raczej dobry wieczór :cool3: Teraz dopiero znalazłam czas żeby zajrzeć na dogo, myślałam, że ten tydzień będzie siakiś taki luźniejszy, no ale sie myliłam i chyba dopiero za 2 tygodnie będę sobie mogła tak troche odpocząć od tego wyjątkowo szybkiego trybu życia :razz: czas mi tak leci, że nawet nie wiem jaki jest dzień :lol:. Dzisiaj odebrałam wyniki z egzaminu i sie pochwalę, że ... dostałam 4 :p i jestem bardzo zadowolona, tylko cholerną ekonomię za tydzień muszę poprawić i oby mi się udało :roll: Sylwuś - Urwisek nieco mniej widze zaineteresowany nauką niż mój Oskarek, no chyba, że czegoś baaardzo nudnego się uczyłas :evil_lol: Marzenna - dziękujemy za odwiedziny w Oskarkowe galerii :multi: Oskarek vel Profesorek wymiziany :loveu: Aniu - ja w poniedzialki siedze do 17 na uczelni, ale poki co nie narzekam hihi zobaczymy jak dlugo :eviltong: U nas dzisiaj tez lał deszcz caly dzien, teraz dopiero przestalo, a tak to paskudnie bylo, tak nieprzyjemnie, oskar mi zaprotestowal i nie chcial wyjsc :roll: Kasiu - Oskarka niestety na wykłady nie wzielam, ale nie raz mialabym taka ochote go wziac zeby sie tak okropnie nie nudzic :evil_lol: Aluś - witaj :multi: cos ostatnio malo bywasz na dogo, pewnie duze zaleglosci Cie czekaly co :razz: Beatko - haha tez bym sobie zyczyla takich wykladowcow :evil_lol: moze wtedy sluchalabymz wiekszym zainteresowaniem ich :diabloti: Sarus - czeesc, czeesc :multi: A ja nie kcem sniegu, ani deszczu, kcem sloneczko :loveu: Madzia, ja to sie przynajmniej jakam, a nie zjadam literek :evil_lol: :eviltong: Arystokratka - witamy w Naszych skormnych, Yorkowych progach :multi: No tak kujon z niego jakich malo, ale po panci to on tego nie odziedziczyl :evil_lol: Zuza, Agusia - czesc moje Kofane :loveu: teraz ja jestem to mam nadzieje, ze i Wy jestescie, a Oskarek lekko juz smierdzacy, wycalowany :cool3: Quote
madziasto4 Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Daga_i_Oskar napisał(a): Madzia, ja to sie przynajmniej jakam, a nie zjadam literek :evil_lol: :eviltong: To aluzja do mnie? :eviltong: Przecie ja nie zjadam literek :eviltong: Cześć i gratuluję czwóreczki :multi: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 Nie na skadze, przeciez Ty nie zjadasz literek, pewnie y wyszlo na siusiu :evil_lol: :eviltong: A gratulacji za czworeczke dziekuje :p madziasto4 napisał(a):To aluzja do mnie? :eviltong: Przecie ja nie zjadam literek :eviltong: Cześć i gratuluję czwóreczki :multi: a to to co :eviltong: madziasto4 napisał(a):Wwbaczamy :eviltong: Quote
madziasto4 Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Daga_i_Oskar napisał(a):Nie na skadze, przeciez Ty nie zjadasz literek, pewnie y wyszlo na siusiu :evil_lol: :eviltong: A gratulacji za czworeczke dziekuje :p a to to co :eviltong: Oj :evil_lol: Rzeczywiście :evil_lol: Jednorazowa wpadka z literką :eviltong: Quote
Nadia86 Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 dagus no piekne zaleglosci w swojej gslerii piekne:D a mnie sie nie odwiedzilo:mad::mad::mad: pieknie a ja mam dylemat z wyrkami dla psa i nie wiem ktore wybrac ale juz wybieram spomiedzy 2:D Quote
Daga_i_Oskar Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 Nadia86 napisał(a):dagus no piekne zaleglosci w swojej gslerii piekne:D a mnie sie nie odwiedzilo:mad::mad::mad: pieknie a ja mam dylemat z wyrkami dla psa i nie wiem ktore wybrac ale juz wybieram spomiedzy 2:D Aniu akurat tak sie zlozyloo, ze ja zagladnelam do Was a Ty do nas no i po co te walki na mnie, zeby tak od razu sie unosci :evil_lol: :eviltong: Quote
Aga76 Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Pozdrawiamy zabieganą studentkę :loveu: i szanownego pana Oskarka :loveu: Gratulujemy wspaniałej 4 z egzaminu :klacz::klacz::klacz: Quote
marzenna79 Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Daga i Oskar napisała: Dzisiaj odebrałam wyniki z egzaminu i sie pochwalę, że ... dostałam 4 :p i jestem bardzo zadowolona, tylko cholerną ekonomię za tydzień muszę poprawić i oby mi się udało :roll: Gratuluję czwóreczki z egzaminu ...brawo :) Życzę dobrej oceny także z ekonomii... ;) Miłego wieczoru życzę Tobie i Oskarkowi. "Ucz się ucz, nauka to potęgi klucz, a w tym moc,kto więcej umie." :) Quote
leemonca Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 gratuluję czwórki, oby tak dalej!!! a nawet lepiej Quote
Kasia Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 wpadła, pochwaliła się czwóreczką, odwiedziła parę galeryjek i polazła gdzieś ...:p GRATULACJE ZDANEGO EGZAMINU NA 4!!! :sweetCyb::sweetCyb: I w miarę wolnego czasu i możliwosci prosimy o Oskarkowe fotki :p Quote
tygra Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Brawo za czwóreczkę!!! gratuluję i powodzenia Quote
Zuza96 Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 4, to super :shiny: GRATULACJE :bigok: Quote
Kasia Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 cześć Daguś :multi: Pozdrowienia dla Ciebie i Oskarka :lol: Quote
marzenna79 Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Wpadłam się przywitać Dago i Oskarku :) po całym dniu męki z internetem i brakiem możliwości zalogowania się na forum Dogo, ledwo żyję ;) Dzisiaj muliło strasznie... :( Wściekałam się, bo myślałam, że to wina mojego lapcika. :( Quote
Kasia Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 cześć Studentko :multi: Odwiedzam i się witam póki dogo działa.... Quote
zuzolandia Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Dziendoberek;-) korzystam z okazji ze dogo jako tako chodzi i wpadłam sie milussio przywitac ;-) ......buziaczki dla Oskarka ;-) !!! Quote
Daga_i_Oskar Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 Czesc dziewczyny :multi: Zagladam wieczorami, ale nic nie pisze, bo moja cierpliwosc do dogo niestety nie jest wystarczajaca, aby zagoscic teraz tutaj na dluzej :angryy: Wczoraj napisalam do Was takiego posta, wkleilam zdjecia i ... dupa zacielo sie, no nic mysle sobie, ze po jednej probie sie nie poddam, ale po drugiej mialam serdecznie dosc, zdenerwowalam sie i wylaczylam dogo :angryy: Ciesze sie, ze do Nas zagladacie, i pamietacie o Nas, my rowniez o Was pamietamy i caly czas myslimy :loveu: Agusiu:loveu: , Marzenno:loveu: , Leamonco:loveu: ,Beatko:loveu: , Kasiu:loveu:, Saruś:loveu:, Arystokratko:loveu:, Tygro:loveu:, Zuziu:loveu:, Madziu:loveu: , Zuzoladnio:loveu: KOFAMY WAS I DZIEKUJEMY WAM ZA TO ZE JESTESCIE :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 Aga76 napisał(a):Dobry wieczór Daguś :Rose: Bry wieczór Agusiu:loveu: wlasnie pedze do Waszej galeryjki z odwiedzinami poki dogo mi na to pozwala :roll: Quote
Recommended Posts