Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Yorkie napisał(a):
Bo mi się nie wyświetlają zdjęcia z tynypic.com i fotosik.pl (nie wszystkie). Musiałaś chyba w którymś z tych zlinkować fotki :-(

Ja mam wszystkie z fotosika, a moje widzisz przecież? :razz:

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']przykrywka przed rodzicami :evil_lol: :eviltong:
Ja zawsze otwierałam jakas strone w necie np z jakims streszczeniem/opracowaniem jakiejs lektury i jak maa szla to przelaczalam strony i udawalam, ze sie uczy, a zreguly na DGM siedzialam :evil_lol:

jej pamietam te lata kiedy sie tak robilo>kurde gadam jak stara baba...ale naprawde te 2 lata mi zlecialy tak ze nie wiem glownie przed matura mnie pilnowali zebym sie uczyla a ja mialam pelnostronek pootwieranych i tylko jak ktos kukal szybko bylo klik i Ania zaczyta w internecie w poszukiwaniuwiedzy:D a tak naprawde to sie uczylam moze 2 tyg przed matura tak odwlekalam ze w koncu musialam sie zabrac do roboty:)

Posted

[quote name='Nadia86']jej pamietam te lata kiedy sie tak robilo>kurde gadam jak stara baba...ale naprawde te 2 lata mi zlecialy tak ze nie wiem glownie przed matura mnie pilnowali zebym sie uczyla a ja mialam pelnostronek pootwieranych i tylko jak ktos kukal szybko bylo klik i Ania zaczyta w internecie w poszukiwaniuwiedzy:D a tak naprawde to sie uczylam moze 2 tyg przed matura tak odwlekalam ze w koncu musialam sie zabrac do roboty:)

[quote name='madziasto4']Ja też tak mam....wszystko na ostatnią chwilę :eviltong:

Czyli jesteśmy normalne skoro kazda z Nas robi(la) tak samo :lol: :eviltong:

[quote name='Zuza96']

Czeeeść Daguniu :lol:
Ależ on jest CUDNY :loveu::loveu::loveu: Swietnie się uczy hihi :evil_lol: :loveu:

[quote name='Aga76']Pan profesor Oskar :smokin:

jeszcze mu okulary zakupic i moze wykladac na uczelni :lol: :cool3:

Posted

[quote name='zuzolandia']
.czyzby nowy kandydat do NOBLA ???? ehehhe sliczniutki ;-)
Witamy milusio;-)

a wiesz Zuzolko (w sumie to nie wiem jak powinnam do Ciebie pisac, bo nie wiem jak masz na imie :oops: ) ze nie pomyslalam o tym, a moze wartobyloby go zglosic :razz:

Posted

Witaj Dago i Oskaruś ! :loveu:
Wpadłam tu do Was z rewizytą.;)
Oskaruś jesteś taki uroczy :loveu: ,do pyska Ci z tą książką ... hihihi... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Bardzo ładna galeria:loveu:, pozdrawiam, dziękuję za odwiedziny, zapraszam ponownie,a dla profesorka Oskarka mizianka od Sukcesa i ode mnie.:loveu::loveu::loveu:

Posted

mina Oskarka boska : PAŃCIA DOŚĆ TEJ NAUKI!!!!!

cześć Daguś :multi:
wziełaś dzisiaj Oskarka na wykłady...? tak sie wczoraj biedaczek wyuczył, że pewnie wie wiecej niż sam profesor :evil_lol:

Posted

Czeesc :multi:

Ja dzisiaj tak doslownie na minutke wchodze przywitac sie z Wami i uciekam. Od razu przepraszam, ze do Waszych galeryjek nie zajrzalam, ale czasu mi dzisiaj wyjatkowo brakuje :oops:

Niedawno wrocilam do domku z zajec, doslownie jakies 30 min temu i jestes padnieta ... zaraz wybywam na aerobik, wiec potem to juz padne totalnie i chyba pojde spac :cool3:

Jutro jak mi sie uda to na dluzej zagoszcze, a teraz wwybaczcie, uciekam :hand: :bye: