madziasto4 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 I jak, byłaś w końcu na tych łyżwach czy jednak zrezygnowałaś? :razz: Quote
Aga76 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Witaj Daguś :loveu: Jak fajnie - moje ulubione zdjęcie językowe :p Quote
Daga_i_Oskar Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 [quote name='Pegaza']Cze Daga piękny ten twój Oskarek, podobają mi się jego kolory, te złoto:loveu: No i przynajmniej ładnie pozuje nie to co ta moja strzyga...:lol: Oj moje kochane złotko ma naprawde super złotko :lol: :loveu: No i model też zniego swietny :razz: :loveu: To sie pochwalilam :evil_lol: [quote name='Kamcia_14'] Wyraźne jest !! Mnie się bardzo podoba !! :razz:. No to jak Tobie sie podoba, to najwazniejsze :razz: :multi: [quote name='madziasto4']I jak, byłaś w końcu na tych łyżwach czy jednak zrezygnowałaś? :razz: Madzu :mad: Nieuwaznie czytamy forum, oj nieuwaznie :mad: :eviltong: Nie bylam bo nie mialam ochoty, jakas taka oslabiona bylam,a le moze jutro zagoszcze :eviltong: [quote name='Aga76']Witaj Daguś :loveu: Jak fajnie - moje ulubione zdjęcie językowe :p czesc Agusiu :multi: wiem, ze lubicie jezykowate foty dlatego wstawilam :lol: Quote
madziasto4 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar'] Nieuwaznie czytamy forum, oj nieuwaznie :mad: :eviltong: Nie bylam bo nie mialam ochoty, jakas taka oslabiona bylam,a le moze jutro zagoszcze :eviltong: No właśnie coś mi się obiło o uszy, że chyba nie pójdziesz czy coooś..:eviltong: Upewniam się tylko :eviltong: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 [quote name='madziasto4']No właśnie coś mi się obiło o uszy, że chyba nie pójdziesz czy coooś..:eviltong: Upewniam się tylko :eviltong: Tak, tak upewniasz sie tylko :eviltong: Oskarcio :loveu: postawa :cool3: z drugiej strony :loveu: Quote
Aga76 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 :cool1: prawdziwy mężczyzna ... pokazałam niuńce i znów muszę ją cucić, zawsze mdleje na widok super facetów Quote
Pegaza Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 I jakie fajne kukuryku haha a ja widze nawet dwa:loveu: Quote
madziasto4 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar'] Co to tam za czołg widać, co :evil_lol: postawa :cool3: Ale ślicznie tu wyszedł :loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 [quote name='Aga76']:cool1: prawdziwy mężczyzna ... pokazałam niuńce i znów muszę ją cucić, zawsze mdleje na widok super facetów a jakby zobaczyła tą jego klatę :razz: mówię Ci padłaby z zachwytu :lol: :eviltong: [quote name='Pegaza']I jakie fajne kukuryku haha a ja widze nawet dwa:loveu: a no czasami pojawiaja sie i 2 :loveu: [quote name='madziasto4']Co to tam za czołg widać, co :evil_lol: Ale ślicznie tu wyszedł :loveu: Jaki tam czołg to nasze auto :evil_lol: Też lubie te zdjecia kiedy tak stoi i czegos wypatruje w pełnym skupieniu :loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Fotki są takie śliczne :loveu: Mdleję z wrażenia :mdleje: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 [quote name='haska_12'] Łooo.. :o Jaki wystawowiec! :loveu: Moja krew :evil_lol: A tak serio to próbowałam kiedyś nauczyć Oskarka pozycji wystawowej :lol: [quote name='Yorkie']Fotki są takie śliczne :loveu: Mdleję z wrażenia :mdleje: Saruś to ja zaraz podeśle Oskarka zeby zrobił usta-usta :lol: Quote
zuzolandia Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 .......niooooo napatrzec sie nie moge .........takie cudenko ;-) .....moge buchnac fotke do mojej galeri ???? .......;-) Quote
Daga_i_Oskar Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 [quote name='Aga76']Ło matko! Sara nam zemdlała :crazyeye: trzeba ją ocucić :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 [quote name='zuzolandia'] .......niooooo napatrzec sie nie moge .........takie cudenko ;-) .....moge buchnac fotke do mojej galeri ???? .......;-) No pewnie, ze mozesz :loveu: to bedzie dla mnie zaszczyt :loveu: Quote
Aga76 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar']trzeba ją ocucić :lol: Księcia trzeba do niej wysłać na koniu (białym rumaku) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: (na czy z... hihi) Quote
Daga_i_Oskar Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 [quote name='Aga76'] (na czy z... hihi) :megagrin: :megagrin: :megagrin: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
madziasto4 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar'] Jaki tam czołg to nasze auto :evil_lol: Kurcze pieczone, rura wydechowa jak lufa, myślałam, że pancerni przyjechali (psa już macie) :eviltong: [quote name='Daga_i_Oskar'][quote name='Aga76'] (na czy z... hihi) :megagrin: :megagrin: :megagrin: :roflt: :roflt: :roflt: Aga, Tobie też się udzielił świński humorek? :evil_lol: Quote
Aga76 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 :shake: nie, wcale, ależ skąd :evil_lol: wio koniku wio Quote
Daga_i_Oskar Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 [quote name='madziasto4']Kurcze pieczone, rura wydechowa jak lufa, myślałam, że pancerni przyjechali (psa już macie) :eviltong: No i wiesz 4 tez nas jest wiec wsyztsko pasuje jak byk :evil_lol: :eviltong: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 [quote name='Aga76'] wio koniku wio posikałam sie :evil_lol: :evil_lol: mama do mnie przychodzi i mowi, a Ty co tak sie smiejesz do tego monitora :evil_lol: Quote
Aga76 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar']posikałam sie :evil_lol: :evil_lol: mama do mnie przychodzi i mowi, a Ty co tak sie smiejesz do tego monitora :evil_lol: no dobra, to teraz już prrrr [SIZE=1](czy jakoś tak czyli przerywa*y) Quote
Daga_i_Oskar Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 [quote name='Aga76'] no dobra, to teraz już prrrr [SIZE=1](czy jakoś tak czyli przerywa*y) aha a myslalam, ze chcesz zrobic bryyy czyli stoj koniku :evil_lol: :eviltong: Quote
Aga76 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar']aha a myslalam, ze chcesz zrobic bryyy czyli stoj koniku :evil_lol: :eviltong: :evil_lol: oj, było dziś wesoło :loveu: i bardzo miło :-) Quote
Recommended Posts