Daga_i_Oskar Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 [quote name='Alka']Daguś , super foteczki, super udana sesyjka :loveu::loveu::loveu: ślicznie ci w grzywce :loveu: Cześc Alus :multi: Ciesze sie, ze fotki sie spodobaly, mam nadzieje, ze zagosci na nich i Tuffcio jak odwiedzicie kiedys park i Nas :loveu: Co do grzywki to jakos tak sie do niej przyzwyczalam :cool3: i co chwile ja obcinam hihi Wszyscy mi mówia, ze wygladam mlodziej, wiec poki tak jest to grzywka bedzie :evil_lol: P.S tylko kolor juz mi sie znudzil :oops: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 [quote name='Aga76']Dzień dobry Daguś jak Wam się to udało :crazyeye: Oskarek przeobraził się w olbrzyma :crazyeye: Świetne zdjęcie :smilecol: Czesc Aguś :multi: małe czary-mary i Oskareek wieszy ode mnie :evil_lol: Zuza- ale Ty marudna jestes, ale masz :eviltong: to jednak juz ostatnie foty z parku :eviltong: A u Nas sie znowu rozlało na dobre, jest szaro, buro i ponuro, jednym słowiem nieprzyjemnie :shake: the end :p Quote
zuzolandia Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 .hmmmmmm Oskarus to wie gdzie sie usadowic ehehheh;-) i pewnie sobie po cichutku nucil ....do piersi przytul psa;-) wez na kolana kota ??? nieeeeeeeeeee zadnych kotow !!!!!! .......tylko Ja czyli Oskar i te panie ;-) Quote
zuzolandia Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 miało byc PANI ;-).Bo to drugie to facet nie ?? heeheheheh ......heeheh niezła kołomyja;-) Quote
Sara_i_Aris Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar'] Ale on sobie miejsce znalazł :siara: Quote
Zuza96 Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 I mam co chciałam :eviltong:, żeby nie było to nie jestem starą babcią, jestem młodsza od Ciebie Daga :evil_lol::evil_lol: hihi No żeczywiście miejsce to ma wymarzone < pewnie dla niego > :lol: Quote
Sara_i_Aris Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Mi się też marzy taki cudny park :loveu: Ale ja moge tylko pomarzyć... u mnie jest beznadziejny. Zresztą tak mi się wydaje, bo całego nie zwiedziłam :lol: Chyba, że przy fontannie, której jeszcze nigdy Aris na oczy nie widział :roll: Ale co ja tam będę truła o Arisku, jak to temat o Oskarku :loveu: Quote
Aga76 Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Rany, ależ on przystojny :mdleje:foty pokazałam niuńce i zamarła z wrażenia :crazyeye: muszę ją teraz cucić... Quote
marlena924 Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Witajcie :loveu: Zdjątka świetne :razz: U mnie w Jastrzębiu jest tylko jeden parczek, właściwie to w dzielnicy Zdrój.. Też się musimy z Tofficzkiem wybrać, o ile pogoda się poprawi, bo od dzis, jak u was, pada :-( Quote
Sara_i_Aris Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='Aga76']Rany, ależ on przystojny :mdleje:foty pokazałam niuńce i zamarła z wrażenia :crazyeye: muszę ją teraz cucić... No racja, jest bardzo przystojny :loveu: Szkoda, że mam psa, bo raczej nie doceni jego urody :lol: Quote
haska_12 Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Witam :) Co prawda żadko tu zaglądam, ale zawsze gdy tu wejdę to widze pięknego Oskarka :loveu: Yorki to nie moja miłość życia, ale Oskaros bardzo mi się spodobał :cool3: miodzio :loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 Witamy ponownie :multi: Wiecie co Kochane Wam powiem? Od kiedy znowu jest ruch u Nas to chce mi się wchodzić na dogomanię. Bardzo miło czyta sie te wszytskie posty :loveu: jest mi niezmiernie miło, że Oskarcio Wam sie podoba:multi: :multi: . Takie miłe słowa na jego temat bardzo mnie cieszą, bo bardzo staram się aby wyglądał jak najlepiej i mimo, ze nie ma papierów to na pewno jest traktowany lepiej niż niejeden wystawowy piesek :loveu: :loveu: :loveu: Zuzolandia - masz racje to Pani i Pan, ale jak widać Oskarek wiedział po któej stronie zasiąść :evil_lol: Chłopak zna się na rzeczy :evil_lol: Yorkie - a no bez powodu to on tego miejsca nie wybrał, wie co dobre. Każdy facet by tak zrobił :evil_lol: Co do parczku to szkoda dziewczyny, ze tak daleko mieszkacie :placz: My mogłybyśmy się spotykać na długie pogaduchy, a psy na wspólne szaleństwa, a w tym parku jest duuużo miejsca do wylatania psa, zwłaszcza Yorka hihih Zuza- tak, tak wiec ze jesteś młodsza, i to sporo co? rocznik 96? to tylko 9 lat :eviltong: Beatko - ja w głąb parku również się nie pakuję, bo sie raz zgubiłam z Oskarciem i nie miałam pojecia jak wrócic hihih, ale udało się przed zmrokiem dojśc do domku :lol: Chodze raczej tymi głownymi sciezkami, aczkolwiek staram sie wybierac miesjca mniej uczeszczane przez inne psy i ludzi ;) Aguś - ja mu może tego nie bede powtarzala bo jeszcze sie w Capruni zakocha hihih a on już by potem wiedział co i jak ma robic :evil_lol: Marlena - kazdy ma jakis Park, jeden lepszy drugi gorszy, jeden wiekszy, drugi mniejszy, jak jest tylko mozliwosc to warto sie wybrac. ja bardzo lubie spacerowac po parku. Pies lata sobie gdzie chce, bo chodzi bez smyczki, od czasu do czasu zawołam go do siebie zeby sie nie rozhulał za bardzo hihih i jest super. Po takim kilkugodzinnym spacerze ja padam szybciej niz pies :lol: haska12 - witamy, witamy i przepraszamy, ze my do Was nie wpadamy, ale zaraz to nadrobimy :razz: Ciesze sie ogromnie, ze mimo tego iz nie darzysz jakims wiekszym zainteresowaniem ta rase to Oskarcio Ci sie spodobał :multi: :loveu: I jak Kochane u Was w te ostatnie feriowe dni? Mi brakuje takiego tygodnia luzu po sesji, trzeba było od razu ruszyć na uczelnie z marszu :roll: Przyzwyczaiłam się do wstawania ok 9 :oops: a teraz o 6 budząc się mam wrażenie jakby to był środek nocy :cool3: Quote
e.v.a Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 czesc czołem:multi: a co to za pani trzyma Oskarka na kolanach??:evil_lol: Quote
Zuza96 Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Ja wstaje o 7 rano, to i tak mi się zdaje wcześniej :evil_lol: Tak Daguniu, rocznik 96 tylko 9 lat [SIZE=4]hihihi ;) :cool1: Ps. No nie chce Cię martwić, ale ja jestem teraz w 12 roku życia, to znaczy, że Ty w 21... :eviltong: [SIZE=4]a rocznikowo młodsze o rok :eviltong: Quote
Aga76 Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Co ja pocznę biedna, gdy mi się jednak niuńka zakocha i będzie wypychać sprzed monitora :-? żeby sobie na chłopaków spojrzeć... o rany! Quote
Zuza96 Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 PositiveThought napisał(a):mi się ferie skończyły 2 tygodnie temu, ale skutki odczuwam cały czas. jeszcze mnie spr meczą, kompletnie bezsensownymi o.O nareszcie już weekend.. ^^ [prawie] Ja mam to samo co Ty, czekam z utęsknieniem na weekend... Ferie się skończyły mi już tak około 2 miesiące temu, ale i tak miałam przedłużone prze ospe... Quote
Daga_i_Oskar Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 Dziefcynki my zmykamy na wieczorny spacerek, a tak mi sie nie kce buuu zesc Ewus - a no widzisz Pani chciała sobie z Oskarciem zdjecie zrobic :evil_lol: Zuza - nie postarzaj mnie :placz: ja jestem rocznik 87 wiec teraz juz 20, ale ten czas szybko leci :placz: Beatko - a ja nie mialam ferii, bo co to za ferie kiedy jest sesja i trzeba wkuwac :eviltong: Aguś - jak się zakocha to przyjedziecie do Nas, zapraszamy, pieski poznamy i zobaczymy co z tego bedzie :cool3: Quote
Aga76 Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Daguś nie kuś, nie kuś :evil_lol: albo kuś, a co mi tam :lol: Quote
Zuza96 Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Daga, przyjmijmy, że masz tyle samo lat co ja :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alka Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar'] Wiecie co Kochane Wam powiem? Od kiedy znowu jest ruch u Nas to chce mi się wchodzić na dogomanię. Bardzo miło czyta sie te wszytskie posty :loveu: jest mi niezmiernie miło, że Oskarcio Wam sie podoba:multi: :multi: . Daguś , ale masz świetny humorek :multi::multi: Oskarcio zawsze się podobał i podobać będzie :p:loveu: Quote
madziasto4 Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Cześć Daga :p Co one Ci tak te lata liczą, co? :p Quote
Zuza96 Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 madziasto4 napisał(a):Cześć Daga :p Co one Ci tak te lata liczą, co? :p a tak se... Quote
Daga_i_Oskar Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 Hehe Zuza kiedy to było jak miałam 12 lat :eviltong: To 6 podstawowka czy juz 1 gimnazjum :oops: Beatko - wiek tu nie gra roli, jak Aiduś za młody to panienka poczeka jak Kocha :loveu::lol: Aluś- humor jest i to dzięki Wam, bo w taka pogode jaka panowała dzisiaj na dworze to tylko zasiaść przezd komputer i miło spedzic z Wami czas :loveu: madziu - no wlasnie nie wiem co mi tak licza ten wiek :evil_lol: chca mnie koniecznie postarzec :mad: Quote
madziasto4 Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar'] madziu - no wlasnie nie wiem co mi tak licza ten wiek :evil_lol: chca mnie koniecznie postarzec :mad: Nie daj się :x ;) Quote
Zuza96 Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 No Daga, nie umiesz obliczyć :evil_lol: Chodze do 4 klasy podstawówki... :eviltong: Szkoda, że jestem taka "młoda" ;) Quote
Recommended Posts