Sara_i_Aris Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar']Yorkie - kiedy aparat wpadnie w moje rece to od razu robie masowke, czyli kilkadziesiad zdjec na raz jak nie wiecej :oops: :eviltong: Już nie dużo zostało tych z parku hihi No to się nie dziwię :p To dawaj kolejne zdjątką, te z parku of course :p Quote
Zuza96 Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Daga, dla mnie jest zawsze za mało foteczek :eviltong: :evil_lol: Quote
Lucy* Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Daga dawno mnie u Ciebie było a tu takie fajowe zdjecia !!!!! WIĘCEJ WIĘCEJ WIĘCEJ :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 No właśnie, więcej fotek! Strajkujemy! Chemy foty! Chcemy foty! :evil_lol: Quote
Kasia Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 cześć Daguś :multi: wpadlismy się przywitać!!! Quote
Guffi Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Ja tam nie będę za bardzo wymagająca;) W porównianiu do niektórych galerii, to na brak fot tutaj na pewno nie powinno się narzekać:loveu: Ale to nie zmienia faktu, ze im więcej tym lepiej:evil_lol: Quote
Nadia86 Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Sliczne zdjecia.Oskarek taki powazny:D Swietny psiaczek strasznie mi sie podoba jego biala krawatka.Fibula tez miala taka malutka ale sie jje wybrawila a on ma dalej bielutka no swietna jest i jestem zaskoczona ze sie na zloto nie wybarwila. Tak jestem na 2 gim roku o dziwo:D Pewnie ze mozna wiedziec co studiuje to zadna tajemnica.Farmacje.Taki nudny kierunek.Narazie malo sie dzieje Quote
zuzolandia Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Hello koffaniutka;-) nie daj sie prosic i dawaj nastepna porcjeee fociszyyy ;-) heehheh Buziaczki Quote
Daga_i_Oskar Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 Dzieńdoberek :multi: Widze, ze jednodniowa nieobecnosc Nas na forum doprowadziła do tego, ze brakuje Wam juz zdjec Oskarka tak :lol: Nie odzywałam sie od wieczora we wtorek bo myszka calkiem mi padła, już nigdy nie kupie nic bezprzewodowego, bo to dziadostwo :diabloti: teraz męczę się ze stara myszka, ale cos nie bardzo mnie slucha, ja jej mówie w prawo, a ta robi swoje :mad: :evil_lol: Ewelinko - dziekujemy za odwiedzinki i wpadaj jak najczescie, w miare mozliwosci czasu :loveu: Yorkie - hmm ja to chyba zaczne zdjecia na zapas robic, bo widze, ze Wam wiecznie malo hihi :eviltong: Zuza - Tobie to chyba nigdy nie bedzie malo, co?? :lol: Marlena - dziekujemy za odwiediznki i głaski dla Tofficzka :loveu: Positive - :cool3: :cool3: niedługo beda, wprawdze fotki z parku sie koncza, ale sa inne :eviltong: A pora na przywitanie i na powiedzenie czegos milego zawsze jest odpowiednia :loveu: Lucy :loveu: - witamy :multi: :multi: no i pozdrowienia dla kropki :lol: :loveu: Kasiu - my równiez witamy i zaraz do Was wpadniemy :cool3: Guffi - uff ciesze sie, ze ktos stanął w obronie naszej galerii :evil_lol: masz racje, zdjec u Nas duzo, wiec nie mozna narzekac :eviltong: Czasem jest zastoj ale to praktycznie kazda galeria przechodzi hihih Nadia - ja tez lubie ta jego biała krawatke i ta taka biala plamke pod bródka :loveu: to znak rozpoznawczy Naszego łobuza :loveu: Z kierunku studiów jesteś zadowolona?? Ja póki co tak, ale do 5 roku daleka droga hihi. Ty równiez idziesz systemem 5letnim czy moze 3 i 2?? Zuzolandia - witamy kofana, witamy :multi: zaraz fotki dam, juz ostanich kilka :razz: Madzia - czeeesc :multi: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 Ach lubię bardzo to zdjecie :loveu: :loveu: :loveu: Żadna wysokosć Oskarkowi nie jest straszna :lol: Quote
Kasia Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 cześć Daguś :multi: co u Ciebie? i Oskarka...? ;) Quote
Kasia Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar'] jakie śliczne zdjęcie :loveu: :loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 [quote name='fidelek2']cześć Daguś :multi: co u Ciebie? i Oskarka...? ;) Czesc Kasiu :multi: U mnie po staremu, czyli uczelnia, dom i tak w kółko :lol: a Oskarcio tez ma sie dobrze, z lapeczka juz coraz lepiej, jutro moze pojedziemy podciac wloski, ale to zalezy czy mi sie bedzie chcialo :eviltong: Quote
zuzolandia Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 .wowowo alez WAS siła rozpierałą no no ;-) eheheh .sliczny portrecik ;-) a Oskarek wyglada jakby taki duzyyyyyyy był heeh;-) Witanko i pozdrawianko kochaniutka ;-) Quote
Sara_i_Aris Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Śliczne foteczki :loveu: Widzę na jedym znowu jęzorek :eviltong: Quote
Sylwia&westie Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 A gdzie na śląsku takie fane miejsca na zdjęcia ?? :razz: Super fotki !! Zapraszamy do mojego terrierka :) Quote
Daga_i_Oskar Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 [quote name='zuzolandia'] .wowowo alez WAS siła rozpierałą no no ;-) eheheh .sliczny portrecik ;-) a Oskarek wyglada jakby taki duzyyyyyyy był heeh;-) Witanko i pozdrawianko kochaniutka ;-) A no rozpierała Nas tak bardzo, ze przepołowilismy te jajo? na pół :eviltong: Masz racje na drugim zdjeciu jego głowa wyszła wieksza od mojej, ale ma zdecydowanie mniejsza :evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 [quote name='limoncia']Dziendobry:p Świetne fotki:loveu: Witami Limoncie w Naszej galerii :multi: Cieszymy sie, ze foteczki urwiska spodobały sie :multi: :loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 [quote name='Sylwia&westie'] A gdzie na śląsku takie fane miejsca na zdjęcia ?? :razz: Super fotki !! Zapraszamy do mojego terrierka :) Cześć Sylwuś, a miejsce na zrobienie takich fotek jest w Parku Kultury i Wypoczynku :cool3: w Chorzowie. Zapraszamy bardzo serdecznie :p Zaraz odwiedzimy Twojego terrierka - zanim kupiliśmy Yorka bralismy pod uwagę też westusia :loveu: Quote
Alka Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Daguś , super foteczki, super udana sesyjka :loveu::loveu::loveu: ślicznie ci w grzywce :loveu: Quote
Zuza96 Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Daguniu, masz chyba rację, dla mnie fot zawsze mało :eviltong: :evil_lol: No i gdzie jeszcze jakieś, dalej WSTAWIAJ JE :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Aga76 Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Dzień dobry Daguś jak Wam się to udało :crazyeye: Oskarek przeobraził się w olbrzyma :crazyeye: Świetne zdjęcie :smilecol: Quote
Recommended Posts