Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']Yorkie - kiedy aparat wpadnie w moje rece to od razu robie masowke, czyli kilkadziesiad zdjec na raz jak nie wiecej :oops: :eviltong: Już nie dużo zostało tych z parku hihi
No to się nie dziwię :p To dawaj kolejne zdjątką, te z parku of course :p

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja tam nie będę za bardzo wymagająca;)
W porównianiu do niektórych galerii, to na brak fot tutaj na pewno nie powinno się narzekać:loveu:
Ale to nie zmienia faktu, ze im więcej tym lepiej:evil_lol:

Posted

Sliczne zdjecia.Oskarek taki powazny:D Swietny psiaczek strasznie mi sie podoba jego biala krawatka.Fibula tez miala taka malutka ale sie jje wybrawila a on ma dalej bielutka no swietna jest i jestem zaskoczona ze sie na zloto nie wybarwila.

Tak jestem na 2 gim roku o dziwo:D Pewnie ze mozna wiedziec co studiuje to zadna tajemnica.Farmacje.Taki nudny kierunek.Narazie malo sie dzieje

Posted

Dzieńdoberek :multi:

Widze, ze jednodniowa nieobecnosc Nas na forum doprowadziła do tego, ze brakuje Wam juz zdjec Oskarka tak :lol: Nie odzywałam sie od wieczora we wtorek bo myszka calkiem mi padła, już nigdy nie kupie nic bezprzewodowego, bo to dziadostwo :diabloti: teraz męczę się ze stara myszka, ale cos nie bardzo mnie slucha, ja jej mówie w prawo, a ta robi swoje :mad: :evil_lol:

Ewelinko - dziekujemy za odwiedzinki i wpadaj jak najczescie, w miare mozliwosci czasu :loveu:

Yorkie - hmm ja to chyba zaczne zdjecia na zapas robic, bo widze, ze Wam wiecznie malo hihi :eviltong:

Zuza - Tobie to chyba nigdy nie bedzie malo, co?? :lol:

Marlena - dziekujemy za odwiediznki i głaski dla Tofficzka :loveu:

Positive - :cool3: :cool3: niedługo beda, wprawdze fotki z parku sie koncza, ale sa inne :eviltong: A pora na przywitanie i na powiedzenie czegos milego zawsze jest odpowiednia :loveu:

Lucy :loveu: - witamy :multi: :multi: no i pozdrowienia dla kropki :lol: :loveu:

Kasiu - my równiez witamy i zaraz do Was wpadniemy :cool3:

Guffi - uff ciesze sie, ze ktos stanął w obronie naszej galerii :evil_lol: masz racje, zdjec u Nas duzo, wiec nie mozna narzekac :eviltong: Czasem jest zastoj ale to praktycznie kazda galeria przechodzi hihih

Nadia - ja tez lubie ta jego biała krawatke i ta taka biala plamke pod bródka :loveu: to znak rozpoznawczy Naszego łobuza :loveu:

Z kierunku studiów jesteś zadowolona?? Ja póki co tak, ale do 5 roku daleka droga hihi. Ty równiez idziesz systemem 5letnim czy moze 3 i 2??

Zuzolandia - witamy kofana, witamy :multi: zaraz fotki dam, juz ostanich kilka :razz:

Madzia - czeeesc :multi:

Posted

[quote name='fidelek2']cześć Daguś :multi:
co u Ciebie? i Oskarka...? ;)

Czesc Kasiu :multi:

U mnie po staremu, czyli uczelnia, dom i tak w kółko :lol: a Oskarcio tez ma sie dobrze, z lapeczka juz coraz lepiej, jutro moze pojedziemy podciac wloski, ale to zalezy czy mi sie bedzie chcialo :eviltong:

Posted

[quote name='zuzolandia']

.wowowo alez WAS siła rozpierałą no no ;-) eheheh

.sliczny portrecik ;-) a Oskarek wyglada jakby taki duzyyyyyyy był heeh;-)
Witanko i pozdrawianko kochaniutka ;-)

A no rozpierała Nas tak bardzo, ze przepołowilismy te jajo? na pół :eviltong:

Masz racje na drugim zdjeciu jego głowa wyszła wieksza od mojej, ale ma zdecydowanie mniejsza :evil_lol:

Posted

[quote name='Sylwia&westie']
A gdzie na śląsku takie fane miejsca na zdjęcia ?? :razz: Super fotki !! Zapraszamy do mojego terrierka :)

Cześć Sylwuś,
a miejsce na zrobienie takich fotek jest w Parku Kultury i Wypoczynku :cool3: w Chorzowie. Zapraszamy bardzo serdecznie :p

Zaraz odwiedzimy Twojego terrierka - zanim kupiliśmy Yorka bralismy pod uwagę też westusia :loveu: