madziasto4 Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar'] Madziu - tak to pizamka :eviltong: mi tam w cale w niej za goraco nie jest no i lubie ja bardzo :eviltong: Ja muszę mieć krótkie rękawki albo bez rękawków i krótkie spodenki od piżamy :p Im mniej na sobie tym lepiej i wygodniej :cool3: :lol: oczywiscie tam gdzieja tam Oskarek sie pchal, jak nie umial sam wskoczyc to piszczal zebym Go tylko wziela :loveu: Synuś mamusi :eviltong: Gdzie Pańcia to i pieseczek :lol: Quote
Sara_i_Aris Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Nie wydaje ci się, tam naprawdę jest jęczyczek :multi: Więcej fotek jęzorka :eviltong: Quote
Nadia86 Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Witamy:) sliczne foteczki a jaka swietna kokarda:)a z sesja widze ze nie jestem sama:) Quote
Guffi Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Przyszłam się przywitać! Jej jakie suuper foty z parku:loveu: ! A ta hala-no tak, wiem która to. Quote
Daga_i_Oskar Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 Czeeeść :multi: :multi: Dzisiaj jestem wczesniej w domku, wiec pozowliłam sobie wejsc na komputer i zerknac na dgm :razz: Dzisiaj lekki mrozik na dworze, ciezko było wstac o 6, ale trzeba było :cool3: Oskarcio wczoraj rozwalił sobie pazurka i mu krewka leciała :shake: mo i łapeczka widać, ze go boli bo nie da sobie jej nawet dotknac, ale tak poza tym zachowuje sie normalnie :loveu: Yorkie - nie narzekaj, bo wcale złych zdjec nie robisz ;) Mi tez nie zawsze wychodza, bo i aparat juz nie pierwszej młodosci :evil_lol: trzeba chyba zaczac zbierac na jakiegos Canonika albo Nikosia :loveu: Madziu - no to goraca dziewczyna z Ciebie jest :lol: ze mnie tez taka byla, ale teraz ciagle marzne :eviltong: Co do Oskarcia to masz racje, to taki mami synek, na 5 minut nie mozna Go z nikim innym zostawic :loveu: :loveu: Positive - a no jezorek taki malusi ale jest :loveu: tez kosiam te psie, malusie jezorki :loveu: A zawodowy sik męski u Aidusia zaraz zobacze :evil_lol: :lol: Zuza - a mało masz fot :diabloti: :eviltong: Nadia - no ja wprawdzie po sesji, ale mam jedna poprawke :roll: a jak Tobie poszło? Jestes na 2gim roku? Co studiujesz jak mozna zapytac? Aga - cieszymy sie, ze zdjecia sie podobaja, zaraz bedzie c.d :razz: Guffi - my rowniez sie witamy i cieszymy sie, ze zdjecia sie spodobaly :multi: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 Zdjecia jakby jesienne, prawda? hihi Oskarek wszedzie zapozuje :loveu: sie troche chlopak zawstydzil hihih :evil_lol: Quote
Aga76 Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 :crazyeye: Jaki On odważny i posłuszny... prawdziwy mężczyzna :sg168: Quote
Kasia Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 cześć Daguś :multi: Ooo....jak dużo zdjeć Oskarka ostatnio tu jest ;) Daguś musisz jak najczęściej bywać na dogo :p brakowało tu Oskarka.....:loveu: powtórzę po wszystkich - ślicznie wychodzi na fotkach, i tych plenerowych i tych domowych :loveu: Quote
Guffi Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar'] Ale śliczne:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Daga chciałam się zapytać kto ci zrobił taki piękny bannerek :loveu:. Boski :loveu:. Zresztą tak jak Oskarek :loveu:. Quote
tygra Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 fajny zestaw - ten z kamienia (gdyby nie to ze ma biust) boi się że go Oskar w jajka ugryzie Quote
Daga_i_Oskar Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 [quote name='tygra']fajny zestaw - ten z kamienia (gdyby nie to ze ma biust) boi się że go Oskar w jajka ugryzie Haha jakie skojarzenia :evil_lol: Aga oj odwazny to on jest :eviltong: wejdzie wszedzie i zapozuje :loveu: :lol: Nie zebym Go do czegos zmuszlaa, on po prostu lubi byc w centrum uwagi :evil_lol: Kasiu - ciesze sie bardzo, ze moja obecnosci dobrze wplywa ana Nasz agaleryjke, tzn obecnosc fotek Oskarka :loveu: Tak przyjemnie sie wchodzi na forum kiedy sie wie, ze ktos na Nas czeka :loveu: Za to Wam wsyztskim dziekuje :loveu: :loveu: Guffi - dziekujemy :buzi: Kamcia - bannerek robilam sama, ale to byl jeden z pierwszych i ostatnich - moze z 3 w swoim zyciu zrobiłam hihi, jakos nie mam czasu zeby sie w to bawic bo to strasznie czasochlonne, ale ciesze sie ogromnie, ze mimo tego sie spodobal :multi: :multi: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 [quote name='Patikujek_Zabrze'] Daga:mad: Co to ma znaczyć:mad: No jak to co :evil_lol: :eviltong: Oskarcio zaczepia kolezanke patyczkiem :evil_lol: Haha Oskarek gdyby mógł to by najchetniej na glowe tej "pani" wszedl :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
madziasto4 Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Flecik jej ukradli? :evil_lol: O to mi się podoba:loveu: Dupka wypięta, równowage chyba trzymał :lol: Quote
Sara_i_Aris Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Śliczne zdjęcia :loveu: To ile ich porobiłyście? :crazyeye: Jak jeszcze masz jakieś z parku, to daj, najlepiej z jęzorkiem :eviltong: Quote
zuzolandia Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 .a gdzie tu siusianie ???? oj kobity .....taki wiatr był ze Oskarkiem zawiało heeh a moze on zawiany byl ????? smakosz trunków wyskokowych ??? Dziendoberek kochaniutka;-) .boszzzzzzzz ile slicznych foteczek !!!!! Quote
zuzolandia Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 ..........dumnie prezy swoja piers ;-) .eheheh .milusi .... Quote
Daga_i_Oskar Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 Witam ponownie po kilku godzinkach :lol: No Madziu ukradli, ale wierze w Twoje dobre serce i jak odiwedzisz kiedys Śląsk to zainwestujesz we flecik dla tej Pani :evil_lol: Yorkie - kiedy aparat wpadnie w moje rece to od razu robie masowke, czyli kilkadziesiad zdjec na raz jak nie wiecej :oops: :eviltong: Już nie dużo zostało tych z parku hihi Zozolki moje kofane, witamy, witamy i cieszymy sie, ze Oskarcio sie podoba, na tamtym zdjeciu rzeczywiscie wypiął klate do przodu i tak dumnie siedzi :loveu: A na tym ponizej to siusiał najprawdziwiej w swiecie ylko widocznie taki maly strumyk byl ze nie uchwycil go aparat :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 :crazyeye:wow Daga ile fotek ....no no to sie postarałas;) Quote
Daga_i_Oskar Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 PositiveThought napisał(a):hej Daguś, Yorkie, i inne potworki! :) jak dzień? bo u mnie, fatalnie, lepiej nie mówić. zaraz się zabieram za dodawanie zdjęć... :evil_lol: A mnie sie dzien jakos dluzy, wszyscy wybyli z domku no i zostalismy z małym skazani na siebie, ale nie narzekamy na swoje towarzystwo hihi a wrecz przecwiwnie qrcze myszka mi sie zacina Quote
ewelinabuck Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 wpadlam z rewizyta:razz: :razz: s:loveu: liczne zdjecia:loveu: Quote
marlena924 Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Hejka :):) Dziękujemy z Tofficzkiem za odwiedzinki :loveu: Ślicznie razem wyglądacie :):) A z Oskarka to prawdziwy model :) Pozdrawiamy i zapraszamy ponownie ;) Quote
Recommended Posts