Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']
Madziu - tak to pizamka :eviltong: mi tam w cale w niej za goraco nie jest no i lubie ja bardzo :eviltong:
Ja muszę mieć krótkie rękawki albo bez rękawków i krótkie spodenki od piżamy :p Im mniej na sobie tym lepiej i wygodniej :cool3: :lol:

oczywiscie tam gdzieja tam Oskarek sie pchal, jak nie umial sam wskoczyc to piszczal zebym Go tylko wziela :loveu:

Synuś mamusi :eviltong: Gdzie Pańcia to i pieseczek :lol:

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czeeeść :multi: :multi:

Dzisiaj jestem wczesniej w domku, wiec pozowliłam sobie wejsc na komputer i zerknac na dgm :razz:

Dzisiaj lekki mrozik na dworze, ciezko było wstac o 6, ale trzeba było :cool3:
Oskarcio wczoraj rozwalił sobie pazurka i mu krewka leciała :shake: mo i łapeczka widać, ze go boli bo nie da sobie jej nawet dotknac, ale tak poza tym zachowuje sie normalnie :loveu:

Yorkie - nie narzekaj, bo wcale złych zdjec nie robisz ;) Mi tez nie zawsze wychodza, bo i aparat juz nie pierwszej młodosci :evil_lol: trzeba chyba zaczac zbierac na jakiegos Canonika albo Nikosia :loveu:

Madziu - no to goraca dziewczyna z Ciebie jest :lol: ze mnie tez taka byla, ale teraz ciagle marzne :eviltong:
Co do Oskarcia to masz racje, to taki mami synek, na 5 minut nie mozna Go z nikim innym zostawic :loveu: :loveu:

Positive - a no jezorek taki malusi ale jest :loveu: tez kosiam te psie, malusie jezorki :loveu: A zawodowy sik męski u Aidusia zaraz zobacze :evil_lol: :lol:

Zuza - a mało masz fot :diabloti: :eviltong:

Nadia - no ja wprawdzie po sesji, ale mam jedna poprawke :roll: a jak Tobie poszło? Jestes na 2gim roku? Co studiujesz jak mozna zapytac?

Aga - cieszymy sie, ze zdjecia sie podobaja, zaraz bedzie c.d :razz:

Guffi - my rowniez sie witamy i cieszymy sie, ze zdjecia sie spodobaly :multi:

Posted

cześć Daguś :multi:

Ooo....jak dużo zdjeć Oskarka ostatnio tu jest ;) Daguś musisz jak najczęściej bywać na dogo :p brakowało tu Oskarka.....:loveu:

powtórzę po wszystkich - ślicznie wychodzi na fotkach, i tych plenerowych i tych domowych :loveu:

Guest Kamcia_14
Posted

Daga chciałam się zapytać kto ci zrobił taki piękny bannerek :loveu:.
Boski :loveu:. Zresztą tak jak Oskarek :loveu:.

Posted

[quote name='tygra']fajny zestaw - ten z kamienia (gdyby nie to ze ma biust) boi się że go Oskar w jajka ugryzie

Haha jakie skojarzenia :evil_lol:

Aga oj odwazny to on jest :eviltong: wejdzie wszedzie i zapozuje :loveu: :lol: Nie zebym Go do czegos zmuszlaa, on po prostu lubi byc w centrum uwagi :evil_lol:

Kasiu - ciesze sie bardzo, ze moja obecnosci dobrze wplywa ana Nasz agaleryjke, tzn obecnosc fotek Oskarka :loveu: Tak przyjemnie sie wchodzi na forum kiedy sie wie, ze ktos na Nas czeka :loveu: Za to Wam wsyztskim dziekuje :loveu: :loveu:

Guffi - dziekujemy :buzi:

Kamcia - bannerek robilam sama, ale to byl jeden z pierwszych i ostatnich - moze z 3 w swoim zyciu zrobiłam hihi, jakos nie mam czasu zeby sie w to bawic bo to strasznie czasochlonne, ale ciesze sie ogromnie, ze mimo tego sie spodobal :multi: :multi:

Posted

[quote name='Patikujek_Zabrze']

Daga:mad:

Co to ma znaczyć:mad:

No jak to co :evil_lol: :eviltong:

Oskarcio zaczepia kolezanke patyczkiem :evil_lol:

Haha Oskarek gdyby mógł to by najchetniej na glowe tej "pani" wszedl :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

.a gdzie tu siusianie ???? oj kobity .....taki wiatr był ze Oskarkiem zawiało heeh a moze on zawiany byl ????? smakosz trunków wyskokowych ???
Dziendoberek kochaniutka;-) .boszzzzzzzz ile slicznych foteczek !!!!!

Posted

Witam ponownie po kilku godzinkach :lol:

No Madziu ukradli, ale wierze w Twoje dobre serce i jak odiwedzisz kiedys Śląsk to zainwestujesz we flecik dla tej Pani :evil_lol:

Yorkie - kiedy aparat wpadnie w moje rece to od razu robie masowke, czyli kilkadziesiad zdjec na raz jak nie wiecej :oops: :eviltong: Już nie dużo zostało tych z parku hihi

Zozolki moje kofane, witamy, witamy i cieszymy sie, ze Oskarcio sie podoba, na tamtym zdjeciu rzeczywiscie wypiął klate do przodu i tak dumnie siedzi :loveu:
A na tym ponizej to siusiał najprawdziwiej w swiecie ylko widocznie taki maly strumyk byl ze nie uchwycil go aparat :evil_lol:

Posted

PositiveThought napisał(a):
hej Daguś, Yorkie, i inne potworki! :)
jak dzień? bo u mnie, fatalnie, lepiej nie mówić. zaraz się zabieram za dodawanie zdjęć... :evil_lol:

A mnie sie dzien jakos dluzy, wszyscy wybyli z domku no i zostalismy z małym skazani na siebie, ale nie narzekamy na swoje towarzystwo hihi a wrecz przecwiwnie

qrcze myszka mi sie zacina