Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nadchodzący Nowy 2007 Rok to nie tylko okres radości,

Ale również zadumy nad tym, co minęło i nad tym, co nas czeka

Tak więc dużo optymizmu i wiary w pogodne jutro

życzy Sylwia z Almą

Posted

Jestesmy :multi:

Ale miłe przywitanie, dziękuje Wam dziewczyny :loveu: aż chce się tu byc :loveu:
Nie odzywałam sie, bo nie mialam kiedy. Przez Święta nie było mnie w ogole w domku, a 28go pojechalismy do Lezajska i wrocilismy wczoraj wieczorkiem. Teraz wpadlam do domu ze szkoly i do Was :multi:
Mam kilka(dziesiad) zdjec Oskarcia, wreszcie bylo troche czasu go ufocic, ale nie wiem czy dam rade go jeszcze dzisiaj pokazac, bo jeszcze nie zdarzylam ich zgrac, a i zalegle ze swiat sa jeszcze zdjecia, wiec najpierw zaczne od nich :cool3:

Posted

Oskarek dorwał swoje prezenciki i mielismy psa z glowy, nic go juz potem nie interesowalo :lol: :cool3:

ale zeby dostac smakolyka trzeba na niego zasluzyc, wlasnie daje komende : lezec :cool3:

taaaak ładnie prosze :loveu:

Ja wsrod swoich prezentow :eviltong:

i Oskarus :lol:

To by bylo na tyle, psiatarm sie jeszcze w tym tygodniu rorzucic zdjecia z Lezajska, mam zarowno w scenerii zimowej jak i wiosennej :loveu: mi sie zdecydowanie bardziej podoba w tej drugiej :evil_lol:

Posted

[quote name='Moniś']Cześć Daga!
Wreszcie wróciłaś :multi:
Zdjątka świąteczne super - czekam na leżajskowe teraz :multi: ;)

Hey Monia, wrocilam,a le juz uciekam :cool3: troche mnie nie bylo i jestem rozchwytywana, to na piwo, to na cnos tam :eviltong: a ze sesja za 2 tyg mi sie zaczyna :placz: to mam ostatnie dni zeby gdzies sie wyrwac, a i w sobote na 100dniowce sie bawie, wiec :cool3: :lol: zapowiada sie ciekawy tydzien :razz:

Postaram sie odezwac wieczorkie, buziaczki Kochani :loveu:

Posted

Dzieńdoberek :multi:

Ale mamy fatalna pogodę, leje i leje i wylać się nie może :angryy: Ja jeszcze jestem przed szkola, wiec postanowilam, ze do Was zajrze, zrzuce zdjecia na kompa z Leżajska i tyle ile dam rade wstawic to wstawie :lol: :lol: tylko je wpierw musze zmniejszyc hihih :cool3:

Zaczne jednak od czegos pyyyysznego - czestujcie sie :evil_lol:

Posted

No i obiecane, wyczekane fotki z Lezajska :lol:
Przyjechalismy bylo zieleeniutko niczym wiosenka, a nastepnego dnia rankiem zastała Nas niewielka ilosc sniegu. Oskar mial frajde, latal, biegal, szczekal, tarzal sie w tym sniegu i nie chcial wracac do omu :lol: :loveu:

Ale zanim beda fotki sniegowe, kilka wtsawie domowych hihih

moj wampirrek :evil_lol: zielonooki :cool3:

Oskarek zmęczony po podrozy wtulil sie w cieply polarek Pani i zasnal :loveu:

:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Mamy zime - cieszy sie Oskarek :multi:

skaczmy do gory jak kangury :evil_lol:

cooo w sniegu piiszczyy :lol:

Uff sie nawstawialm zdjec :lol: mam nadzieje, ze to Wam na razie starczy :cool3:
Ja teraz zmykam z kompa i zbieram sie powoli na uczeie ech :roll:

Pozdarwiam i milego dzionka zycze :multi: