KaRa_ Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Mniam smacznie wyglada:cool3: Jaki dzidzius do mamusi podobny,a kto tatusiem?:cool3: Juz za miesiac mam nadzieje,ze tego Twojego dzidziusia poznam:cool3: Quote
Zuza96 Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 :Cool!::Cool!::Cool!::Cool!: Czy mogę się poczęstować? Tutaj wyszedł ślicznie :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Ale się przeciska :evil_lol: moje lapecki :loveu: KOFANE :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Jak kotek :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pozdrawiamy :p Ja też :multi: Quote
Zuza96 Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Daguś, czyżby jakieś myśli Cię nachodziły? ;) Chyba za dużo Lukaszka pokazuję...:evil_lol: Ale by było fajnie Yorkuś OSKARUŚ i ? I też dużo fajnych zdjątek :eviltong: Quote
Basia&Safi Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 tylko smoczka brakuje :):):):) a salateczka m smakowita :) Quote
Justa95 Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 Dawno mnie tu nie było, a tu tyle pięknych fotek! Oskarek jest jak zawsze śliczny! Całuski dla wszystkich ;) . Quote
leemonca Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 mniam,mniam, sałatka pyszności :eviltong:, o zdjęciach już nie wspomnę :eviltong: Quote
zuzolandia Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 Witanko .....hmmmm jaka smaczna galeryjka ... sałatka do skonsumowania a Ksieciunio do schrupania ;-)..przepyszne foteczki .... zreszta co tu duzo gadac ...MODEL PIERWSZA KLASA ...!!! Smakowite buziaczki dla psiulka ... Quote
AlKil Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Daguś, ale jednego nie kumam.:???:..sałatka jest a gdzie na nią przepis????:czytaj: Popraw się!!!:nono: Quote
madzia20sosnowiec Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 dagmara ty jedz wiecej niz te sałatki bo znikniesz kiedys :mad: i wracaaaaaj juz :mad: ja na tygodniu mam 4 kolosa z ekonomii :placz: Quote
Daga_i_Oskar Posted November 30, 2006 Author Posted November 30, 2006 Siemianeczo moje Kochane babeczki :loveu: Dzisiaj mam luźne popołudnie, nadrobiłam wszelkie wykładowo-ćwiczeniowe zaległosci i wpadłam do Was :multi: a wieczorkiem relaksujący :evil_lol: aerobik :razz: Za oknem już ciemnica, jakby co najmniej 19 była, a tutaj troche po 16, teraz te południe się tak dłuży i nic się nie chce - przynajmniej mi :roll: Dziewczyny, zdjęcie Oskarutka w wózku zrobilam przy okazji, jak kuzyn zostawił go po urodzinach mamy, bo nie mieli jak się zabrać, a Oskar był bardzo ciekawy co to takiego, więc go tam wsadziłam no i udawał rozwydrzonego dzieciaka :lol: Mam jeszcze jedno takie foto, w nieco spokojnieszym wydaniu :eviltong: Jeżeli chodzi o sałateczkę i przepis to ... nie mam :oops: Mama sałateczke zrobiła sobie ot tak sama z głowy, ale mniej więcej mogę powiedzieć co tam było (tylko zerknę i podpatrzę na zdjęciu :evil_lol: ). Sałateczka była układana warstwowo, a po bokach na kolorek mam dodała jak widać rzodkieew, pomidor, marchew, zielony ogórek surowy?:eviltong: Głównymi jej składnikami był kalafior i brokuły, również znajdowało się tam ugotowane na twardo jajko i pokrojone w ćwiarteczki, oraz marynowane cebólki, na wierzch sos - majonez doprawiony według siebie i sałateczka jest gotowa do wcinania :razz: Oczywiście to co się da to uotowac, nie wrzucac surowego :evil_lol: Zuza - on uwielbia takie miejsca gdzie jest ciasno i gdzie się może wcisnąć, zwłaszcza kiedy ktoś jeszcze siedzi koło jakiejś dziupli :lol: Karunia - mam nadziję, że jak już Was nawiedzimy to na dzidziusia nie będziesz narzekałą :cool3: No bo jak każdy dzidziuś czasem coś spsoci i pomarudzi i będzie tak długo wiercił dziurę w brzuchu aż będzie po jego myśli :eviltong: Zuzolandio - smakowite buziaczki księciulkowi przekazane, aż się oblizuje :lol: Justa95 - oj dawno Cię tu nie było, a mnie jeszcze dawniej nie było u Was :oops: ale zajrzymy ... kiedyś, może w święta jak będzie więcej czasu?, zajrzymy na pewno :loveu: Madziu - sałatka była na mamy urodzinach, fakt, że jej trochę zjadłam, ale po za nią wiele innych rzeczy tez :eviltong: A zniknięcie mi nie zgrozi, nie w tym domu :eviltong: Ja też mam same kolosy i zaliczenia, więc wiem co czujesz, dlatego jestem tam rzadko na dogo :placz: Zaraz pozmniejszam zdjęcia i Wam wstawię ;) Quote
zuzolandia Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Siemanko ;-)...no to grzecznie czekam na te pozmniejszane fotencje ...;-) Quote
Zuza96 Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Siemanko Daga i inne Dziewczyny :lol: Jatez czekam na foteczki :multi: Koffanego Oskarunia :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted November 30, 2006 Author Posted November 30, 2006 Jak tak cieprliwie czekacie to już dłużej Was nie będę męczyłą i wstawię kilka fotek Oskarutka po wykąpaniu i wyczesaniu :loveu: Quote
Zuza96 Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Moja KOFANA mordunia :loveu::loveu::loveu::loveu: Śliczniaste ! Raczej Twoja kofana mordunia Quote
Alicja Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Oskarito pyta ....:,, Skończyłaś już to focenie'';) Quote
Alka Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 a ja widzę fotaski:multi:, Oskarek jak zwykle zadbany i piękny :loveu::loveu::loveu: Cześć Dagusiu!:multi: Quote
zuzolandia Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Ooooooooooo jakiz On ładny...... i jaki dumnyyyyy......normalnie Yoreczkowy Narcyzek .hehe;-)..........miodzioooooo Quote
madzia20sosnowiec Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 daga ale oskarek ma juz dłuugaśną siersc :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
Kasia Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 cześć Daga ;) Oskarek jak zwykle cudniasty :loveu::loveu: widać, że dbasz o jego wizerunek bo niezły z Niego przystojniacha....;) Quote
Recommended Posts