Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:Cool!::Cool!::Cool!::Cool!: Czy mogę się poczęstować?

Tutaj wyszedł ślicznie :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Ale się przeciska :evil_lol:

moje lapecki :loveu:

KOFANE :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

:loveu: :loveu: :loveu:

Jak kotek :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Pozdrawiamy :p
Ja też :multi:

Posted

Daguś, czyżby jakieś myśli Cię nachodziły? ;) Chyba za dużo Lukaszka pokazuję...:evil_lol:

Ale by było fajnie Yorkuś OSKARUŚ i ? I też dużo fajnych zdjątek :eviltong:

Posted

Witanko .....hmmmm jaka smaczna galeryjka ... sałatka do skonsumowania a Ksieciunio do schrupania ;-)..przepyszne foteczki .... zreszta co tu duzo gadac ...MODEL PIERWSZA KLASA ...!!!
Smakowite buziaczki dla psiulka ...

Posted

Siemianeczo moje Kochane babeczki :loveu:

Dzisiaj mam luźne popołudnie, nadrobiłam wszelkie wykładowo-ćwiczeniowe zaległosci i wpadłam do Was :multi: a wieczorkiem relaksujący :evil_lol: aerobik :razz:
Za oknem już ciemnica, jakby co najmniej 19 była, a tutaj troche po 16, teraz te południe się tak dłuży i nic się nie chce - przynajmniej mi :roll:

Dziewczyny,
zdjęcie Oskarutka w wózku zrobilam przy okazji, jak kuzyn zostawił go po urodzinach mamy, bo nie mieli jak się zabrać, a Oskar był bardzo ciekawy co to takiego, więc go tam wsadziłam no i udawał rozwydrzonego dzieciaka :lol: Mam jeszcze jedno takie foto, w nieco spokojnieszym wydaniu :eviltong:

Jeżeli chodzi o sałateczkę i przepis to ... nie mam :oops:
Mama sałateczke zrobiła sobie ot tak sama z głowy, ale mniej więcej mogę powiedzieć co tam było (tylko zerknę i podpatrzę na zdjęciu :evil_lol: ).
Sałateczka była układana warstwowo, a po bokach na kolorek mam dodała jak widać rzodkieew, pomidor, marchew, zielony ogórek surowy?:eviltong:
Głównymi jej składnikami był kalafior i brokuły, również znajdowało się tam ugotowane na twardo jajko i pokrojone w ćwiarteczki, oraz marynowane cebólki, na wierzch sos - majonez doprawiony według siebie i sałateczka jest gotowa do wcinania :razz: Oczywiście to co się da to uotowac, nie wrzucac surowego :evil_lol:

Zuza - on uwielbia takie miejsca gdzie jest ciasno i gdzie się może wcisnąć, zwłaszcza kiedy ktoś jeszcze siedzi koło jakiejś dziupli :lol:

Karunia - mam nadziję, że jak już Was nawiedzimy to na dzidziusia nie będziesz narzekałą :cool3: No bo jak każdy dzidziuś czasem coś spsoci i pomarudzi i będzie tak długo wiercił dziurę w brzuchu aż będzie po jego myśli :eviltong:

Zuzolandio - smakowite buziaczki księciulkowi przekazane, aż się oblizuje :lol:

Justa95 - oj dawno Cię tu nie było, a mnie jeszcze dawniej nie było u Was :oops: ale zajrzymy ... kiedyś, może w święta jak będzie więcej czasu?, zajrzymy na pewno :loveu:

Madziu - sałatka była na mamy urodzinach, fakt, że jej trochę zjadłam, ale po za nią wiele innych rzeczy tez :eviltong: A zniknięcie mi nie zgrozi, nie w tym domu :eviltong:
Ja też mam same kolosy i zaliczenia, więc wiem co czujesz, dlatego jestem tam rzadko na dogo :placz:

Zaraz pozmniejszam zdjęcia i Wam wstawię ;)