Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Daga_i_Oskar napisał(a):
Czesc Megulka,
zajrzalam, ale w ciagu tygodnia bedzie mnie pewnie mniej ;)
zdjątka przy okienku jakie zrobimy bo to jest jedno z ulubionych miejsc Oskarka, tylko dasz haso "idziemy do okienka" on juz pierwszy czeka :lol:

Czesc, Czesc! <zapomnialam sie przywitac:oops: > Megi tez lubi siedziec na okienku :evil_lol: Wiec bede cierpliwie czekac na zdjecia. A co tam u Was slychac? Masz bardzo duzo nauki?

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Daga_i_Oskar napisał(a):
O tak szamponik netoperkowi smakował :evil_lol:

wtsawię trochę tych pokąpielowych :razz:

:lol: :lol:

i standardowo łapeczka :loveu:

następne zdjęcia wkrótce ...

czy mogę nic nie mówić :shake: , on jest taki piękny, że mi poprostu słów brakuje :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Daga_i_Oskar napisał(a):

cześć Daguś...
Łapeczka mnie rozczuliła totalnie... I w ogóle on cały jest taki lśniący, piękny i na pewno milutki, że aż mnie ściska.

A marchewki ja też uwielbiam! :)

Posted

Heeej Daga!

:lol: :lol:

Nie moge nic innego z siebie wydusic PIĘKNIE :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Bry wieczór ...

Kochani,
z Oskarkiem jest coś nie tak :-( martwię się o niego :-( wszytsko zaczęło się, a dokładnie wszytsko zostało zauważone kiedy rodzice wrócili z weekendu do domku i pies nie wyleciał z zadowoleniem, merdającym bezgranicznie ogonkiem i szczekiem tylko bardzo wolniutko treptał z podkulonym ogonkiem jakby ciągnąc za sobą tylnią łapkę :-( Po 18 byłam z myszką na spacerku i wsyztsko było OK, spacerował dumnie z ogonkiem podniesionym do góry - jak zawsze ...
Opatrzyłam mu łapkę i niczego tam nie zauważyłam, ale widzę, ze stanie na niej sprawia mu bół, a chodzić to w ogóle nie chce, jak sie go przeniesie z miejsa na miejse to od razu się kładzie, prostuje łapke, wystawia ją do góry i cały się trzęsie :placz: :-( Już nie wiem co mam robić, tak siedzę Nam nim i lecą mi łzy :-( Mam nadzieję, ze to nic powaznego, ale od ponad 3h jest bez zmian :roll: Poczekamy do jutra jeżeli nadal będzie mu sprawiało kłopoty te chodzenie to koniecznie wybierzemy się do weterynarza :roll:

Cuytrynka, używamy francuskiej lini kosmetyków Lady Bellee ;)

Kasiu Oskarek moze lubi tą swoja marcheweczke-zabawecze, ale ja równiez lubie marchewki tylko te nieco bardziej prawdziwe :lol:

Leamonca :loveu: :loveu: :loveu:

Megulka - nauki mam duzo, studia to nie przelewki :shake:

Monia - dziękujemy za wstawienie tapetki i my tez przy okazji pokazemy moje dzisiejsze wypocinki :razz:

Posted

Oj Oj.. Oskarutku, co się w łapeńkę stało? :-(

Nie martw się Daga, może to tylko chwilowa niedyspozycja- Noddy też tak miał, gadałyśmy zresztą o tym na gg i przeszło mu...

Trzymam kciuki i łapeczka od Noduleczka :buzi:

Posted

My też trzymamy kciuki za Oskarkową łapinkę :calus:
Sliczne przeróbeczki Daguś, może zrobisz mi cosik podobnego jak będziesz miała chwilkę czasu...:oops::oops:

Posted

Dagusiu pisz szybciutko jak tylko wrócisz co z Oskarciem.

(muszę przyznać się, ża Alma też jakiś czas temu miała coś z łapeczką, nie mogła wogóle na nią stanąć. Wyglądała bardzo nieciekawie, smutne oczka, zero objaw zachowania yorka, widać było, że cierpiała, ale na szczęście samo jej przeszło.) Myślę, że i z Oskarkiem też wszystko będzie dobrze (nie może być inaczej!!)

Trzymaj się Oskarku

Posted

Dzieńdoberek ;)

Mam dobre wiadomości, Oskarek dzisiaj pomaszerował bardzo chętnie na spacerek :multi: Rano wstał i myślałam, że noc nic nie wyklarowała, ale widać był zaspany i dlatego trochę niemrawo się ruszał. Tak jak rozmawiałam wczoraj z Aggusią na GG możliwe, że byl to tylko skurcz, jednak jeżeli sytuacja powtórzy się pójdziemy czem prędzej do weterynarza i dowiemy się co tam siedzi w tej jego nóżce. Mam nadzieję, ze to nie zadna rzepka, ani początki dysplazji :placz:

Kasiu - ciesze sie, ze tapetki sie spodobaly ;) Jezeli chcesz moge zrobic taką Fidlaczkowi i Łukaszkowi, tylko proszę podeslij mi po 4 zdjecia każdego chłopczyka, bo ja nie bardzo będę miała teraz czas na szukanie, a chciałabym to wieczorkiem zrobic jak czas pozwoli :p

Lucynko - on ma tak zadbane paznotki, zawsze pieknie opiłowane, ze manicure ani pedicure nie jest w jego przypadku potrzebny :evil_lol:

Tygra - no wiesz w koncu wie, ze te zdjecia ida na forum to sie chłopak troche zawstydzil :razz:

Jeszcze fotek Oskarutka trochę :loveu:

Kochamy Misie :lol:

:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Sylwcia napisał(a):
Dagusiu pisz szybciutko jak tylko wrócisz co z Oskarciem.

(muszę przyznać się, ża Alma też jakiś czas temu miała coś z łapeczką, nie mogła wogóle na nią stanąć. Wyglądała bardzo nieciekawie, smutne oczka, zero objaw zachowania yorka, widać było, że cierpiała, ale na szczęście samo jej przeszło.) Myślę, że i z Oskarkiem też wszystko będzie dobrze (nie może być inaczej!!)

Trzymaj się Oskarku

Czesc Sylwciu :buzi:
Oskarek mial niemalze takie same zachowanie jak opisujesz. Mam nadzieje, ze z łapekczka bedzie wszytsko OK, i ze to tylko wczoraj byla chwilow niedyspozycja, chociaz jak dla mnie trwala zdecydowanie za dlugo :shake:

Posted

Toffus tez ostatnio mial cos podobnego. Przyszlismy z dworku a ten uciekl pod stol, okazalo sie ze go lapka boli. Potem caly czas spal. Rano miałam iść do weta, ale... wszystko bylo juz dobrze :roll:

A foteczki śliczne :loveu:

Posted

Hej Dagus! O jeeeju jakie słodkie te foteczki :loveu: brak mi slow. A te 'kocham Cie' to do ktorej yoreczki, co? Przyznaj sie Oskarku :mad: :razz:
Dobrze ze z lapka nie ma juz problemow, wiem jaki to stres dla wlasciciela. Megi jakies 2 tygodnie temu lezala smutna, nie chciala jesc. Obawialam sie najgorszych rzeczy, ale jej przeszlo. Dobra ja lece bo megi juz przebiera łapkami, dobranoc!! :)

Posted

Czesc Dagus i Oskarq!
Jakie sliczne foteczki nas przywitaly! Slodko sie prezentuje przy tych pluszakach:loveu::loveu: Ucaluj go mocno od nas i przekaz lapeczke od kumpla Mikiego. Wierzymy, ze to tylko chwilowe i juz kobito nie wymyslaj zadnych nowych chorob:eviltong: Oskar jest w 100% zdrowym, doroslym mezczyzna:loveu:

Opowiadaj co nowego w szkole. Przez nia w koncu nie moglysmy sie spotkac... Szkoda.

Pozdr!