Zuza96 Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Dzisiaj mój kolega do mnie dzwonil.Byl w Bydgoszczy z psiurkiem u weta bo mu calkowicie przestal jesc , i mu powiedzial ze jest na cos chory juz nie pamietam na co ale biedny yorkus bedzie teraz dostawal zastrzyki dopluki nie zacznie jesc i zachowywac sie jak terrier. Biedny psiurek ! Bo jak byl maly to szalal caly czas ,a teraz od trzech miesiecy tylko wstwal do jedzenia a nasz tutejszy weterynarz mu powiedzial ze jast zdrowy. Quote
Zuza96 Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Od wczoraj tu nikogo nie bylo? To juz tylko ja tu zgladam? Quote
madziasto4 Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Cześć Daga, cześć Oskarek ;) Przejrzałam zdjęcia, Oskar bombowy :loveu: Quote
Megula Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Witaj Daga! Nie zazdroszcze Ci tyle nauki, oj nie, nie :shake: Ja tez nie mam checi, a jutro mam niemiecki i musze napisac konspekt (tak jak Ty) z polskiego. Nie umiem sie nigdy wyrobic, czemu dni są takie krotkie? :lol: Zdjecia Oskarka jak zwykle są śliczne :loveu: Ja najbardziej lubie takie zdjecia w oknie! Dla mnie nastepnym razem sesja Oskarka przy oknie :evil_lol: <jesli bedziesz miala czas> Pozdrawiam! Quote
marlena924 Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Mam nadzieję, że mimo nauki zdążysz wpaść na naszą galerię, bo mamy 100 stronę :multi: :) :lol: Pozdrawiam i całusek dla Oskarka! Quote
Kasia Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Cześć Daga :multi: :multi: I cześć Oskarku :multi: Fidlasty przesyła głaski.....;) Quote
zuzolandia Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Witanko w piekny słoneczny dzionek ;-) wrocila PANI JESIEN ;-) MIZIU MIZIU DLA PIESECZKA ;-) Quote
Cytrynka343 Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Oskarek przecudny, ślicznie wyszedł(jak zawsze:D) na tych ostatnich fotasach:) Quote
Kasia Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Witamy się piątkowo :multi: i nawet, nawet słonecznie (przynajmniej u nas :razz:) Quote
beria Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Daga, weekend się zaczyna :cool3: Przerwa w nauce, czekam na fotki :razz: Tak sobie przypomniałam swoje studia :roll: Było i straszno i śmiesznie :evil_lol: Quote
Cockerek Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a): :loveu: :loveu: :loveu: REWELACJA!!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Justa95 Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Dawno mnie tu nie było, ale Oskarek jak zawsze cudowny! Quote
Zuza96 Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 :shake: :-(:-(:-( Daga -To juz opuścilaś DOGO ? Quote
Lucy* Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Cześć Daguś i Oskar :cool3: odezwijcie się bo smutno bez Was :candle: :p Quote
Daga_i_Oskar Posted November 12, 2006 Author Posted November 12, 2006 Witam weekendowo :razz: Na początku chciałam Wam bardzo serdecznie podziękować za wyciaganie nas systematycznie z szarego końca :multi:. To jest niesamowite uczucie kiedy się wchodzi na dogo po kilku dniach i zagląda do własnej galeryjki i ma sie kilkanaście postów do nadrobienia i na dokładkę czyta sie, ze smutno bez Nas i czeka na fotki Oskarcia. Bardzo dziękuję Zuzi, Tygrze, Madzi, Leamonce, Megulce, Kasiuni Fidlaczkowej, Marlence, Ewci od Killusi, Zuzoladni, Cytrynce, Beri, Martynce, Juście & Lucy z Kropeczką :cool3: :lol: :loveu: To dla Was dziewczynki moje Kofane Ostatnio nic nie pisałam bo jakos nie mialam ochoty :roll: czasem zagladałam i to też nie zawwsze, dopiero dzisiaj wsyztsko na spokojnie przeczytałam ;) Wczoraj wieczorkiem wykąpsiałam Oskarcia, mamy kilka foteczek, ale nie dużo, bo chłopakowi najwyraźniej nie chciało się wczoraj robić za modela :eviltong: Po kapielowe fotki będą trochę później ;) Quote
madziasto4 Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Dobry szamponik, Oskarku? :evil_lol: Quote
Moniś Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 madziasto4 napisał(a):Dobry szamponik, Oskarku? :evil_lol: pyyyyyyyyyyyychota :cool3: Quote
Kasia Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a): Jaki śliczny nietoperek :loveu::loveu: i jaki słodziutki :loveu::loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted November 12, 2006 Author Posted November 12, 2006 O tak szamponik netoperkowi smakował :evil_lol: wtsawię trochę tych pokąpielowych :razz: :lol: :lol: i standardowo łapeczka :loveu: następne zdjęcia wkrótce ... Quote
Megula Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Jakie Oskarek ma śliczne włoski po kąpieli :p Jest słodziutki. Ciesze sie, ze w koncu Daga zajrzalas do galerii. A beda kiedys zdjecia Oskarka przy okienku? :razz: Quote
Daga_i_Oskar Posted November 12, 2006 Author Posted November 12, 2006 Megula napisał(a):Jakie Oskarek ma śliczne włoski po kąpieli :p Jest słodziutki. Ciesze sie, ze w koncu Daga zajrzalas do galerii. A beda kiedys zdjecia Oskarka przy okienku? :razz: Czesc Megulka, zajrzalam, ale w ciagu tygodnia bedzie mnie pewnie mniej ;) zdjątka przy okienku jakie zrobimy bo to jest jedno z ulubionych miejsc Oskarka, tylko dasz haso "idziemy do okienka" on juz pierwszy czeka :lol: Quote
Recommended Posts