Daga_i_Oskar Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 [quote name='Moniś']no ja mam taką nadzieję :evil_lol: buty poszły w odstawke :evil_lol: ale nie powiem bo pasowałyby mu do niebieskiej kurteczki :evil_lol: :eviltong: Quote
Moniś Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']buty poszły w odstawke :evil_lol: ale nie powiem bo pasowałyby mu do niebieskiej kurteczki :evil_lol: :eviltong: ja mam niebieski polar dla Nodiego, to może jemu będą pasowały hahahha :eviltong: Quote
Megula Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Hey Daga :p To moze zorganizujemy jakies spotkanko w Parku Kultury jak bedzie snieg? :razz: Wtedy bedziesz miala okazje wykorzystac torbe i mi ją pokazac :lol: Quote
Megula Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Do bucikow proponuje jeszcze niebieską czapeczkę :evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 [quote name='Megula']Hey Daga :p To moze zorganizujemy jakies spotkanko w Parku Kultury jak bedzie snieg? :razz: Wtedy bedziesz miala okazje wykorzystac torbe i mi ją pokazac :lol: Megulka ja jestem bardzo chetna na spotkanko (tak apropo w jakim miescie mieszkasz?) Tylko poczekamy az pogoda bedzie sprzyjala spacerowaniom i oczywiscie wezme wtedy torbe :razz: Co do czapeczki to jakos nigdzie u Nas nie widzialam takowej :eviltong: Quote
Magda-Amir Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 łii i znowu usmiechniety oskarus :buzi: ślicznotek :loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 [quote name='Megula']Ja mieszkam w Chorzowie ;) I dopiero teraz o tym mówisz :eviltong: :mad: Gdzieś blisko Wolności?? Ja mieskzam niedaleko wieży TV a wiec do parczku mam rzut beretm :razz: Madziu to był taki szczery uśmiech :lol: Quote
Zuza96 Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Szkoda ze tez nie moge przyjsc bo mam duuuuuuuuużo kilometrów Quote
Zuza96 Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 To malo powiedzine A tak wogóle to Oskarcio dużo waży ale lepiej wiecej niz mniej i tak jest przecudowny! Quote
Megula Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Do Wolnosci mam 12-15 minut autobusem :razz: Ja juz zmykam sie uczyc, pozdrawiam!! Do jutra :) Quote
Magda-Amir Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Madziu to był taki szczery uśmiech :lol: hihih i prawidłowo :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 Zuza niesttey zawsze komus nie pasuje, nie da się wszytskim dogodzic :roll: Megulka, no to super, wiec kiedys sie umówimy jak tylko pogoda sie ustabilizuje :razz: Madziu on tylko sie szczerze uśmiecha :lol: Ok jja lece na taniec z gwiazdami :cool3: Quote
Magda-Amir Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Ok jja lece na taniec z gwiazdami :cool3: heheheh :cool3: ja tez wlasnie przysiadam przy tv :lol: Quote
Zuza96 Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 HA HA HA ja tez ogladam taniec z gwiazdami! Quote
Daga_i_Oskar Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 [quote name='Magda-Amir']heheheh :cool3: ja tez wlasnie przysiadam przy tv :lol: Ty to Madziu pewnie mogłabys tak z nimi tańczyc :cool3: :loveu: A na dworze wreszcie przestał padać deszczy i mam nadzieje, ze jutro bedzie lepsiejszy dzionek i lepsiejsze nastroje :multi: Quote
Daga_i_Oskar Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 Wpadliśmy powiedzieć DOBRANOC :loveu: Quote
zuzolandia Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 A my wpadlismy troszku postraszyc ;-) buuuuuuchuuuu ;-) po pólnocy ehhehehhehe ;-)...... fajnie tak hasac i huczec i buczec hehehh ;-) Quote
Moniś Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Cześć Daga! Wyobraź sobie, że zasiadłam do Twojego bannera i nie moge otworzyć tych fotek na @! Może dlatego, że są spakowane- nie wiem :shake: Chyba musisz wysłać je jeszcze raz tak normalnie :evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 [quote name='zuzolandia']A my wpadlismy troszku postraszyc ;-) buuuuuuchuuuu ;-) po pólnocy ehhehehhehe ;-)...... fajnie tak hasac i huczec i buczec hehehh ;-) To dlatego mi się koszmary śniły :evil_lol: ;) [quote name='Moniś'] Cześć Daga! Wyobraź sobie, że zasiadłam do Twojego bannera i nie moge otworzyć tych fotek na @! Może dlatego, że są spakowane- nie wiem :shake: Chyba musisz wysłać je jeszcze raz tak normalnie :evil_lol: Monia, a rozpakowałaś sobie te pliki? Powinno być wszytsko OK jak je rozpakujesz, bo inaczej fotek nie zobaczysz, a jak nadal nie będzie szło no to pobawimy się inaczej :razz: Tak w ogóle to witam wsyztskich w kolejny pochmurny i deszczowy dzionek i od razu zmykam bo niedługo na uczelnie pędzę. Miłego dzioneczka życzymy :multi: Quote
Moniś Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'] Monia, a rozpakowałaś sobie te pliki? Powinno być wszytsko OK jak je rozpakujesz, bo inaczej fotek nie zobaczysz, a jak nadal nie będzie szło no to pobawimy się inaczej :razz: Nawet rozpakować ich nie moge! Klikam na nie i NIC :-o Quote
Megula Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Witajcie! Nareszcie po zajeciach, tylko szkoda ze pogoda taka paskudna. Bez przesady, zeby anioły tyle płakały :mad: :eviltong: Mam nadzieje ze bedzie nowa dostawa zdjec Oskarka, pozdrawiam :lol: Quote
Zuza96 Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Cześć wszystkim !!! U mnie troche popaduje ale bardzo ciemno jest ! A tak wogóle to też jestem za propozycją nowych zdjątek Oskarcia. Quote
Magda-Amir Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Ty to Madziu pewnie mogłabys tak z nimi tańczyc :cool3: :loveu: haha no raczej nie :lol: :lol: a ja chce dziś nowe fotki Oskarątka :loveu: Quote
Zuza96 Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 No widzisz Daga juz trzy osoby sa za fotkami! Quote
Recommended Posts