Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']buty poszły w odstawke :evil_lol: ale nie powiem bo pasowałyby mu do niebieskiej kurteczki :evil_lol: :eviltong:

ja mam niebieski polar dla Nodiego, to może jemu będą pasowały hahahha :eviltong:

Posted

Hey Daga :p To moze zorganizujemy jakies spotkanko w Parku Kultury jak bedzie snieg? :razz: Wtedy bedziesz miala okazje wykorzystac torbe i mi ją pokazac :lol:

Posted

[quote name='Megula']Hey Daga :p To moze zorganizujemy jakies spotkanko w Parku Kultury jak bedzie snieg? :razz: Wtedy bedziesz miala okazje wykorzystac torbe i mi ją pokazac :lol:

Megulka ja jestem bardzo chetna na spotkanko (tak apropo w jakim miescie mieszkasz?) Tylko poczekamy az pogoda bedzie sprzyjala spacerowaniom i oczywiscie wezme wtedy torbe :razz:

Co do czapeczki to jakos nigdzie u Nas nie widzialam takowej :eviltong:

Posted

[quote name='Megula']Ja mieszkam w Chorzowie ;)

I dopiero teraz o tym mówisz :eviltong: :mad:
Gdzieś blisko Wolności??
Ja mieskzam niedaleko wieży TV a wiec do parczku mam rzut beretm :razz:

Madziu to był taki szczery uśmiech :lol:

Posted

Zuza niesttey zawsze komus nie pasuje, nie da się wszytskim dogodzic :roll:

Megulka, no to super, wiec kiedys sie umówimy jak tylko pogoda sie ustabilizuje :razz:

Madziu on tylko sie szczerze uśmiecha :lol:

Ok jja lece na taniec z gwiazdami :cool3:

Posted

[quote name='Magda-Amir']heheheh :cool3: ja tez wlasnie przysiadam przy tv :lol:

Ty to Madziu pewnie mogłabys tak z nimi tańczyc :cool3: :loveu:

A na dworze wreszcie przestał padać deszczy i mam nadzieje, ze jutro bedzie lepsiejszy dzionek i lepsiejsze nastroje :multi:

Posted

Cześć Daga!
Wyobraź sobie, że zasiadłam do Twojego bannera i nie moge otworzyć tych fotek na @! Może dlatego, że są spakowane- nie wiem :shake:
Chyba musisz wysłać je jeszcze raz tak normalnie :evil_lol:

Posted

[quote name='zuzolandia']A my wpadlismy troszku postraszyc ;-) buuuuuuchuuuu ;-) po pólnocy ehhehehhehe ;-)...... fajnie tak hasac i huczec i buczec hehehh ;-)

To dlatego mi się koszmary śniły :evil_lol: ;)

[quote name='Moniś']
Cześć Daga!
Wyobraź sobie, że zasiadłam do Twojego bannera i nie moge otworzyć tych fotek na @! Może dlatego, że są spakowane- nie wiem :shake:
Chyba musisz wysłać je jeszcze raz tak normalnie :evil_lol:

Monia, a rozpakowałaś sobie te pliki? Powinno być wszytsko OK jak je rozpakujesz, bo inaczej fotek nie zobaczysz, a jak nadal nie będzie szło no to pobawimy się inaczej :razz:

Tak w ogóle to witam wsyztskich w kolejny pochmurny i deszczowy dzionek i od razu zmykam bo niedługo na uczelnie pędzę. Miłego dzioneczka życzymy :multi:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']
Monia, a rozpakowałaś sobie te pliki? Powinno być wszytsko OK jak je rozpakujesz, bo inaczej fotek nie zobaczysz, a jak nadal nie będzie szło no to pobawimy się inaczej :razz:

Nawet rozpakować ich nie moge! Klikam na nie i NIC :-o

Posted

Witajcie! Nareszcie po zajeciach, tylko szkoda ze pogoda taka paskudna. Bez przesady, zeby anioły tyle płakały :mad: :eviltong: Mam nadzieje ze bedzie nowa dostawa zdjec Oskarka, pozdrawiam :lol: