Zuza96 Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Daga mam jeszcze jedno pytanie ile Oskarek waży? Quote
beria Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'] Wow, ale śliczne :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Moniś Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Cześć Daga! Śliczny bannerek :cool3::cool3: Pada u Was śnieg?:evil_lol: Quote
marlena924 Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Super foteczki :multi: U nas śniegu było po kolana, a dzisiaj deszcz zaczął lać i śniegu zero :-( A Toffiś miał taaką radochę wczoraj :evil_lol: Quote
Zuza96 Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 DAGA czy ja moge sie dowiedziec skad Oscaritto ma tak piekny sweterek Quote
Daga_i_Oskar Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 Witam deszczowo :roll: Wczoraj dosypało śniegiem, że już nie było widać czarnego placka na ziemi, a wieczorem jak zaczął padać deszcz tak leje do terazi jest fatalnie. Dochodzi 15 a odczuwa się jakby co najmniej 17 była bo tak ciemno jest :roll: Wczoraj juz nie zrobilam żadnej tapetki bo bannerkiem się zajęłam i ciesze sie Moniczko, ze spodobały Ci sie moje wypocinki :multi: Zuza no mijamy się bo ja raczej nie siedze całymi dniami na dogomanii z prostej przyczyny - braku czasu ;) Oskarek nie należy do tych małych Yoreczków i waży te swoje 4.5 kg :loveu: Sweterek dostaliśmy od znajomej z Krakowa :loveu: :loveu: Beria - dziękujemy za odwiediznki :multi: Fotka mojego autorstwa, miałam Oskara na kolanach, musiałam się troche oddalić zeby coś złapać i cud że nas objęłam :lol: Marlena - ale super, ze do Nas wpadłaś :multi: Oskarek też miał radochę ze śniegu tylko trącał go noskiem :loveu: i zakopywał co tylko popadnie :lol: A teraz trochę zdjęć domowych :razz: Lecę trochę do Waszych galeryjek pozaglądać i dodam kolejne zdjęcia :razz: Quote
sota36 Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 A ja znow fot nie widze, poza ta ostatnia wklejona przez Berie :(:(:( Quote
Daga_i_Oskar Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 [quote name='sota36']A ja znow fot nie widze, poza ta ostatnia wklejona przez Berie :(:(:( buuu a czemu :placz: Masz same krzyżyki? To może spróbuj zrobić : odśwież Quote
Daga_i_Oskar Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 A teraz trochę skoczko-psa :cool3: :lol: :lol: Quote
KaRa_ Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Udalo mu sie dorwac:evil_lol: a jak wbija swoje wielgasne zebiska:evil_lol: :lol: Quote
sota36 Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']buuu a czemu :placz: Masz same krzyżyki? To może spróbuj zrobić : odśwież nie, mam wolne miejsce na fotke i nic! Quote
Cytrynka343 Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Oskarek jak zwykle przecudny i zabawny:) Ja tak sobie od jakiegoś czasu oglądam waszą galerię, ale się nie odzywałam:) PS. Sorry, że pytam, ale pisałaś, kilka postów w tył, że wróciła Twoja mama, pańcia Oskarka. To kogo to jest pies Twój, czy Twojej mamy?:) Pozdrawiam!:) Quote
Alicja Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Cześć słodziaki :multi: piękny avatarek i banerek:loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 Kara on uwielbia tak skakać za czym kolwiek (nawet za wodą :lol: ) a jak złapie i się go pochwali poklaszcze to taki zadowolony (my to z nim jak z dzieciakiem się obchodzimy :lol:) Jolus to nie wiem dlaczego tak sie dzieje, a tylko z Nasz agaleria tak macie :roll: Cytrynka milo ze sie odezwalas :multi: Oskarek jest głównie moim pieskiem, ale wszysyc jesteśmy dla niego Pańciami :lol: Czesc Aluś, ciekszam sie ze avatarek (pomniejszony z tapetki :lol:) i bannerek sie podoba, wsyztsko robione własnorecznie :razz: Jeszcze troche fotek i zabieram sie za robinie konspektu z ekonomii :roll: POzdrawiamy ;) Quote
nikusia Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Jaki cudny kwiatusek na Oskarkowej główce!!! :loveu: No i oczywiście jak zwykle pięęękny mordulek!!!! :loveu::loveu::loveu: Daguś, przyznaj się! Ty go farbujesz? :mad::evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 [quote name='nikusia']Jaki cudny kwiatusek na Oskarkowej główce!!! :loveu: No i oczywiście jak zwykle pięęękny mordulek!!!! :loveu::loveu::loveu: Daguś, przyznaj się! Ty go farbujesz? :mad::evil_lol: Czesc Nikusia dziękujemy za odwiedzinki :multi: Hiehie no niestety ale chyba nie odpowiem tak jakbys chciala, czyli nie farbuje go :eviltong: Quote
Megula Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Czesc! U mnie pogoda tez fatalna, wczoraj bylo fajnie- szalalysmy z Megi razem na sniegu :evil_lol: Lol, fajne fotki Oskarka :loveu: I widzialam tez te torby- są cudne!! Ja tez taka planowalam kupic dla Megi (czerwona) ale ceny są za wysokie. Pozdrawiamy! Quote
malawaszka Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 hej Daga :loveu: dopiero dziś obejrzalam fotki Oskarka w butach :roflt: hahahaha REWELACJA!!!!!! :loveu: Quote
Moniś Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 malawaszka napisał(a):hej Daga :loveu: dopiero dziś obejrzalam fotki Oskarka w butach :roflt: hahahaha REWELACJA!!!!!! :loveu: hahahaha, widzę, że każdy reaguje podobnie :evil_lol::evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 [quote name='Megula']Czesc! U mnie pogoda tez fatalna, wczoraj bylo fajnie- szalalysmy z Megi razem na sniegu :evil_lol: Lol, fajne fotki Oskarka :loveu: I widzialam tez te torby- są cudne!! Ja tez taka planowalam kupic dla Megi (czerwona) ale ceny są za wysokie. Pozdrawiamy! Hey Megulka :multi: Oskarek wczoraj też trochę poszalał na dworku, ale większośc dnia w domku siedział, bo my na urodzinkach byliśmy :roll: A jak wróciliśmy to już lało :shake: Torby tez mi się bardzo podobają tylko czekam na jakąś okazję, kiedy będę mogła tą czerwoną wziąć hihi, ale na razie nie wybieramy się na dłuższy spacer :eviltong: Hej Monia, a bo się obijasz i zdjęcia z opóźnieniem oglądasz :eviltong: Chyba to zdjęcie dam do konkursu bo mimo iż nie jest najlepszej jakości to śmieszne i nie kazdy widział psa w butach :evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 [quote name='Moniś']hahahaha, widzę, że każdy reaguje podobnie :evil_lol::evil_lol: a zareagowalysbyscie jeszcze wiekszym smiechem gdybym nagrala go jak sie w nich porusza, to to juz by sie nadawalo do śmiechu warte :evil_lol: :lol: Quote
Moniś Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']a zareagowalysbyscie jeszcze wiekszym smiechem gdybym nagrala go jak sie w nich porusza, to to juz by sie nadawalo do śmiechu warte :evil_lol: :lol: oj Daga nie chce tego widzieć, bo padne ze śmiechu hahahha :eviltong: Quote
Daga_i_Oskar Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 [quote name='Moniś']oj Daga nie chce tego widzieć, bo padne ze śmiechu hahahha :eviltong: Lepiej nie bede ryzykowala :eviltong: A tak w ogole to butki juz nie zagoszczą na Oskarkowych łapinkach :diabloti: Quote
Moniś Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Lepiej nie bede ryzykowala :eviltong: A tak w ogole to butki juz nie zagoszczą na Oskarkowych łapinkach :diabloti: no ja mam taką nadzieję :evil_lol: Quote
Recommended Posts