Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam ponownie ...

Madziu pokaze jak wyzdrowieje i jak bede jak czlowiek wygladala, bo teraz to lepiej bym sie nie pokazywala :shake:

Monia kiedy ja sie ubieram cieplutko i nawet szaliczek i rekawiczki nosze, ale chorobsko widocznie mnie sobie upatrzylo :mad:

Magda masz racje ABSOLUTNIE to nie jest fotomontaz :evil_lol:

Agusiu - witaj :multi: niestety dopadło i mnie :placz: ale mam nadzieje, ze Ty chorusia nie jestes? :roll:

c.d fot

Jutro po szkole wybieram sie do lekarza, ciekawe jaka diagnoze mi postawi :roll:

Posted

Witamy, witamy :multi:

Wczoraj już nie zaglądałam, bo jak ywszłam z domu przed 8 tak wróciłam po 18 z jęzorem do ziemi i w dodatku z temperaturą. Odwiedziłam wczoraj lekarza no i jestem na antybiotykach i innych siakiś tabletkach, czuje się jak jakiś lekoman łykając w dzień ok 5-6 tabletek i na noc replay :lol: Nogi mam jak z waty, ale najważniejsze, że dzisiaij już czuję się ciutkę lepiej, w końcu od tygodnia mnie już trzyma :angryy:

Taka piękna pogoda była, że dałam się siostrze namówić na mały spacerek do parczku i nawet fotek trochę zrobiłam, ale zanim je wstawię to pokaże resztę z Amirkowego spacerku :evil_lol: To już naprawdę ostatnich kilka sztuk :razz:

Aluś, Beria, Aneczko, Karunia, Jo-Jo,Ewuś, Leamonca
dziękujemy ślicznie za odwiedzinki :loveu: a od Oskarka

Posted

Daga_i_Oskar napisał(a):

Będziemy czekać Kasiu :lol:
Ucałuj chłopaczków na dobranoc :loveu:

Daga, ja ich non stop całuję :p:p Obydwu!!! :loveu::loveu:

Posted

Daga_i_Oskar napisał(a):
Tygra - witamy w Naszej galeri, miło, że do Nas wpadlas i oczywiscie zapraszamy ponownie :multi:

My sie juz na dzisiaj żegnamy ... zdjątek kilka z dzisiejszego spacerku jutro wstawimy ;)

:loveu::loveu::loveu:Dobranoc