Daga_i_Oskar Posted October 8, 2006 Author Posted October 8, 2006 [quote name='Magda-Amir']nie ma sprawy zawsze jak tylko wpadam to przegladam galeryjke Oskarka :p on jest bosko uroczy :loveu: No to musisz Madziu przyjechac kiedys z Amirkiem do Nas i wybierzemy sie do praku :multi: [quote name='KaRa_TC'] Piłka dopasowana do psa:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: on lubi wszytsko co jest duże :evil_lol: [quote name='leemonca'] piękne!!! śliczne!!! cudniaste!!! i nie wiem jak jeszcze mogę wyrazić swój zachwyt prze..., prze..., przepiękne!!! :klacz: :klacz: :klacz: Ach :oops: dziękujemy ślicznie :buzi: Quote
KaRa_ Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']on lubi wszytsko co jest duże :evil_lol: Jak każdy facet:p Quote
Magda-Amir Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']No to musisz Madziu przyjechac kiedys z Amirkiem do Nas i wybierzemy sie do praku :multi: bardzo chetnie :D Quote
PIKA Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Jeszcze trochę nie Oskarkowych fot Fajny ten Oskarek :evil_lol: Cześc Daga :multi: Quote
malawaszka Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 fotki Oskakrowe cudne :loveu: Daga a jak sięnazywa ta roślina co Pika zacytowała??? :razz: śliczna jest!!!! Quote
Alka Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 [quote name='Magda-Amir'] od razu widac ze szczesliwy pies :p Oskarek jest boski :razz: :iloveyou: bardzo szczęśliwy i jaki radosny :loveu::loveu::loveu: cześć Daga!:multi: Quote
Daga_i_Oskar Posted October 9, 2006 Author Posted October 9, 2006 Dzieńdoberek :multi: Ale mamy piękny dzionek, słoneczko z rana świeci, więc zapowiada się miły, przyjemny dzień :multi: Ja dzsiaj dopiero na uczelnie jadę na 14 :roll: a wolałabym sie poświęcić wstać wczesnie i o 11 być w domku, a tak to dopiero koło 17 w domku i zmarnowane pól dnia, ale co zrobic :roll: 3 foteczki Oskarka [quote name='KaRa_TC'] Jak każdy facet:p no tak w sumie masz rację :evil_lol: [quote name='Magda-Amir'] bardzo chetnie :-D No to suuuper, bedziemy w kontakcie, trzeba wykorzystac ta ładną pogodę :multi: Może w piątek ? Pasuje? [quote name='PIKA'] Fajny ten Oskarek :evil_lol: Cześc Daga :multi: Aguś no przecież napisałam, że trochę NIE oskarkowych fot :eviltong: [quote name='malawaszka'] fotki Oskakrowe cudne :loveu: Daga a jak sięnazywa ta roślina co Pika zacytowała??? :razz: śliczna jest!!!! :oops: :oops: nie pamiętam :oops: :oops: [quote name='Alka'] bardzo szczęśliwy i jaki radosny :loveu::loveu::loveu: cześć Daga!:multi: Cześć Aluś :buzi: dziękujemy za odwiedzinki :multi: Pozdrawiamy wszystkich, życzymy miłego, słonecznego dnia, Oskarek macha do Was ogonkiem :loveu: Quote
Teklunia Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'] cześć Daga :) Ale romantyczny facio z tego naszego Oskarita :lol: Quote
bigos Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Daga wszystkie foteczki jak zwykle piekne:loveu::loveu::loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 hej dagula :buzi: jak po poniedzialku na uczelni? ja padam na pysk, nie moge sie doczekac sesji zimowej :oops: a gdzie wkoncu pracujeesz?promocje?opowiadaj cholinda :eviltong: Quote
beria Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'] Christiano Ronaldo grywa też w siatkówkę :cool3: Quote
Daga_i_Oskar Posted October 9, 2006 Author Posted October 9, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']hej dagula :buzi: jak po poniedzialku na uczelni? ja padam na pysk, nie moge sie doczekac sesji zimowej :oops: a gdzie wkoncu pracujeesz?promocje?opowiadaj cholinda :eviltong: Madziu zajęcia w poniedziałki na uczelni bede miała co 2gi tydzien, wiec nie jest źle :lol: Tylko ten dojazd po tygodniu już mnie dobija, godzina zmarnowana w autobusach :roll: i te oczekiwanie na przystankach, a gdzie tam 5 rok :eviltong: Za m-c mam już pierwsze kolokwium z ekonomi :shake: a sesji zimowej to już się zaczynam bać :oops: Pracuje tak jak Ty jako hostessa i stoje sobie to tu to tam :cool3: teraz obecnie degustacja ptasiego mleczka wedlowskiego,a Ty? Jakbys chciala to kiedys mozemy razem stanac, to nie bedzie sie tak nudzic :razz: Kasiu x 2 :evil_lol: dziekujemy Wam bardzo Kochane za odwiedzinki i miłe słowa :loveu: Beria - hehe no widzisz jaki uzdolniony ten C.Ronaldo i wciąż wolny :cool3: Na tym zdjęciu pewnie chciał znokautować rywali swoim rewelacyjnym serwem :evil_lol: Dorzucam jeszcze 3 foteczki i będę pędziła w stronę wyrka, bo jutro o 6 pobudka :placz: a po powrocie nauka :roll: się zaczyna ... marudzenie :eviltong: I na koniec coś na dobranoc, kolorowych snoof :evil_lol: Quote
beria Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'] Beria - hehe no widzisz jaki uzdolniony ten C.Ronaldo i wciąż wolny :cool3: Na tym zdjęciu pewnie chciał znokautować rywali swoim rewelacyjnym serwem :evil_lol: Daga w środę w Chorzowie Polska gra z Portugalią :razz: Podobno jeszcze są bilety :cool3: Dobra okazja żeby go poznać :cool3: Mój TZ też się wybiera z kolegami, ale chyba nie w tym celu :evil_lol: Quote
Teklunia Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Nie daj się im Daga, tym studiom :evil_lol: Quote
Alka Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Daguś ,a co Oskarek na to ,że jego Pańci ciągle nie ma ?:cool3: Quote
KaRa_ Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Jak ładnie pozuje:cool3: A co do fyzurki jego jest bardzo męska:lol: :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted October 10, 2006 Author Posted October 10, 2006 Dzieńdobrywieczór Kochani :cool3: Wpadliśmy się tylko przywitać i powiedzieć, że u nas wszytsko OK. Oskarek nie za bardzo jest zadowolony Auś z tego, ze mnie długo w domku nie ma :placz: ale za to siostre ma prawe całymi dniami, więc najważniejsze, że sam nie musi długo i często przesiadywać w domku :multi: Beria, a wiesz, ze kurna chcialam tak bardzo iść na ten meczyk, bo to w koncu rzut beretem ode mnie, ale nie wyszlo :placz: :placz: a tak chcialam C.Ronaldo zobaczyc :loveu: :lol: :cool3: Bede nasluchiwala z balkonu jak graja, a ogladac bede na TV wiec bede sie czula "prawie" jak na stadionie jedna noga, a druga w domu :evil_lol: Kasiu, ja nie mam zamiaru sie im "dac" pod zadnym wzgledem :lol: Kara, bo on w ogóle to od stop do głow taki meski jest :eviltong: zreszta sama niedlugo sie przekonasz :razz: Symbolicznie 3 foteczki :razz: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: życzymy wszytskim miłego wieczorku, może odezwiemy się jutro, ale nie obiecujemy ;) Quote
Kasia Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Cześć Daga :multi::multi: Sorry, że nie wysłałam Ci jeszcze tych obiecanych zdjęć ale tak jakos wyszło.:oops::oops: Najpierw mały zachorował i wylądowałam z nim w szpitalu, potem zaś koleżanka z pracy poszła na urlop i jak zwykle wtedy bywa w robocie urwanie głowy i siedzenie po godzinach :shake: Ale na ten weekend obiecuję Ci je wysłać bo na 100% będę widziała się z siostrą (chcę Ci je wysłać z jej aparatu bo są lepszej jakości :lol:) Quote
Kasia Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'] Jaki poważny i zadumany ten nasz kawaler ;);) Quote
Magda-Amir Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']No to suuuper, bedziemy w kontakcie, trzeba wykorzystac ta ładną pogodę :multi: Może w piątek ? Pasuje? hmm jeszcze do konca nie wiem bo mam trening wiec nie wiem czy dam rade :roll: a niedziela ? (w jakim parku ten spacerek ?:oops: ) Oskaruś cuuuudny :buzi: :loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted October 12, 2006 Author Posted October 12, 2006 Uffff odkopałam nas z szarego końca :lol: Kasiu - nie ma sprawy nic sie nie stało, choć przyznam szczeże iż myślałam, że zapomnialaś :oops: ale ciesze sie, że pamietasz i bede cierpliwie sobie czekała bo wiem ze warto :loveu: Madziu - myślałam o parku chorzowksim - kojarzysz go? Jak nie jutro to niedziela mi pasuje koło 15? Dasz rade? Tradycyjnie Oskarek :p bieeeeegnę do Was :cool3: Quote
Teklunia Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'] nie no... Daga! On za każdym razem ładniej wychodzi na zdjęciu :loveu: Tutaj to już po prostu cud miód:loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted October 12, 2006 Author Posted October 12, 2006 [quote name='Teklunia']nie no... Daga! On za każdym razem ładniej wychodzi na zdjęciu :loveu: Tutaj to już po prostu cud miód:loveu: tak to już Kasiu jest z tymi urodzonymi modelami :loveu: :lol: w takim razie jeszcze 3 na dokładke :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Magda-Amir Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Madziu - myślałam o parku chorzowksim - kojarzysz go? Jak nie jutro to niedziela mi pasuje koło 15? Dasz rade? mysle ze dam rade :p i wiem gdzie park chorzowski wiec mysle ze jakos byśmy sie doczołgali :lol: oskarek bardzo fotogeniczny chlopczyk :loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted October 12, 2006 Author Posted October 12, 2006 [quote name='Magda-Amir']mysle ze dam rade :p i wiem gdzie park chorzowski wiec mysle ze jakos byśmy sie doczołgali :lol: oskarek bardzo fotogeniczny chlopczyk :loveu: No to super, w takim razie jestesmy umówione. Podjedziesz 12 z chorzowa Rynku pod park, czy mam przyjechac po Ciebie do Chorzowa na rynek i razem pojedziemY? Godzina rozumiem, ze odpowiada? Super, ze Oskarek pozna Amirka, bo w sumie z wiekszymi pieskami nie ma za bardzo stycznosci ;) Quote
Recommended Posts