Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Daga_i_Oskar napisał(a):

Pozdrawiamy i miłego weekendu życzymy :multi:

Dobrze, że Oskarek już w formie :multi: Ślicznie wygląda na tej fotce :loveu:
Miłego weekendu ;)

Posted

Czesc Daga!
Jestem i podziwiam fotki:p Doczytalam tylko, ze wybierasz sie do Opola:evil_lol: Czekam na fotki po powrocie:lol:

Co sie dzieje z tym forum!! Grr......zaraz mnie krew zaleje:angryy:

Posted

Oskarek jak zwykle piękny :) A ja się dziś w Wasze strony z rodzinką (i z Toffim oczywiście) wybieram, bo jadę na jakiś odpust w Siemianowicach :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Pozdrawiam

Posted

marlena924 napisał(a):
Oskarek jak zwykle piękny :) A ja się dziś w Wasze strony z rodzinką (i z Toffim oczywiście) wybieram, bo jadę na jakiś odpust w Siemianowicach :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Pozdrawiam

Okazało się, że festyn był 2 tygodnie temu :lol: Więc sobie tylko po parczku pochodziliśmy

Posted

Ojej ale miło zajrzeć do Oskarkowej galerii i przeczytać, że ktoś na Nas czeka :loveu: :loveu:

Z Opola wróciłam w niedziele wieczorkiem, ale nie miałam jakoś czasu zajrzeć na dogo, a juz nie było mowy o posiedzeniu sobie trochę :shake: i nie wiem kiedy nadrobie te zaległosci, bo jednych jeszcze nie zdąrzyłam nadrobić, a już gromadzą się następne :roll:
W Opolu spędziłam super weekend, jednak fotek nie mam, bo nie wzięłam aparatu, ale Agusia co nieco tam popstrykała :loveu: więc jak ona bedzie miała czas to mi podesle i wtedy pokaze :p

Studia się zaczęły i koniec leniuchowania, a tak mi było dobrze :lol: Ostro z nami poszli, bo już na pierwszych zajęciach poinformowali nas o kolokwiach, już konspekty trzeba przygotowywać i nie ma czasu na przyjemności :evil_lol:
Na razie miałam 3 zajęcia, a jutro mamy po zajęciach uroczystą inaugurację, więc znowu pewnie wrócę późno do domku, ale teraz to muszę się do tego przygotowywać :lol:

P.S Madzia i jak zadowolona jak na razie? Grupa fajna? Dużo masz chłopców :lol: ja tylko 5, ale za to na Uczelni ile ich jest :eviltong: Dużo masz zajęć? Musimy sie kiedyś "skumać" i troche sobie poplotkowac :evil_lol:

Posted

aaaa bym zapomniała :cool3: mam tyle zaległych zdjęć Oskarka(i nie tylko) z Leżajska, więc trochę Wam ich wrzucę i będzie musiało starczyć "na zaś" bo teraz to na dgm będę raczej w roli gościa niż stałego bywalca :roll:

:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']

moje ślicznosći łapie wiatr :loveu::loveu::loveu:

cieszę się, ze Ci się wyprawa do Opola udała! a na studiach na pewno dobrze sobie poradzisz i szybko wpadniesz w odpowiedni rytm ;)
i będzie fajnie:multi:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']
P.S Madzia i jak zadowolona jak na razie? Grupa fajna? Dużo masz chłopców :lol: ja tylko 5, ale za to na Uczelni ile ich jest :eviltong: Dużo masz zajęć? Musimy sie kiedyś "skumać" i troche sobie poplotkowac :evil_lol:

daga u mnie jest 45 osob na całym kierunku, dwie grupy z czego moja ma 30 ludzi, oka nie ma na kim zawiesic :eviltong: nawet pijanego :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
ja weekend pracuje, ale jak tylko sie cos wykreuje to dam znac i moze sie jakos uda zobaczyc ;)

Posted

Witamy i obecność swą zgłaszamy :razz:

Ostatnio mało okazji do posiedzenia na dogo, czasem zaglądałam, ale nic nie pisałam :oops: ale to z braku czasu ;)
Cały tydzień szkoła, wczoraj praca, dobrze, że dzisiaj wolne to się wyspałam :multi: i miałam czas na wykąpanie Oskarka, ale żadnych fot już nie zrobiłam bo siostra poszła na dłuuugi spacerek do praku i nie miałam kiedy, ale wciąż w komputerze tkwią zaległe :evil_lol:

Oto i one :lol:

mój osobisty Cristiano Ronaldo :loveu: :cool3:

Oskarek z 3 m-czną koleżanką

Posted

[quote name='Magda-Amir']

od razu widac ze szczesliwy pies :p Oskarek jest boski :razz: :iloveyou:

Czesc Madziu :multi:

Dziękujemy za odwiedzinki i miły komentarz :multi:

fotek c.d

:loveu: :loveu:

moja i tylko moja mordeczka:iloveyou:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']Czesc Madziu :multi:

Dziękujemy za odwiedzinki i miły komentarz :multi:

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]

nie ma sprawy zawsze jak tylko wpadam to przegladam galeryjke Oskarka :p on jest bosko uroczy :loveu: