Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czesc Dagus :) Wiele razy zagladalam do Galeri Oskarka ale jakos nie wiedzialam co napisac.. hihih masz slicznego pieska bardzo mi sie podoba :)

Pozdrawiamy

Agnieszka & Rastii

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='FaXa']Czesc Dagus :) Wiele razy zagladalam do Galeri Oskarka ale jakos nie wiedzialam co napisac.. hihih masz slicznego pieska bardzo mi sie podoba :)

Pozdrawiamy

Agnieszka & Rastii

Agusiu,

dziękujemy ślicznie za odwiedzinki, cieszymy się, że Oskarek się spodobał no i oczywiście zapraszamy ponownie :loveu:

Tak w ogóle to dzieńdoberek wszystkim :multi:

Pogode mamy cudowną, więc dzisiaj z Oskarkiem wybierzemy się na działeczkę i może trochę zdjęć porobimy :cool3: trzeba wykozrsytać tą pogodę bo nie wiadomo jak długo zechce u nas gościć :lol:

Dorzucam kilka wczorajszych pokąpielowych fotek Oskarka :loveu:

Posted

Cześć Daga!:multi:

Śliczna pokąpielowa sesyjka.:loveu: Lśniący Oskarek pozuje jak zawodowiec.:loveu:
Daguś , może przeoczyłam , jakie kosmetyki testowałaś ?:roll:

Daga, czy ćwiczenia póz wystawowych , teraz koczek , nie zmierza w jakimś celu ? :hmmmm:Nie masz w planach szczeniorka ?:loveu:

Posted

[quote name='Alka']Cześć Daga!:multi:

Śliczna pokąpielowa sesyjka.:loveu: Lśniący Oskarek pozuje jak zawodowiec.:loveu:
Daguś , może przeoczyłam , jakie kosmetyki testowałaś ?:roll:

Daga, czy ćwiczenia póz wystawowych , teraz koczek , nie zmierza w jakimś celu ? :hmmmm:Nie masz w planach szczeniorka ?:loveu:

Cześć Aluś :buzi:

Zaprzestałam korzystania z kosmetyków JPHery bo się nimi, ze tak powiem "przejadlam" i wydawało mi sie, ze efekt po nich jest juz gorszy :roll:
Zmieniłam kosmetyki na Lady Bell, są tez francuskiej firmy, ale ja jestem z nich bardziej zadowolona no i zapach tez mi bardziej sie podoba ;)
Są bardzo wydajne, rozczieńcza sie je z woda w proporcji 1:4 a i tak sa bardzo geste.

Aluś pozy wystawowe i koczki są bezcelowe :cool3: póki co nie ma czasu na szczeniorka, ale w przyszłości to kto wie :razz:
Dobrze ze jest taki Oskarek, który jest bardzo cierpliwy i pozwoli ze sobą wszystko zrobic :loveu:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']

moje sloneczko kochane:loveu::loveu::loveu:
Daga, on chyba naprawde jest bardzo cierpliwy!:-o
Jak ogladam te zdjecia z czesania, jak tak grzecznie leży pyszczkiem na podusi, to sie nie moge nadziwic!

Posted

[quote name='Teklunia']moje sloneczko kochane:loveu::loveu::loveu:
Daga, on chyba naprawde jest bardzo cierpliwy!:-o
Jak ogladam te zdjecia z czesania, jak tak grzecznie leży pyszczkiem na podusi, to sie nie moge nadziwic!

Kasiu masz rację, jest bardzo cierpliwy, po prostu chłopak na medal jeżeli chodzi o czesanie :loveu: .Gdyby miał długie włoski mogłabym mu zapleść warkoczyki, a on by spokojnie lezał nie protestując :loveu:

Posted

Piękny ten Twój oskarek;) .Ja od dziecka chciałam mieć yorka,a potem znajoma zaraziła mnie maltańczykiem:loveu: -nie żałuję Ticuś jest cudowny,ale kto wie może kiedyś będę miała i yorka.Pozdrawiam mizianki dla Oskarka!!:calus:

Posted

[quote name='sarabella']Piękny ten Twój oskarek.Ja od dziecka chciałam mieć yorka,a potem znajoma zaraziła mnie maltańczykiem-nie żałuję Ticuś jest cudowny,ale kto wie może kiedyś będę miała i yorka.Pozdrawiam mizianki dla Oskarka!!

Ja to juz od ładnych paru, a może już i parunastu lat marzyłam o Yorku :loveu: i stwierdziłam, że warto jest mieć marzenia i je realizować, bo bez nich świat byłby nudny :lol:
Ale przyznam, że odkąd zaczęłam zaglądać na Maltany, kiedy poznałam Nelusię, a potem Judkę to się rozmarzyłam :loveu: Tylko wiesz obawiam się tej pielęgnacji białego włosa i w ogóle uważam, ze z Maltanami jest ciężej niżeli z Yorkami, ale obie rasy są cudne :loveu:

[quote name='Moniś']
Cześć Daga!
Ten Twój Oskarek to jak lalka :loveu::loveu: żywe złoto- wypisz, wymaluj :loveu:
Buziaczki :buzi:

Gdzie się dziewczyno podziewałaś? My tu tęsknimy z Wami :buzi:
a Oskarek to za te miłe słowa aż się zarumienił :lol:

Posted

witaj Bigosikowa :multi:

Oskarek na foteczce zrobił to co pisało na podusi : "przytul mnie" więc przytulił się do niej :loveu: :loveu: i musze przyznać, że pańcia go o to poprosiła :oops: a on grzeczny posłuchał :loveu:

A co do różowego to też bardzo go lubię w tym kolorku :loveu: dlatego dużo ma gumeczek w tym kolorku i nie przejmuje sie juz tym jak mówią, ze z psa babę robią :evil_lol: on i tak nie wie co ma na głowie :eviltong:
Ale niebieski, rózowy i czerwony u Nas góruje :lol:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']
Gdzie się dziewczyno podziewałaś? My tu tęsknimy z Wami :buzi:
a Oskarek to za te miłe słowa aż się zarumienił :lol:

Jestem cały czas, ale jakoś się nie odzywam :oops::oops: Brak weny:evil_lol:
Uczę się robić bannery i jakoś tak czas mi zlatuje ;)
A Oskarito niech się nie rumieni, bo w złocie mu do pyszczka;)

Posted

[quote name='Moniś']Jestem cały czas, ale jakoś się nie odzywam :oops::oops: Brak weny:evil_lol:
Uczę się robić bannery i jakoś tak czas mi zlatuje ;)
A Oskarito niech się nie rumieni, bo w złocie mu do pyszczka;)

Odezwij się czasem na gg :eviltong:
A bannerki to i na Oskarku możesz poćwiczyc :lol:
Takie zabawy to rzeczywiscie wciągają zwłaszcza jak jest się poczatkującym i coś się uda to pyszczek sie smieje od ucha do ucha (tak było u mnie :eviltong: )

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']Odezwij się czasem na gg :eviltong:
A bannerki to i na Oskarku możesz poćwiczyc :lol:
Takie zabawy to rzeczywiscie wciągają zwłaszcza jak jest się poczatkującym i coś się uda to pyszczek sie smieje od ucha do ucha (tak było u mnie :eviltong: )

U mnie też tak jest ;) Ale narazie to co "stworzyłam" to w sumie nie jest godne jakiejś szczególnej uwagi ;) Możesz zobaczyć u mnie w galerii- w jednym z postów;)
Na Oskarku chętnie poćwiczę, jak wyjdzie coś sensownego to Ci pokażę ;)

Posted

[quote name='madziasto4']Cześć Daga ;)
Ty wiesz, że spodobało mi się to uczesanie Oskarka :razz:

A dziękuję Madziu :buzi: Uczesanie już kilka razy gościło na Oskarka mordeczce, a pokazała Nam je znajoma hodowczyni/ obecna fryzjerka Oskarka :loveu:

W takim razie c.d zdjęć i zmykam z małym na dzialeczke :multi: i mam nadzieje, ze będą foteczki :razz: których u Nas ostatnio pod dostatkiem :lol:

Koleżanka uczepiła się nózki Oskarka i nie chciała go puścic :loveu: :cool3:

Ale po jakimś czasie się 'odczepiła" i między nózki się wtuliła :razz:

Men in white

I to by było na tyle :p