Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Moniś']Daga, gdzie Ty wybywasz tak cały czas? :roll::roll:
Zaniedbujesz nas! :eviltong:

Monisiu ostatnio jakaś zalatana jestem, w przyszłym tygodniu powinnam mieć więcej czasu (kurcze wakacje mi się już kończą :placz: ) to postaram się troche ponadrabiac zaległosci w niektórych galeryjkach.
Teraz to jestem tylko z doskoku i zaglądam do Naszej :oops: bo na wiecej nie starcza mi czasu :oops:
Zaraz jadę do Katowic wiec uciekam, bo jeszcze małego trzeba na siusiu wyprowadzic :loveu:

Całujemy i pozdrawiamy :loveu:

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

cześc Dagusiu! :multi:

Koopę lat... wreszcie jesteś :multi:
Daga, pogoda nie jest zła ,u nas przynajmniej. :loveu:Pomyśl sobie o takiej słotnej, burej, wietrznej jesieni... na razie jest przyjemnie :loveu:

miłego dnia!

Posted

Cześć Aluś - teraz rzeczywiście nie mam co narzekać, bo się ładnie wypogodziło i słoneczko świeci. Ale przedwczoraj i wczoraj było fatalnie. Mieliśmy taką burzę, z takimi wyładowaniami atmosferycznymi, że "walnęło" w wieze telewizyjną, aż zaczęsłą blokiem i nie wiedzieliśmy co się dzieje taki huk był, że mama poleciala do kuchni zobaczyć, czy jeszcze szyba w oknie jest :lol: :cool3:

Bigosikowa - dziękuję za życzonka.
A Morsko rzeczywiście bardzo mio jest powspominac i ciągnie w tamte strony :loveu:

Zaraz się zabiorę za zmniejszanie zdjęć z Leżajska, ale póki co coś innego pozmniejszam :razz:

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']no gdzie te fotki daga daga daga!!czekam czekam czekam :lol: :lol: :lol:

a na jakie Ty fotki Kochana czekasz :eviltong: Mało ostatnio wstawilam :eviltong:

Siostra wrócila z Anglii, przywiozła tysiące zdjęć, wiec bede Was nimi zasypywał, jeżeli tylko macie ochotę :lol:

Teraz to co lubię najbardziej i co jest w moim stylu :loveu:

Posted

[quote name='malawaszka']hej Daguś :loveu: ale suę najeździłaś - zasdraszcaam :multi: i czekam na foteczki z leżajska :razz:

cześć Monisiu :loveu:
Za tydzień mam wypad do Aggusi i już się doczekać nie mogę :loveu: ale potem to już będę siedziała na 4 literach w domu i stesowała się przyszłymi sesjami :eviltong:
Zdjęć z Leżajska przyznam szczerze, że za wiele nie mam, ale to co mam to dam, tylko pozmniejszam :oops: bo jeszcze się za nie nie zabrałam hihi

Teraz póki co uciekamy na spacerek z Oskariem i pojawimy się niebawem :lol:

Posted

Witam cieplutko i słonecznie :multi:

Pogoda dopisuje i oby jak najdłużej taka była, bo aż przyjemnie jest wyjść na świeże powietrze i pospacerować z pieskiem. Właśnie wróciłam z moim "rozbrykanym" Oskarkiem, który nie wrócił zadowolony, że tak wczesnie wrócilismy hihi
Zromił miejsce na obiadek i wcina teraz kurczaczka z kuleczkami :cool3:

Aluś - pozdrowie oczywiście :loveu:

dorzucam trochę ciepłeka kolorkiem :loveu:

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']czesc leniwcu jeden :cool3: co cie tak z tymi kwiatkami napadło (swoja drogą to mi sie podobują :eviltong: )

skoro tak narzekasz, ze same kwiatki to dorzucę Ci motylki - moga być :eviltong:
A leniem to ja nie jestem :eviltong: zabiegana ostatnio bywam, mało czasu, szkoła się zbliża (w śr zaczynam, a Ty?) no i trzeba sie powoli psychicznie nastawić na fakt, że wakacje dobiegają końca :placz: