Gosiek Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 przez te motylki w opisie, kilka razy sie machnęłam myśląc ze to moja galeria :diabloti: wszystkiego najlepszego z kolejnym roczkiem Daguś Quote
Teklunia Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 kurcze, myslalam ze bede pierwsza, atu sie okazuje ze wszyscy o urodzinach Daga pamietaja i wstaja wczesniejj niz ja :oops: Daguniu, sto lat pełnych szczęścia, miłości, towarzystwa wspaniałych ludzi! I nie zmieniaja się nic a nic :) Quote
Daga_i_Oskar Posted September 14, 2006 Author Posted September 14, 2006 Ojej :oops: Ale mi Kochaniutkie wspaniałą niespodzianke zrobiłyscie :loveu: Ciesze sie ogromnie, że pamiętacie o moich urodzinkach :loveu: Nie ma nic wspanialszego jak pamięć za to Wam bardzo dziękuje :buzi: aż się wzruszylam :oops: Quote
madzia20sosnowiec Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 daga bo ci sie oskarek powietrzem udusi!:eviltong: a wogole to czesc ;) nie chce cie martwic i wogole ale nie wiem czy słyszałas, ze maja "niedobor" uczniow na awf-ie w katowicach :p Quote
g_o_n_i_a Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 :new-bday:Dagulko - 100 latek!! :bday: :drink1: Quote
leemonca Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 ja się też przyłączam do życzeń życzę ci jeszcze dużo, dużo takich wspaniałych wypadów, jak na tych wszystkich fotkach w twojej galerii Oskarek-jaskiniowiec :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 oj daga chyba urodzinki swietuje :drinking: Quote
Daga_i_Oskar Posted September 14, 2006 Author Posted September 14, 2006 Wy moje Kochane dziewczynki :loveu: Dziękuję Wam z całego serduszka za te wszytskie zyczonka, za pamiec i w ogole za to, ze jestescie :loveu: A teraz uciekam i pojawie sie w poniedzialek :razz: Pozdrowionka :multi: Quote
Alicja Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 [quote name='Teklunia']a prezenty pokażesz? :cool3::mad:ta chce oglądać co to POKAZAŁA:razz: Quote
Daga_i_Oskar Posted September 14, 2006 Author Posted September 14, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']oj daga chyba urodzinki swietuje :drinking: a Ty świętujesz ze mna co :drinking: Wstawiam jeszcze kilka fot ;) Kola strasznie wiało :loveu: :loveu: :loveu: DoBrAnOc Quote
Teklunia Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:mad:ta chce oglądać co to POKAZAŁA:razz:ale pamietliwa jestes ;) Quote
madzia20sosnowiec Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']a Ty świętujesz ze mna co :drinking: a pewnie ze swietuje z toba pije w domowym zaciszu, jak tak dalej pojdzie, to w alkoholizm popadne :cool3: Quote
Kasia Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Miłość kwitnie :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: Śliczne zdjęcie. Quote
madzia20sosnowiec Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 dziendoberek wpadlismy sie przywitac, daga wracaj juz i chwal sie tymi prezentami :eviltong: Quote
Daga_i_Oskar Posted September 19, 2006 Author Posted September 19, 2006 Dzieńdobrywieczór :razz: :lol: :cool3: Tak imprezowałam, że teraz dopiero do Was dotarłam :lol: :evil_lol: Urodzinki jak najbardzej sie udały no i trzeba było oblać ten ostatni "nasty" rok bo w przyszłym to tylko już będzie "2" z przodu no i znowu pewne zmiany :eviltong: Postaram się sprawnie dokończyć wstawianie pozostałych zdjęć z Morska i zacząć zmniejszać te z Leżajska :eviltong: a czasu mam nie wiele, bo tylko do czwartku, potem znowu mnie nie ma :cool3: Quote
madzia20sosnowiec Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 hej daga a co ty tak smigasz?co nas tak zostawiasz :diabloti: Quote
Teklunia Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 oj Daga, na Twoich zdjeciach jest jeszcze takie sliczne lato, a za oknem już go coraz mniej. .. Quote
marlena924 Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Spóźnione życzonka urodzinowe HAPPY BIRTHDAY TOOO YOOOOOU ! A zdjątka świetne :) Fajne etui na aparat :D:D Quote
Daga_i_Oskar Posted September 20, 2006 Author Posted September 20, 2006 Dzieńdoberek :multi: Przyszłam się przywitac w ten pochmurny i niezbyt przyjemny dzionek :roll: Pogoda typowo jesienna :placz: a ja się nie zdążyłam jeszcze latem nacieszyć :shake: Mam jednak nadzieję, że to takie chwilowe załamanie i weekend będzie śliczny :loveu: Marlenko - dziękuję za życzenia :buzi: A teraz zdjęć c.d :razz: Quote
Moniś Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Daga, gdzie Ty wybywasz tak cały czas? :roll::roll: Zaniedbujesz nas! :eviltong: Quote
Daga_i_Oskar Posted September 20, 2006 Author Posted September 20, 2006 :lol: :lol: to już ostatnie zdjęćia z Morska :razz: odpoczynek :p kózki :loveu: ŻYCZĘ WSZYSTKIM :loveu:MIŁEGO DNIA MIMO FATALNEJ POGODY Quote
Recommended Posts