Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']

Daga :cool3: znowu byłaś w Morsku :evil_lol: ?? bo ten stok mi sie kojarzy :evil_lol:

a jak wczoraj na wystawie bom bardzo ciekawa ??

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No tak, zmieniony tytuł , ale poza tym bez zmian. Pańcia z Oskarkiem pieknie się prezentują.:loveu:

Daguś , dostałam maila, niebawem podeślę fotki.;)

Posted

Daga, wakacje ci służą ;) Ślicznie wyglądasz :loveu:

O matko, jak tu pięknie :loveu: :loveu: :loveu: Ja tam chcę!!!!!:multi:

Posted

Dobry wieczór Kochani :multi:

Ostatnio nie bardzo mam czas zaglądać na dogo dlatego tak jestem z dolotu, wstawiam fotki i znowu znikam :eviltong:

Jednak dziękuję bardzo wszytskim, którzy do Nas zaglądają i mam nadzieje, że jeszcze przez długi czas bedziecie gościć w Naszych progach :) Tytuł rzeczywiście zmieniłam, ale to tylko dlatego, ze ostatnio bardzo duzo zdjęć mamy z "przyjaciółmi" Oskarcia :loveu:

Chcialam wstawic zdjecia ale cos mi Image szwankuje i nie wiem czy jeszcze dzisiaj dam rade. Za to jutro obiecuje, ze zasypie Was fotkami bo mam ich jeszcze sporo do wstawienia :razz:

Pozdrawiamy Wszytskich bardzo serdecznie i zyczymy miłego wieczoru.

Aha pytaliscie sie mnie jak było na wystawie. To juz odpowiadam, ze bylo ... gorąco :eviltong: Oskarek poznal nowych kolegów i nowe kolezanki - oczywiscie Yorki :lol: Zakupiliśmy prawie 10kg karme dla niego :cool3: i nowe kosmetyki w których nastepnego dnia był wykąpsiany i teraz Pańcia z anim chodzi isie do niego tuli bo jest taki pachnacy i mieciutki niczym kaczuszka :loveu: :loveu:
Zdjec niestety nie mam bo bylam tak przejeta tym wszytskim, zastanawialam sie czy bez problemu wejdziemy z Oskarkiem no i gapa zapomniala aparatu :evil_lol: Ale za to y z Oskarkiem jestesmy nakreceni na kamerze przez jednego faceta :lol: Miałam udowodnic, ze York bez rodowodu tez moze byc ladny no i mysle, ze sie udalo hihi. To by bylo na tyle. Buziaczki

Posted

Teklunia napisał(a):
10 kg karmy :-o
dla Oskarka to chyba na rok starczy :D

to Oskarek przeszedł na suchy pokarm ? :roll:z tego co się orientuję jadł gotowany...

Posted

[quote name='Alka']to Oskarek przeszedł na suchy pokarm ? :roll:z tego co się orientuję jadł gotowany...

Aluś Oskarek dostaje mieszany pokarm - w południe na obiadek ma zazwyczaj kurczaczka + warzywa + suche (1/3 mieska i 1/3 suchego) A wieczorkiem dostaje samo suche no i sie chlopak uczy, ze suche nie jest wcale takie złe. Przede wszytskim taka forma karmienia jest dla Nas wygodniejsza, bo czasem są sytuacje, kiedy nie ma czasu mu cos ugotowac i wsypie mu sie suche no i zjada chlopak - nie grymasi juz tak jak kiedys. Wyprobowalam prawie wszystkie karmy z Royala i najbardziej smakuje mu Sensible oraz tam gdzie jest chichuachua (ale nie pamietam jak sie nazywa)

a teraz c.d zdjec ktorych nie udało mi sie wczoraj wstawic

Dotarlismy do jaskini, ale nie przedzieraliśmy sie przez te szczeliny, bo były bardzo wąskie :eviltong:

każde miejsce jest dobre, zeby trochę poćwiczyc z Oskarkiem :cool3: :loveu:

Posted

Witaj Daguś!:multi:

No tak , jak się wyjeżdża z pieskiem to z suchą karmą duża wygoda.:lol:Tuffi jakoś nie chce się do niej przekonać , woli jak Pańcia ugotuje.:cool3:

Fajny wypad sobie zrobiliście do Morska, super foty!:loveu:

Posted

[quote name='Alka']Witaj Daguś!:multi:

No tak , jak się wyjeżdża z pieskiem to z suchą karmą duża wygoda.:lol:Tuffi jakoś nie chce się do niej przekonać , woli jak Pańcia ugotuje.:cool3:

Fajny wypad sobie zrobiliście do Morska, super foty!:loveu:

Aluś Oskarek przekonywał się do niej całe 3 lata :cool3: Poczatkowo sypaliśmy my symbolicznie kilka kuleczek i z dnia na dzień zwiększałam tą dawkę. Teraz mu sypię garść, wymieszam z mięskiem i wszytsko zjada, a czasem jeszcze o dokładkę prosi to mu trochę jeszcze sypnę suchego. Też myślalam, ze on juz sie nigdy nie nauczy, bo wiele razy próbowaliśmy, ale jak widać metodą prób udało się :multi:

Morsko rzeczywiscie na spacery z pieskami jest cudowne i mysle, ze jeszcze nie raz wybierzemy się tam na spacerek = wycieczke :p

c.d fot z jaskini i zmykam

wyszlismy na zewnątrz :lol:

Pozdrawiamy i miłego, słonecznego dzioneczka zyczymy. Odezwiemy się jeszcze później

Posted

[quote name='Moniś']Cześć Daga!
Jak tam przywitanie siostry? pobalowały? :lol::lol:;);)

Cześć Monisiu!
Oskarek to oszalał na widok Oli, ale najchętniej to z wszytskimi by się witał, bo w końcu każdy skaś przyjechał hihi
A co do mnie to wiesz siostra w pierwszym momencie nie poznała mnie w nowym kolorku włosów :eviltong: bo nic nie wiedziała o zmianie hihi
Ale powiedziała, że ładnie, więc się uspokoiłam :cool3:

Kasiu - jak będą zdjęcia ze skałek to dopiero zobaczysz jak tam wiało - tam to już nie było mowy, żeby Oskarka nie trzymać, bo ja stojąc traciłam równowagę, a co dopiero takie 4 kg :lol:

Posted

Kasiu - jak będą zdjęcia ze skałek to dopiero zobaczysz jak tam wiało - tam to już nie było mowy, żeby Oskarka nie trzymać, bo ja stojąc traciłam równowagę, a co dopiero takie 4 kg :lol:

To ja w takim razie czekam z niecierpliwością :lol:

Posted

[quote name='Teklunia']jejku Daga, jak tam ładnie :loveu:
te skałki i zielone zbocza gór...
oj, pojechałoby się tam, pojechało...

Kasiu no to na co czekasz?
Wsiadaj w auto, bierz Tena i przyjeżdżajcie :lol:

[quote name='Fidelek']
:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Jaki Oskarek jest malutki!!! Jak taki mały, kochany krasnalek:loveu:

Zapewniam, że aż taki mały to on nie jest, ponad 4kg to chhyba już waży, więc kawał Yorka z niego :razz:

[quote name='PIKA']
Cześć Dagus :multi:

Fajny wypad :multi: I świetna fotorelacja :razz:

Cześć Agusiu :multi:
Wypadzik fajny i udany, a fotorelacji to jeszcze nie koniec :lol: