an3czka Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'] Daguś witaj! Słodkie to zdjęcie:loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 [quote name='an3czka']Daguś witaj! Słodkie to zdjęcie:loveu: cześć Aniu :multi: suuuper, że już jesteś wśród Nas :multi: moja myszka Kochana :loveu: :lol: :lol: :lol: Quote
e.v.a Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 witaj Daga:cool3: [quote name='Daga_i_Oskar'] :lol: :lol: :lol: hahaha a czemu pingwinkow nie wzielas na raczki :evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 [quote name='evaxon']witaj Daga:cool3: hahaha a czemu pingwinkow nie wzielas na raczki :evil_lol: cześc Ewuś :razz: a bo tyle ich było, ze nie dałabym rady wszystkich udźwignąc :evil_lol: Quote
e.v.a Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']cześc Ewuś :razz: a bo tyle ich było, ze nie dałabym rady wszystkich udźwignąc :evil_lol: :lol: a to po kolei trzeba bylo brac na raczki :evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 [quote name='evaxon']:lol: a to po kolei trzeba bylo brac na raczki :evil_lol: tylko wiesz, Oskarek móglby protestować :evil_lol: a pingwinki to nie lubia sie nosić na rękach :eviltong: Quote
bonita Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'] moja myszka Kochana :loveu: :lol: :lol: :lol: Ale piękne te fotki:loveu: śliczne przeróbeczki, plaza:crazyeye: i pongwiny:crazyeye: a Oskarek cudny:loveu: Quote
malawaszka Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Daga hihhiihih jakie cudne otocznie małych pik-poków :loveu: :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted August 21, 2006 Author Posted August 21, 2006 [quote name='malawaszka']Daga hihhiihih jakie cudne otocznie małych pik-poków :loveu: :lol: Nie ma to jak Karaiby :lol: :lol: Dzień doberek wszystkim :multi: Wpadam się przywitać i znowu znikam. Stęskniłam się za tym moim łobuzem Kochanym i za godzinkę do niego jadę :multi: I znowu pociąg, tyle, że tym razem nie godzinka tak jak wczoraj, a 5h. Wracam w piątek, albo w niedziele okaże się na miejscu, tak więc do zobaczenia :p Quote
BORA Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Miło było nam Cie poznać na zlocie :lol: Mam nadzieję, że następnym razem poznam też Oskarka :cool3: Quote
bigos Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Mam nadzieję, że następnym razem poznam też Oskarka :cool3: No właśnie, a dlaczego nie było pieknego Oskarka na zlocie:mad::mad::mad: Quote
Teklunia Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Daga, w te wakacje to Cie chyba dluzej niz 3 dni pod rząd w domu nie bylo... :lol: A my tesknimy...:shake: Quote
EluniaFoksik Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Mmmm... :eviltong: Ale ładnie teraz wygląda w tej fryzurce :p Quote
leemonca Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 witaj Oskarku, jak zwykle śliczny!!! Ale ci pańcia śliczne rameczki porobiła!!! Quote
ewelinabuck Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 sliczny oskarek,piekne przerobki:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
an3czka Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'] :lol: :lol: :lol: Cześć Dagusia, laseczko...:cool3: Quote
Pati i Daisy Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Witam galerię Oskarka!;) Ładniudkie fotki pańci z pieskiem:loveu: Pozdrawiam. Quote
Justa95 Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Jak zawsze przepiękne zdjęcia. Oskarek jest cudowny :loveu: . Quote
Daga_i_Oskar Posted August 29, 2006 Author Posted August 29, 2006 Czeeeeeść, wróciłam :lol: :cool3: :razz: [quote name='Pati i Daisy']Witam galerię Oskarka!;) Ładniudkie fotki pańci z pieskiem:loveu: Pozdrawiam. Pati - witamy Cię w Naszych skromnych progach i zapraszamy ponownie :p [quote name='Bora'] Miło było nam Cie poznać na zlocie :lol: Mam nadzieję, że następnym razem poznam też Oskarka :cool3: Nam również było miło i na zimowym zlociku mamy zamiar zstawić się oboje :p [quote name='bigos'] No właśnie, a dlaczego nie było pieknego Oskarka na zlocie:mad: nie było bo ... mały sie wczasował gdzie indziej :eviltong: [quote name='Teklunia'] Daga, w te wakacje to Cie chyba dluzej niz 3 dni pod rząd w domu nie bylo... :lol: A my tesknimy...:shake: Kasiu to, ze ty choć trochę tęsknisz to jestem w stanie uwierzyc, ale ze inni to chyba nie bardzo :eviltong: Teraz wróciłam już na dobre i żadnych planów wyjazdowych już nie mam :p Jutro siakieś fotki postaram się wstawić :razz: [quote name='EluniaFoksik'] Mmmm... :eviltong: Ale ładnie teraz wygląda w tej fryzurce :p Eluniu, Was także bardzo serdecznie witamy w Oskarkowej galerii i zapraszamy ponownie :multi: Ciesze sie, że fryzurka się podoba, obecnie troche mi zarasta i juz sezon "strztzeniowy" się skonczyl i ... byle do wiosny ;) [quote name='leemonca'] witaj Oskarku, jak zwykle śliczny!!! Ale ci pańcia śliczne rameczki porobiła!!! Witamy, witamy :multi: i za miłe slowa dziękujemy :buzi: [quote name='ewelinabuck'] sliczny oskarek,piekne przerobki:loveu: :loveu: dziękujemy :buzi: [quote name='An3czka'] Cześć Dagusia, laseczko...:cool3: haha z której niby strony :eviltong: [quote name='Justa95'] [SIZE=3]Jak zawsze przepiękne zdjęcia. Oskarek jest cudowny :loveu: . Qrcze jak tak czytam Oskarkowi te wsyztskie zachwyty i miłe słowa to sie boje, ze mi pies w samozachwyt popadnie :razz: - dziekujemy :buzi ;) Quote
leemonca Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 dobry wieczorek:bye:, całuski dla Oskarka :calus: Quote
Teklunia Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Daguś, wreszcie :multi: Ale Ty wróciłaś a ja jutro wyjeżdżam... Nie zdążę się nacieszyć fotkami Oskarka :placz: Quote
Daga_i_Oskar Posted August 29, 2006 Author Posted August 29, 2006 [quote name='Teklunia']Daguś, wreszcie :multi: Ale Ty wróciłaś a ja jutro wyjeżdżam... Nie zdążę się nacieszyć fotkami Oskarka :placz: a gdzie wyjeżdżacie i na ile :placz: dobry wieczór leemonco :buzi: Oskarka wycałuje jutro bo już z panem do sypialni powędrował ;) Quote
Teklunia Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']a gdzie wyjeżdżacie i na ile :placz:na Majorkę, na 7 dni... ale jak znam życie, jak wrócę to Ty już gdziesz wyjedziesz :evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted August 29, 2006 Author Posted August 29, 2006 [quote name='Teklunia']na Majorkę, na 7 dni... ale jak znam życie, jak wrócę to Ty już gdziesz wyjedziesz :evil_lol: weź mnie ze sobą ja też kcę :placz: Majorka mi się śni, nie uwierzysz chyba mi :eviltong: Lecę trochę o Majorce pośnić - duuuzo fot mi prosze przywieźć, żebym choć trochę mogła poczuć jakbym tam była :loveu: Quote
Pati i Daisy Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'] Pati - witamy Cię w Naszych skromnych progach i zapraszamy ponownie :p Napewno odwiedzę ponownie i to nie jeden raz:eviltong::cool3: Czekamy na nowe zdjęcia;) Quote
Recommended Posts