Teklunia Posted February 25, 2006 Author Posted February 25, 2006 Witajcie: PIKA, Ania, Piotrek, martavantos, Debe, Magda, Sabina Magda postudniowkowa ;), Monis [SIZE=2] [quote name='PIKA']dodaj do tego "Fe" i "siad" a jak sie uspokoi to smakołyk i świergolenie ;) Acha i jak widzisz nadchodzacego psa to kaz mu usiąśc i daj smakolyk, pies was mija, Ten siedzi a Ty go futrujesz - to tak w skrocie ;) o, w swiergoleniu jestem niezla, wiec nie bedzie roblemu ;) za to gorzej z odwracaniem jego iwagi smakolykami... niei idzie na to :( jak dzieje sie cos ciekawego, to zarcie go nie interesuje. Wiem, bo juz tego probowalam. Mysle ze najpierw nalezy go dobrze nauczyc skupiania uwagi na mnie, kiedy nie ma zadnych rozpraszajacych rzeczy... [quote name='PIKA'] kolo mnie chodzi dogo canario pies jest tak wyszkolony że bez zgody wlasciciela nie podejdzie nawet do cieczkowej suki, jezeli ma taka ochote to natychmiast jest odwolywany i .. wraca Ja go jeszcze na smyczy nie widzialam. Na widok innego psa wlasciciel nakazuje mu isc przy nodze i ten idzie, jak psa miną to jest zwalniany i sobie biega gdzie chce Marzenie :roll: moj ONek Boss tez taki byl... pies marzenie! bylam z niego niesamowicie dumna, ale trzeba przyznac ze duzo pracowalismy juz od szczeniaka... [quote name='martavantos']Teklus nie martw sie wszystko bedzie dobrze i TEnulek sie nauczy :multi: dzieki, wiem ze bedzie :) [quote name='Moniś']Cześć Kasiu i... dobranoc.. - uciekam zaraz do łóżeczka :roll: no dobranoc, ale czemu o tej porze?:-o Quote
madzia20sosnowiec Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 heeeeeeeeej gaduły!!a zdjęcia gdzie?:mad: Quote
martavantos Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Widzisz TEklus ja ma podobny problem VAntos rwie mi sie do psów ale staram sie nad nim panowac, czesto stosuje karcenie słowne typu głosne VANTOS!!! Ale to owczarek i inaczej pojmuje a inaczej TEN kazdy na swój sposób;) Buziaki dla Tenulca:cool3: :cool1: Quote
Teklunia Posted February 25, 2006 Author Posted February 25, 2006 martavantos napisał(a):Widzisz TEklus ja ma podobny problem VAntos rwie mi sie do psów ale staram sie nad nim panowac, czesto stosuje karcenie słowne typu głosne VANTOS!!! Ale to owczarek i inaczej pojmuje a inaczej TEN kazdy na swój sposób;) Buziaki dla Tenulca:cool3: :cool1: pewnie ze rozne rasy maja rozne predyspozycje... ale akurat z moich kontaktow z ONami (szczegolnie z moim Bossem) wynika ze sa super madre i mozna wyszkolic idealnie, bo one lubia takie umyslowe rozrywki :lol: Quote
Teklunia Posted February 25, 2006 Author Posted February 25, 2006 [quote name='PiotrekJ']Kaaaaasiuuuuu !!! Co Piotrusiu??? ;) Quote
Alicja Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 :crazyeye:ale tu głośno :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
PIKA Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 [quote name='Teklunia']Kaaaaasiuuuuu !!!Co Piotrusiu??? ;) Rany ale wrzeszczycie po nocy :crazyeye: Quote
Moniś Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 [quote name='Teklunia'] no dobranoc, ale czemu o tej porze?:-o Bo choróbsko mnie dopadło :roll: i muszę się kurować :roll:, ale na szczęście jest już coraz lepiej :lol: Dzieńdoberek! Quote
PiotrekJ Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Dzień Doberek :lol: ... Wstawać śpiochy :lol: ... [quote name='Teklunia']Co Piotrusiu???;) A nic, nie było Cię to wołałem żebyś wróciła ;) ... Quote
Alka Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Witamy niedzielnie !:multi: śpicie jeszcze ?:evil_lol: Quote
martavantos Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Witam wszystkich;) no TEKLUS wstawaj szybciutko fotuchy wklejaj:cool3: Quote
PIKA Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Hej, hej Dzień Dobry :hand: Mialam, napisac, ze sloneczko wstawło, ale cos zaspane nadal jest :shake: Quote
Magda Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Dzien dobry Kasiu i Tenulku?? WSTAWAC!!:mad: Quote
Teklunia Posted February 26, 2006 Author Posted February 26, 2006 Witajcie w to...brzydkie niedzielne popoludnie :) Spacerowac sie nie chce, wiec siedzimy w domku i przysypiamy... [quote name='Moniś']Bo choróbsko mnie dopadło :roll: i muszę się kurować :roll:, ale na szczęście jest już coraz lepiej :lol: Dzieńdoberek! ojoj :( biedactwo... kuruj sie szybko i przyjezdzaj na zakupy ;) [quote name='PiotrekJ'] A nic, nie było Cię to wołałem żebyś wróciła ;) ... acha :) zadzialalo w takim razie :lol: [quote name='PIKA']Hej, hej Dzień Dobry :hand: Mialam, napisac, ze sloneczko wstawło, ale cos zaspane nadal jest :shake: jakie sloneczko? u nas dzisiaj sloneczko ma wolne :shake: mozna tylko lezec i przewracac sie z boku na bok... czasem tylko ktos poglaszcze... Quote
Teklunia Posted February 26, 2006 Author Posted February 26, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']TENuś ktoś ci psuje fryzurkę mama panci :lol: Quote
dbsst Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 moj maluszek sie tak przewraca z boku na bok miluszek miniuszek :D Quote
PIKA Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 jakie sloneczko? u nas dzisiaj sloneczko ma wolne :shake: mozna tylko lezec i przewracac sie z boku na bok... No o tym mówie :shake: zaspalo i nadal śpi :shake: Jak Tenus :lol: Quote
Teklunia Posted February 26, 2006 Author Posted February 26, 2006 PIKA napisał(a):No o tym mówie :shake: zaspalo i nadal śpi :shake: Jak Tenus :lol: no tak :) i cos mi sie wydaje,z e dzisiaj to juz w ogole nie wstanie... wzielo sobie wolne ;) Quote
Moniś Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Teklunia napisał(a):no tak :) i cos mi sie wydaje,z e dzisiaj to juz w ogole nie wstanie... wzielo sobie wolne ;) Słońce na urlopie :lol: U nas w zamian znów śniegu napadało :placz::placz::placz::placz: Quote
Teklunia Posted February 26, 2006 Author Posted February 26, 2006 [quote name='Moniś']Słońce na urlopie :lol: U nas w zamian znów śniegu napadało :placz::placz::placz::placz: no tak, ON to sie nigdy nie kladzie spac :angryy: Quote
an3czka Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 [quote name='Teklunia']mozna tylko lezec i przewracac sie z boku na bok... czasem tylko ktos poglaszcze... Włochatka-kosmatka:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts