Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witajcie: PIKA, Ania, Piotrek, martavantos, Debe, Magda, Sabina Magda postudniowkowa ;), Monis
[SIZE=2]
[quote name='PIKA']dodaj do tego "Fe" i "siad" a jak sie uspokoi to smakołyk i świergolenie ;)

Acha i jak widzisz nadchodzacego psa to kaz mu usiąśc i daj smakolyk, pies was mija, Ten siedzi a Ty go futrujesz - to tak w skrocie ;)
o, w swiergoleniu jestem niezla, wiec nie bedzie roblemu ;)
za to gorzej z odwracaniem jego iwagi smakolykami... niei idzie na to :( jak dzieje sie cos ciekawego, to zarcie go nie interesuje. Wiem, bo juz tego probowalam.
Mysle ze najpierw nalezy go dobrze nauczyc skupiania uwagi na mnie, kiedy nie ma zadnych rozpraszajacych rzeczy...

[quote name='PIKA']
kolo mnie chodzi dogo canario pies jest tak wyszkolony że bez zgody wlasciciela nie podejdzie nawet do cieczkowej suki, jezeli ma taka ochote to natychmiast jest odwolywany i .. wraca
Ja go jeszcze na smyczy nie widzialam. Na widok innego psa wlasciciel nakazuje mu isc przy nodze i ten idzie, jak psa miną to jest zwalniany i sobie biega gdzie chce

Marzenie :roll:
moj ONek Boss tez taki byl... pies marzenie! bylam z niego niesamowicie dumna, ale trzeba przyznac ze duzo pracowalismy juz od szczeniaka...

[quote name='martavantos']Teklus nie martw sie wszystko bedzie dobrze i TEnulek sie nauczy :multi: dzieki, wiem ze bedzie :)

[quote name='Moniś']Cześć Kasiu
i... dobranoc.. - uciekam zaraz do łóżeczka :roll: no dobranoc, ale czemu o tej porze?:-o

• Replies 7.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Widzisz TEklus ja ma podobny problem VAntos rwie mi sie do psów ale staram sie nad nim panowac, czesto stosuje karcenie słowne typu głosne VANTOS!!! Ale to owczarek i inaczej pojmuje a inaczej TEN kazdy na swój sposób;)
Buziaki dla Tenulca:cool3: :cool1:

Posted

martavantos napisał(a):
Widzisz TEklus ja ma podobny problem VAntos rwie mi sie do psów ale staram sie nad nim panowac, czesto stosuje karcenie słowne typu głosne VANTOS!!! Ale to owczarek i inaczej pojmuje a inaczej TEN kazdy na swój sposób;)
Buziaki dla Tenulca:cool3: :cool1:

pewnie ze rozne rasy maja rozne predyspozycje...
ale akurat z moich kontaktow z ONami (szczegolnie z moim Bossem) wynika ze sa super madre i mozna wyszkolic idealnie, bo one lubia takie umyslowe rozrywki :lol:

Posted

[quote name='Teklunia']
no dobranoc, ale czemu o tej porze?:-o

Bo choróbsko mnie dopadło :roll: i muszę się kurować :roll:, ale na szczęście jest już coraz lepiej :lol:

Dzieńdoberek!

Posted

Witajcie w to...brzydkie niedzielne popoludnie :)
Spacerowac sie nie chce, wiec siedzimy w domku i przysypiamy...

[quote name='Moniś']Bo choróbsko mnie dopadło :roll: i muszę się kurować :roll:, ale na szczęście jest już coraz lepiej :lol:

Dzieńdoberek! ojoj :(
biedactwo... kuruj sie szybko i przyjezdzaj na zakupy ;)

[quote name='PiotrekJ']
A nic, nie było Cię to wołałem żebyś wróciła ;) ... acha :)
zadzialalo w takim razie :lol:

[quote name='PIKA']Hej, hej Dzień Dobry :hand:

Mialam, napisac, ze sloneczko wstawło, ale cos zaspane nadal jest :shake: jakie sloneczko?
u nas dzisiaj sloneczko ma wolne :shake:

mozna tylko lezec i przewracac sie z boku na bok...

czasem tylko ktos poglaszcze...

Posted

jakie sloneczko?
u nas dzisiaj sloneczko ma wolne :shake:

mozna tylko lezec i przewracac sie z boku na bok...

No o tym mówie :shake: zaspalo i nadal śpi :shake:
Jak Tenus :lol:

Posted

PIKA napisał(a):
No o tym mówie :shake: zaspalo i nadal śpi :shake:
Jak Tenus :lol:

no tak :)
i cos mi sie wydaje,z e dzisiaj to juz w ogole nie wstanie...
wzielo sobie wolne ;)

Posted

Teklunia napisał(a):
no tak :)
i cos mi sie wydaje,z e dzisiaj to juz w ogole nie wstanie...
wzielo sobie wolne ;)

Słońce na urlopie :lol:
U nas w zamian znów śniegu napadało :placz::placz::placz::placz: