Gosiek Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 cześć Kasieńko Jak Tenuś po zjedzeniu pączka? widzę że dziś wzyscy zaspani mocno - pewnie po wczorajszym pączkowym obżarstwie.... a wiesz ze ja nigdy jeszcze pączków nie robiłam? Jakoś tak.... za to bardzo lubię takie maleńkie z cukierni :lol: ale wczoraj nie lupiłam bo kolejka była straszna :roll: miłego dzionka...... Quote
Moniś Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 Hej Kasiu! Pobudka! :multi::multi::multi: Quote
Teklunia Posted February 24, 2006 Author Posted February 24, 2006 Czesc dziewczynki :) Ala i Monis - co to za insynuacje?!? O tej porze to nawet ja juz nie spie ;) Gosiu - Tenek paczek strawil bez zadnych problemow :lol: Pewnie chcialby dzis drugiego, ale niestety...takie swieto jest tylko raz do roku :) Ja tez wole te male paczuszki, ale tez ich wczoraj nie kupowalam. Za to dosc czesto kupuje je TZowi do przegryzania :) Aniu - CZESC :) Quote
Alka Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 Witam ! :multi: Takie małe pączuszki ja nieraz robiłam.Tylko bez nadzienia. Jak znajdę przepisik to wrzucę do naszych "smaczków".:razz: Wczoraj pączki piekła Marcinowa mama , Mani mówiła ,że rewelacja.:lol: Wybraliśmy się rano z mężem i Tuffciem w odwiedzinki do babć.Przytargaliśmy do domku jeszcze 4 babcine pączki.Nie wypadało odmówić, prawda?:evil_lol: Quote
Teklunia Posted February 24, 2006 Author Posted February 24, 2006 Czesc Sabinka :bye: Alu, bardzo Cie prosze poszukaj rzepisu, bo ja mam wielka ochote zrobic takie mini paczuszki :) Takie domowe paczki sa 100 razy lepsze od kupowanych... Quote
an3czka Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 [quote name='Teklunia']Czesc Sabinka :bye: Alu, bardzo Cie prosze poszukaj rzepisu, bo ja mam wielka ochote zrobic takie mini paczuszki :) Takie domowe paczki sa 100 razy lepsze od kupowanych... I ja poproszę o przepis:lol: Quote
Magda Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 Dzien dobry!:multi: Wy tu caly czas o jedzeniu:shake: A fotek Tenusia...........nie ma.....:mad: Quote
Teklunia Posted February 24, 2006 Author Posted February 24, 2006 bo jedzenie jest taaakie przyjemne ;) a Tenek tez lub i jesc, oj lubi :lol: wiec jedzenia ciag dalszy: Quote
Teklunia Posted February 24, 2006 Author Posted February 24, 2006 a, no i mam zagadeczke... taka jak sa u Gosi, tylko łatwiejsza (mam nadzieje ze sie nie pogniewa ;)) Quote
Teklunia Posted February 24, 2006 Author Posted February 24, 2006 olcha napisał(a):Starty Ser! :shake::shake: nie Quote
Moniś Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 ziemniaki pokrojone na frytki :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Magda Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 Moniś napisał(a):ziemniaki pokrojone na frytki :eviltong::eviltong::eviltong: Tak ja tez tak mysle!! Quote
olcha Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 Teklunia napisał(a)::shake::shake: nie :-( :-( :-( No to muszą być ziemniaki... Quote
Teklunia Posted February 24, 2006 Author Posted February 24, 2006 fajnie ze tak myslicie, bo to...nie sa frytki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Teklunia Posted February 24, 2006 Author Posted February 24, 2006 Monis, nie jablko ;) olcha napisał(a):Co to jest? :placz: :eviltong:Wy mi powiedzcie :lol: Quote
olcha Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 A może to bakłażan, którego wkleiłaś w Galerii smaków :cool3: Quote
Teklunia Posted February 24, 2006 Author Posted February 24, 2006 olcha napisał(a):A może to bakłażan, którego wkleiłaś w Galerii smaków :cool3: hahaha, nieee :lol: Quote
PIKA Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 Cholera wszystko co mi przyszlo do glowy to juz było powiedziane Nie wiem :shake: Quote
Recommended Posts