Moniś Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 PIKA napisał(a): raczej je juz zjada :evil_lol: a teraz to już pewnie tylko okruszki zostały :lol::roll: Quote
Teklunia Posted February 23, 2006 Author Posted February 23, 2006 Czesc moje gaduly kochane :) Jestem juz (dopiero) i nadrabiam zaleglosci u Was :) A jest co nadrabiac... Szczegolnie u Ani Bascowej jest dzis nagadane... ;) Paczki oczywiscie dzis byly na tapecie, chociaz ja zjadlam tylko pol :oops: Za to Tenek dostal jednego... Obiecalam mu juz wczesniej, a ze na codzien nigdy nie dostaje takich rzeczy, pomyslalam ze od 1 paczka nic mu sie nie stanie ;) Oblizywal sie po nim przez kilkanascie minut... ;) [quote name='mmbbaj']A Kasieńka pewno pączki smaży i dopiero mi smaku narobi bo wiadomo, że takie domowe najlepsze!:eviltong: A ja wybieram się na spacer z Bajankiem i do kiosku po zamówioną gazetę z "przeminęło z wiatrem" na płycie, mam słabość do tego filmu i mogę go oglądać...raz w miesiącu :lol: Bardzo mnie relaksuje ;) nie smazylam paczkow, chociaz bylam blisko :lol: dlugo sie nad tym zastanawialam, ale odpuscilam sobie i moze w przyszlym roku...albo gdzies po drodze, jak bedzie okazja i ludzie ktorzy to zjedza ;) bo my we dwoje raczej bysmy wszystkim paczkom nie dali rady, a jakos nie wyobrazam sobie robienia 3 sztuk :lol: Daga, Moniś, Gosia, Sabinka, Piotrek, Ania, Gosia Bajankowa, Magda Gajeczkowa, Ala Tuffikowa, Magda Mikowa, Ala R., PIKA - dziekuje Wam baaardzo za pamiec :buzi: Milo tak wieczorem tu wpasc i znalezc 1,5 strony powitan i domnieman, gdzie jestem :lol: Quote
Alicja Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 :multi:to jak będziesz robiła te pączusie to pamiętaj o nas :razz: Quote
Teklunia Posted February 23, 2006 Author Posted February 23, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:multi:to jak będziesz robiła te pączusie to pamiętaj o nas :razz: to moze byc wyjscie z sytuacji! zrobie dogo-zjazd u siebie i nie bedzie problemow z ludzmi do paczkow :lol: Quote
PiotrekJ Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:multi:to jak będziesz robiła te pączusie to pamiętaj o nas :razz: Żarłok :shake: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
Alicja Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 PiotrekJ napisał(a):Żarłok :shake: :evil_lol: :evil_lol: ...:eviltong:ale jakby Kasia zawołała że są to pewno sam byś 1szy poleciał Quote
PiotrekJ Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::eviltong:ale jakby Kasia zawołała że są to pewno sam byś 1szy poleciał Oczywiście :lol: :cool3: ... Ja mam do Niej najbliżej :evil_lol: ... Quote
Moniś Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 PiotrekJ napisał(a):Oczywiście :lol: :cool3: ... Ja mam do Niej najbliżej :evil_lol: ... Tylko nie wtrąb wszystkich :evil_lol: Zostaw dla Nas TROSZKĘ :mad::evil_lol: Quote
Alicja Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 PiotrekJ napisał(a):Oczywiście :lol: :cool3: ... Ja mam do Niej najbliżej :evil_lol: ...złośliwiec :shake:.:evil_lol::evil_lol:A może Kasia upiecze jak będziesz na trasie ;) Quote
PiotrekJ Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 [quote name='Moniś']Tylko nie wtrąb wszystkich :evil_lol: Zostaw dla Nas TROSZKĘ :mad::evil_lol: Troszkę znaczy się ile? Jednego czy dwa? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']złośliwiec :shake:.:evil_lol::evil_lol:A może Kasia upiecze jak będziesz na trasie ;) No i kto tu jest złośliwy? :mad: Quote
Teklunia Posted February 23, 2006 Author Posted February 23, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):złośliwiec :shake:.:evil_lol::evil_lol:A może Kasia upiecze jak będziesz na trasie ;) hahaha... chyba tak zrobie i oddziecze mu sie za te wszystkie zlosliwosci :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Zartuje oczywiscie, na pewno zostawilabym 1 paczusia dla Ciebie... Quote
Moniś Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 PiotrekJ napisał(a):Troszkę znaczy się ile? Jednego czy dwa? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Mnie wystarczą dwa :evil_lol: Ile reszta zje to nie wiem :roll: :-o Kasiu będziesz musiała narobić tyle co dla wojska :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 [quote name='Teklunia']hahaha... chyba tak zrobie i oddziecze mu sie za te wszystkie zlosliwosci :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Zartuje oczywiscie, na pewno zostawilabym 1 paczusia dla Ciebie... To co? Biorę pifffko, wsiadam w tramwaj i za pół godzinki jestem :cool3: ;) ... Quote
Moniś Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 PiotrekJ napisał(a):To co? Biorę pifffko, wsiadam w tramwaj i za pół godzinki jestem :cool3: ;) ... e e e nie tak szybko :evil_lol: dziś nie ma u Kasi pączków :evil_lol: Chciałbyś pierwszy polecieć i wszystko zdmuchnąć :mad: A MY to co?:cool1: Quote
PiotrekJ Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Moniś napisał(a):A MY to co?:cool1: Okruszki Wam zostaną :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
Teklunia Posted February 23, 2006 Author Posted February 23, 2006 PiotrekJ napisał(a):To co? Biorę pifffko, wsiadam w tramwaj i za pół godzinki jestem :cool3: ;) ... Monis ma racje - dzis paczkow nie ma :shake: Moglbys sie co najwyzej zalapac na jeden z kilku rodzajow sera albo roznych serkow i jogurcikow :D A tak w ogole to jakos mi piwko do paczkow nie pasuje... :hmmmm: Quote
Moniś Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 PiotrekJ napisał(a):Okruszki Wam zostaną :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Nie bądź pazerny :evil_lol: Teklunia napisał(a): Monis ma racje - dzis paczkow nie ma :shake: Widzisz.. jak mówie, że nie ma to nie ma :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 [quote name='Teklunia']Monis ma racje - dzis paczkow nie ma :shake: Moglbys sie co najwyzej zalapac na jeden z kilku rodzajow sera albo roznych serkow i jogurcikow :D A tak w ogole to jakos mi piwko do paczkow nie pasuje... :hmmmm: Eee tam, pifko pasuje do wszystkiego :p ... [quote name='Moniś']Widzisz.. jak mówie, że nie ma to nie ma :evil_lol: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Teklunia Posted February 23, 2006 Author Posted February 23, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: moj kochany Oskarcio przyszedl sie pozegnac:p:p:p Dobranos malenstwo i dobranoc Dagus :) Spijcie sobie smacznie:p Quote
madzia20sosnowiec Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 PiotrekJ napisał(a):To co? Biorę pifffko, wsiadam w tramwaj i za pół godzinki jestem :cool3: ;) ... obliż się chociaz za nas :-( Quote
Alicja Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 PiotrekJ napisał(a):Eee tam, pifko pasuje do wszystkiego :p ... :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong::evil_lol::evil_lol:załapiesz bieg....ankę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 [quote name='Teklunia']:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: moj kochany Oskarcio przyszedl sie pozegnac:p:p:p Dobranos malenstwo i dobranoc Dagus :) Spijcie sobie smacznie:p nawzajem Kasiu :buzi: Quote
Teklunia Posted February 23, 2006 Author Posted February 23, 2006 Dobranoc, ide sobie pospac :p Quote
Recommended Posts