Alicja Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']no to mi ulżyło, ze ty tylko tak sobie... :lol: :lol:no widzisz , nie trzeba zaraz brać wszystkiego tak do serca :razz: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 :cool3: :cool3: :cool3: swoją drogą to gdzie kasia i Ten?? Czyżby łyżwiarstwo oglądała? Quote
madzia20sosnowiec Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 a moze cyka zdjątka :cool3: kasiuuuuuuuuuuuuuuu... Quote
Moniś Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Tenuś nie podglądaj, bo Pani i Pan urlopują się w łóżeczku ;);) Dzieńdobry Śpioszki :lol::lol: Quote
Gosiek Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Dzień dobry Kasiulka :p [SIZE=2]Jak tam humorek? Znów napadało śniegu... wiosna sie oddala niestety...... a juz myślałam ze wczorajszy deszcz załatwi sprawę śniegu :angryy: No ale dzis chyba lepsza pogoda bo mnie głowa nie boli ;) Quote
madzia20sosnowiec Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 czesc i czołem! kasiu moze juz odejdz od tv bo ci to łyzwiarstwo oczy popsuje :eviltong: Quote
olcha Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Dzień dobry. Kasia zaginęła? Mam dziś sporo czasu na nadrobienie całej dogomani bo zachorowałam i siedzę w domu :shake: Quote
Teklunia Posted February 22, 2006 Author Posted February 22, 2006 Czesc kochani!!! :buzi: Zyje, a nawet jestem cala i zdrowa, Ten zreszta tez :lol: Ale mam w tym tygodniu sporo spraw do zalatwienia, wiec na Dogo wpadam tylko chwilami :( Pika, Ala, Daga, Piotrek, Moniczka, Ania, Gosia, Magda, Sabinka, Olcha - [quote name='PiotrekJ']Dobry Wieczór Kasiu, Ten ;) ... Piotrek!!! Kamien z serca, ze sie odnalazles ;) [quote name='Daga_i_Oskar']Oj Kasiu "my" jesteśmy na pierwszym planie, a ten Yorczek to drugoplanowa miłość Oskarcia :lol: :lol: A na brak czasu to i my narzekamy, dlatego tez dzisiaj go nie kąpałam ... no to mi ulzylo ;) ale martwie sie tym, ze przedzej czy pozniej kazde dziecie z domu wyfrunie do jakiejs "yoreczki" i zostawi zaplakane pancie... :placz: ;) [quote name='Moniś']Tenuś nie podglądaj, bo Pani i Pan urlopują się w łóżeczku ;);) Dzieńdobry Śpioszki :lol::lol: Monis, Ten jest kochany i nie przeszkadza :) Jak my nie wstajemy to i on lezy spokojnie nawet do 10 :) Quote
Alka Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Dzień doberek !:multi: Ja też na dogo wpadam na moment , ale do Tenusia muszę zaglądnąć.;)Dopiero co wróciłam od koleżanki i biorę się za zrobienie pizzy.:p Miłego dnia kochani ! Quote
Magda Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Oj Kasiu slabiutko, slabiutko.......... zadnych zdjec:shake: Ciebie tez nie ma calymi dniami:mad: Prosze jak najszybciej wszystko nadrobic:evil_lol: Quote
Teklunia Posted February 22, 2006 Author Posted February 22, 2006 Alka napisał(a):Dzień doberek !:multi: Ja też na dogo wpadam na moment , ale do Tenusia muszę zaglądnąć.;)Dopiero co wróciłam od koleżanki i biorę się za zrobienie pizzy.:p Miłego dnia kochani ! Witaj, Alus :buzi: A das znam przepis na pizze i fotke moze nawet? :p hmmm... moze ja tez dzis pizze zrobie :hmmmm: Magda_Miki napisał(a):Oj Kasiu slabiutko, slabiutko.......... zadnych zdjec:shake: Ciebie tez nie ma calymi dniami:mad: Prosze jak najszybciej wszystko nadrobic:evil_lol: :oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops: no bo nie mam czasu... ale obiecuje ze sie poprawie...juz wkrotce ;) Quote
madzia20sosnowiec Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Teklunia napisał(a): ale obiecuje ze sie poprawie...juz wkrotce ;) to ja czekam na poprawe:cool3: Quote
Magda Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Teklunia napisał(a): :oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops: no bo nie mam czasu... ale obiecuje ze sie poprawie...juz wkrotce ;) No to ja czekam na fotki Tenulka i zdjecia waszych pizz w galerii smakow;) Quote
anushka Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 zdecydowanie zawsze oglądam...ale teraz musze napisać : gdzie foty????????:placz: :placz: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Cześć Kasiu i Tenulku :buzi: Miłego dnia Wam Kofani życzymy :multi: Quote
SwEet_LiLi Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Witamy i standardowo na FOTKI czekamy :loveu: Quote
Alka Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Teklunia napisał(a):Witaj, Alus :buzi: A das znam przepis na pizze i fotke moze nawet? :p hmmm... moze ja tez dzis pizze zrobie :hmmmm: Kasiu, korzystałam z przepisu mojej sąsiadki Alicji Ozzinkowej, a ten przepisik juz zapodany w galeryjce smaczków. :lol:Foteczki nie zrobię :shake:, bo aparacik pojechał do Marcina.:cool3: Quote
Teklunia Posted February 22, 2006 Author Posted February 22, 2006 czesc: Magda (Sosnowiec), Magda (Koszalin), Ania, PIKA, Sabina ,Ala R., Ala (nie wiem jaki inicjał ;)), Daga, Monisia :lol: :lol: [quote name='Ania-k']zdecydowanie zawsze oglądam...ale teraz musze napisać : gdzie foty????????:placz: :placz: oplacalo sie nie wstawiac fot przez pewien czas, bo sie dzieki temu odezwalas do nas :lol: Witam Cie serdecznie:multi: [quote name='Alka']Kasiu, korzystałam z przepisu mojej sąsiadki Alicji Ozzinkowej, a ten przepisik juz zapodany w galeryjce smaczków. :lol:Foteczki nie zrobię :shake:, bo aparacik pojechał do Marcina.:cool3: w takim razie masz wybaczone :lol: ;) No i mam wreszcie foteczki :) Quote
madzia20sosnowiec Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 [quote name='Teklunia'] zaśliniona mordencja :loveu: Quote
Recommended Posts