SwEet_LiLi Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Tak ...witamy tez ... Leje jak scebra :-( Niestety ... Quote
Teklunia Posted February 21, 2006 Author Posted February 21, 2006 Dzien dobry moi drodzy ;) [quote name='Moniś']Dzień doberek Kasiu! Czy to znaczy, że właśnie wskoczyłaś ponownie na troszkę? :razz: Ciekawe ile to troszkę będzie trwało ;););) a nie :lol: dzisiaj wyjatkowo nie, bo TZ ma urlop i nie musielismy sie rano zrywac... dopiero po 9 wstalismy :) ale znowu mam zalatany dzien, wiec na Dogo dotarlam dopiero teraz... [quote name='Jupi']hej, śledziłam wątek Ten-a już dłuższy czasjako gośc obserwator, ale skoro wreszcie się zalogowalam na dogomani to postanowiłam, że zostawie swój ślad:smile: :smile: TEN jest absolutnie BOSKI ! ! !:loveu: Pozdrawiamy Magda i Jupi Witam serdecznie, Jupi :) Bardzo mi milo ze Tenek Ci sie spodobal :) Zapraszam wiec czesciej... [quote name='mmbbaj']Oj to ja wstałabym z bólem głowy i poczuciem, że dzień się zaraz skończy..:shake: Dzień dobry Kasiu! :multi:............paskudny, deszczowy dzień dzisiaj więc możesz pospać :p [quote name='Gosiek']cześć Kasiu ale dziś wstrętnie na dworku :placz: nawet psiaki nie chcą noska za drzwi wychylić a nie maja innego wyjścia przecież :shake: Dzien dobry, Gosie! ;) Pogoda faktycznie fatalna, ale pada deszcz a nie snieg, wiec to juz troszke bardzie wiosennie niz tydzien temu ;) [quote name='SwEet_LiLi']Tak ...witamy tez ... Leje jak scebra :-( Niestety ... Czesc :) Wiec nawet w pieknym Krakowie leje:shake: Quote
an3czka Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 [quote name='SwEet_LiLi']Tak ...witamy tez ... Leje jak scebra :-( Niestety ... Hmmm a w której części Krakowa leje? Bo u mnie, w Podgórzu nie:lol: Quote
Teklunia Posted February 21, 2006 Author Posted February 21, 2006 [quote name='an3czka']Hmmm a w której części Krakowa leje? Bo u mnie, w Podgórzu nie:lol: a to juz trzeba by Sabinki zapytac, bo to u niej pada :lol: Quote
Alka Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Hej !:multi: U nas tylko lekko "mżawi" :evil_lol:. Zaliczyłam następny spacerek ,całkiem znośny, Tuffi nie chciał wracać do domku. pozdrawiamy cieplutko ! :loveu: Quote
mmbbaj Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Hej Pollyanno! ;) Jest o b r z y d l i w i e Quote
Teklunia Posted February 21, 2006 Author Posted February 21, 2006 Alu, ja tez juz po dugim wyjsciu i tez juz nie pada... ba, nawet nie mzawi :) [quote name='mmbbaj']Hej Pollyanno! ;) Jest o b r z y d l i w i e Gosiu, nie tak znow obrzydliwie... Sama mowisz ze juz nie pada, wiec jest coraz ladniej... ;) :eviltong: A ze sie jezdzi po chodnikach jak po lodowisku - przynajmniej ma czlowiek jakies wyzwanie, za nie tak po prostu bezmyslnie wedruje po chodniku... ;) Quote
madzia20sosnowiec Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 czesc i czołem moje blizniaki :buzi: miłego dzioneczka :buzi: Quote
Alicja Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Rano jak była z Ozzym zmokłam :angryy: do pracy szłam z parasolem:angryy: wracałam sypał śnieg:angryy: w trakcie spaceru z Ozzym złapała nas mżawka :angryy: pół dnia przespałam z powodu bólu głowy:angryy: do doopy ta pogoda :placz::placz::placz: Quote
Teklunia Posted February 21, 2006 Author Posted February 21, 2006 Czesc Magda i zcesc siostra :) [quote name='Alicjarydzewska']Rano jak była z Ozzym zmokłam :angryy: do pracy szłam z parasolem:angryy: wracałam sypał śnieg:angryy: w trakcie spaceru z Ozzym złapała nas mżawka :angryy: pół dnia przespałam z powodu bólu głowy:angryy: do doopy ta pogoda :placz::placz::placz: no prosze, pelny przekroj stanow pogodowych :lol: jeszzce tylko sloneczka brakuje ;) Quote
Patka Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 a u nas noc zapowiada sie sliczna ale jak znam pogdynke jutro będzie masakra ... Quote
Daga_i_Oskar Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Cześc Kasiu i Tenusiu :multi: Udało nam się dotrzec do Was i nadrobić z grubsza zaległosci. U nas takze dzisiaj rano mżawiło, ale Oskarkowi taka pogoda nie bardzo przeszkadza, bo się zakochał w sunieczce Yorkusia, która ma własnie cieczke. Caly dzien siedzi na parapecie i od czasu do czasu wyje :shake: Panienek mu sie zachciało,a pańcia taka nie dobra i nie chce mu zadnej załtwic :eviltong: P.S czekam na fotki TENusia :loveu: Quote
SwEet_LiLi Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 [quote name='an3czka']Hmmm a w której części Krakowa leje? Bo u mnie, w Podgórzu nie:lol: Ja mieszkam na ruczaju :cool3: Padało ok południa dziś ... :mad: popołudniu naszczescie nie :multi: Ale Chłodno i pochmurno cały dzień .. Quote
PIKA Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Cześc Kasiu :multi: Pogoda doopna :angryy: Nawet Saba mi zaspala :evil_lol: i nie zauwazyla, ze weszlam do domu :evil_lol: Dopiero jak nad nią stanęłam to zszokowana z glupią miną zlazla z łózka :evil_lol: zeby się przywitac :evil_lol: Pies stróżujacy, cholera :roll: :lol: Quote
an3czka Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 [quote name='SwEet_LiLi']Ja mieszkam na ruczaju :cool3: Padało ok południa dziś ... :mad: popołudniu naszczescie nie :multi: Ale Chłodno i pochmurno cały dzień .. No tak. Przed południem mogło faktycznie pokropić, bo taras miałam wilgotny:lol: Różnie bywa w tym Krakowie. Przeważnie jak W Hucie jest ładnie, to w Podgórzu brzydko i na odwrót:evil_lol: Quote
Teklunia Posted February 21, 2006 Author Posted February 21, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Cześc Kasiu i Tenusiu :multi: Udało nam się dotrzec do Was i nadrobić z grubsza zaległosci. U nas takze dzisiaj rano mżawiło, ale Oskarkowi taka pogoda nie bardzo przeszkadza, bo się zakochał w sunieczce Yorkusia, która ma własnie cieczke. Caly dzien siedzi na parapecie i od czasu do czasu wyje :shake: Panienek mu sie zachciało,a pańcia taka nie dobra i nie chce mu zadnej załtwic :eviltong: P.S czekam na fotki TENusia :loveu: przyznam ze jestem troche zazdrosna, ze Oskarek kocha inna ;) na fotki Tena toi ja czekam... na wolna chwile, zebym je mogla pocykac :lol: [quote name='Patka']a u nas noc zapowiada sie sliczna ale jak znam pogdynke jutro będzie masakra ... no wlasnie... zapowiadaja snieg :shake: ...byle do wiosny... ;) [quote name='PIKA']Cześc Kasiu :multi: Pogoda doopna :angryy: Nawet Saba mi zaspala :evil_lol: i nie zauwazyla, ze weszlam do domu :evil_lol: Dopiero jak nad nią stanęłam to zszokowana z glupią miną zlazla z łózka :evil_lol: zeby się przywitac :evil_lol: Pies stróżujacy, cholera :roll: :lol: Czes Piko :) Saba ma intuicje i wie, kiedy trzeba szczekac na wroga. Na pewno wiedziala, ze to Ty wracasz do domu i nie chcialo jej sie n adarmo gardla zdzierac :lol: Quote
PIKA Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Teklunia napisał(a): Czes Piko :) Saba ma intuicje i wie, kiedy trzeba szczekac na wroga. Na pewno wiedziala, ze to Ty wracasz do domu i nie chcialo jej sie n adarmo gardla zdzierac :lol: To nie tak, ona nie szczeka jak wracam do domu, ale jak otwieram drzwi to juz przy nich stoi i się wita :lol: a dzisiaj nie uslyszala jak weszlam tak spala :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Oj Kasiu "my" jesteśmy na pierwszym planie, a ten Yorczek to drugoplanowa miłość Oskarcia :lol: :lol: A na brak czasu to i my narzekamy, dlatego tez dzisiaj go nie kąpałam ... Quote
Alicja Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Oj to TENek moze sobie z Ozzym łapy podać , bo mój ogr chodził statnio zakochany i mruczał pod drzwiami :angryy: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Oj to TENek moze sobie z Ozzym łapy podać , bo mój ogr chodził statnio zakochany i mruczał pod drzwiami :angryy: ach jak te baby potrafią we łbach poprzewracać :lol: :lol: Ciekawie czy takie ludzkie pieski tez tak za nami wyją pod drzwiami kiedy nas nie ma :cool3: :cool3: Quote
Alicja Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']ach jak te baby potrafią we łbach poprzewracać :lol: :lol: Ciekawie czy takie ludzkie pieski tez tak za nami wyją pod drzwiami kiedy nas nie ma :cool3: :cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Dagusia :crazyeye: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Dagusia :crazyeye: no co :oops: Quote
Alicja Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']no co :oops:a nie no nic ...jak tylko tak sobie ...:p Quote
Daga_i_Oskar Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']a nie no nic ...jak tylko tak sobie ...:p no to mi ulżyło, ze ty tylko tak sobie... :lol: :lol: Quote
Recommended Posts