an3czka Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 Kasiu buziaczki dla kochanego Tenulka. Co Wy do pogody macie? Piękniej niż wczoraj...:roll: Quote
Gosiek Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 cześć Kasiu - jak tam dziś mokre spacerki? My sie meczymy z wodą zalegającą dosłownie wszędzie :-o dobrze ze chociaż wczoraj można sie było ciepełkiem i słonkiem nacieszyć buziaki i miłej reszty niedzieli Quote
Teklunia Posted February 19, 2006 Author Posted February 19, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']a teraz już jest ok? Bo ja takze prosiłabym o przekazanie buziaków Tenusiowi :eviltong: :lol: teraz jest ok :) pysk umyty i wytarty do sucha :lol: zaraz bede calowac ;) [quote name='PiotrekJ']Witajcie Kasiu, Ten :p ... Rzeczywiście straszną dziś mamy pogodę. W żaden sposób nie nastraja do spacerów :shake: ... czy to znaczy ze nie lubisz taplac sie w posniegowym blotku i brodzic po kostki w kaluzach? ja uweilbiam ;) [quote name='an3czka']Kasiu buziaczki dla kochanego Tenulka. Co Wy do pogody macie? Piękniej niż wczoraj...:roll: co? gdzie? jak? dziewczyno, co Ty za herezje opowiadasz :mad: ;) [quote name='sota36']Ale paszczak! Jak moj:):):) Jolu, przyjmuje to jako najwyzszy komplement :p:p:p [quote name='Gosiek']cześć Kasiu - jak tam dziś mokre spacerki? My sie meczymy z wodą zalegającą dosłownie wszędzie :-o dobrze ze chociaż wczoraj można sie było ciepełkiem i słonkiem nacieszyć buziaki i miłej reszty niedzieli Gosiu, mokre spacerki sa baaardzo mokre ;) ale to juz na pewno ostatnie dni brzydkiej pogody... intuicja mi tak mowi ;) Gosia, zrobilam twoje krokieciki :) PYCHA!!! [quote name='Alicjarydzewska']:pale pięknie ofaflunione pyszczydło hmmm... rozne rzeczysie ludziom podobaja, wiec nie bede sie dziwila Twoim upodobaniom... ;) [quote name='PIKA']ale pyszczydło :multi: mokre i obslizgle... fuj :diabloti: [quote name='anetta']a co on taki opluty? ;) bo go oplulam ;) :eviltong: Quote
Alicja Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 Kasiu jak się miało fafluna - boksia to się wie jak to jest jak pycho jest ufaflunione / spaniela tez miałam a raz na przechowanie wyżla - to dopiero były fafluny :evil_lol:/ Quote
Teklunia Posted February 19, 2006 Author Posted February 19, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Kasiu jak się miało fafluna - boksia to się wie jak to jest jak pycho jest ufaflunione / spaniela tez miałam a raz na przechowanie wyżla - to dopiero były fafluny :evil_lol:/ a no tak... to Ty jestes zaprawiona w bojach z zaplutymi paszczami :lol: Quote
Alicja Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 Teklunia napisał(a):a no tak... to Ty jestes zaprawiona w bojach z zaplutymi paszczami :lol::pznam się na ...mokrych faflach :razz: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::pznam się na ...mokrych faflach :razz: a skąąąąąd?:cool3: Quote
Alicja Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):a skąąąąąd?:cool3::ppoczytaj wstecz :evil_lol: Quote
Gosiek Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 No to sie strasznie cieszę ze krokieciki Ci zasmakowały - rewelacyjne są, prawda? a z pogodą to nie wieadomo co będzie - właśnie w TVNie podawali 16todniową pogodę i do 7 marca non stop temperatury ujemne :placz: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::ppoczytaj wstecz :evil_lol: dobra, mam ale powiem miedzy nami ze boser wyzeł i spaniel nie pobiją briardów, a mojej gajki jak jedzie samochodem...za nic w swiecie :] Quote
Teklunia Posted February 19, 2006 Author Posted February 19, 2006 [quote name='Gosiek']No to sie strasznie cieszę ze krokieciki Ci zasmakowały - rewelacyjne są, prawda? a z pogodą to nie wieadomo co będzie - właśnie w TVNie podawali 16todniową pogodę i do 7 marca non stop temperatury ujemne :placz: Gosiu, mowilam juz u Ozzulca w galerii: TELEWIZJA NA PEWNO KLAMIE!!! ;) Quote
Daga_i_Oskar Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 My już się żegnamy i dobrej nocki życzymy :sleep2: Quote
PiotrekJ Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 Teklunia napisał(a):czy to znaczy ze nie lubisz taplac sie w posniegowym blotku i brodzic po kostki w kaluzach? ja uweilbiam ;) Wprost uwielbiam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
Patka Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 Na razie jeszcze buty działają, ale podwozie L:ilith po spacerku masakra :diabloti: Quote
Teklunia Posted February 19, 2006 Author Posted February 19, 2006 [quote name='Patka']Na razie jeszcze buty działają, ale podwozie L:ilith po spacerku masakra :diabloti: no to wyobraz sobie takiie podwozie tylko ze wlochate...:shake: to jest dopiero masakra :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dobranoc kochani!!! :bye: Quote
mmbbaj Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 [quote name='Teklunia'] Dobranoc kochani!!! :bye: No, a ja dopiero zdążyłam nadrobić zaległości w twojej galerii ...Dobranoc Kasiu :lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 dobranoc moje syjamy kochane :loveu: :buzi: Quote
Recommended Posts