Teklunia Posted November 3, 2005 Author Posted November 3, 2005 Dzis obchodzimy 3 miesiecznice wspolnego mieszkania :D :bday: Jest naprawde fajnie!!! Ten jest slodki jak cukiereczek :loveu: Quote
Siostra Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 Łał - ale on piękny :o i wielki :D Wszystkiego dobrego na następne trzy miesiące, a potem sześć, i dziewięć, itd... :D Quote
sota36 Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 Teklunia napisał(a):Dzis obchodzimy 3 miesiecznice wspolnego mieszkania :D :bday: Jest naprawde fajnie!!! Ten jest slodki jak cukiereczek :loveu: = no to gratulacje i wielkie skrobanie za klapciuchami z tej okazji, a dla Pnaci - :drinking: - co do przytulania - ja mojego nauczylam hasla "choc sie poprzytulac" i Agat wskakuje na kanape, wali mi sie na kolana i leb do mojej twarzy, no i tak sie poprzytulamy. Ale fakt - raszne pieszczochy te nasze psy! P.S. popatrz 3 miesiace, a jakie cuda z wygladem tena - jest coraz to przystojniejszy!!!!! Quote
Teklunia Posted November 3, 2005 Author Posted November 3, 2005 sota - wydrapie go, jak wroce do domu :) no i faktycznie, rosnie nam przystojniak pod bokiem, nawet juz mu oczka spod siersci przestaje byc widac, jak kazdemu szanujacemu sie briardzikowi :lol: Quote
sota36 Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 To juz powoli kupuj gumeczki do wlosow, o jak zacznie Ci je gubic, to mozesz zbankrutowac... Quote
asher Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 A ja jak zwykle spóźniona :roll: :drinking: Za trzy miesiące szczęśliwego pożycia :BIG: :lol: Quote
Camara Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 Teklunia... skoro 3 miesiące wystarczyły żeby z mopa (wybacz TEN - ale tak wyglądałeś :wink: ) zrobić taaaaaakiego przystojniaka, to co będzie za kolejne 3????? Quote
Teklunia Posted November 4, 2005 Author Posted November 4, 2005 to bedzie prawdziwa sciera do podlogi ;) a gumeczki do wlosow... coz, moze bedzie donaszal po mnie? ;) Quote
olcha Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 No normalnie wzięłam i się wzruszyłam. Jaka piękna historia z happy endem (a właściwie z happy trwaniem). TEN jest piękny! Jak dobrze, że są tacy ludzie jak ty! Dobrze, że na samym początku nie daliście za wygraną i uparliście się na niego. Ehh... p.s.1 skoro już 3 miesiące minęły to może jakieś porównanie? p.s.2 i faktycznie nie wygląda na 5 lat... Quote
Teklunia Posted November 5, 2005 Author Posted November 5, 2005 olcha, pomysle nad porownaniem... musze poszperac w starych fotkach :) Quote
Teklunia Posted November 6, 2005 Author Posted November 6, 2005 no wiec cos z cylku psie metamorfozy :) mam nadzieje ze widac krote zdjecia sa PRZED a ktore PO ;) Quote
Alicja Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 [quote name='Teklunia']no wiec cos z cylku psie metamorfozy :) mam nadzieje ze widac krote zdjecia sa PRZED a ktore PO ;)kurcze jak pięknie sie zmienia / jak w bajce o Brzydkim Kaczątku :wink: / :angel: Quote
Teklunia Posted November 6, 2005 Author Posted November 6, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):kurcze jak pięknie sie zmienia / jak w bajce o Brzydkim Kaczątku ;) / no wiesz, Ala! a ja myslalam, ze on od poczatku byl piekny!!! Quote
Alicja Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 Teklunia napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):kurcze jak pięknie sie zmienia / jak w bajce o Brzydkim Kaczątku ;) / no wiesz, Ala! a ja myslalam, ze on od poczatku byl piekny!!!oj był , był ale teraz jest Najpiękniejszy :angel: Quote
Teklunia Posted November 6, 2005 Author Posted November 6, 2005 :biggrina: ale nas milo polechtalas :) Quote
sota36 Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 Co Wy mu podajecie na porost wlosa? ten preparat z filmu "Mis"???? Za chwile to bedzie wygladal naj jedno wielkie futro na 4 lapach i nie bedzie widac, gdzie przod , a gdzie tyl Quote
olcha Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 no i znowu się wzruszyłam Nie tylko się zmienił fizycznie ale i psychicznie widać też że uśmiech nie schodzi mu z mordki!! A ta lśniąca, złota sierść :iloveyou: Quote
Teklunia Posted November 6, 2005 Author Posted November 6, 2005 Tenus powoli, powoli socjalizuje sie :) Bawi sie juz nawet z suczkami sasiadow. A jeszcze ostatnio nie chcial o tym slyszec ;) To fotki z wczorajszej zabawy: Tenek w zabawie zachowuje sie jak Byczek Fernando - wielka, nieporczna i rozbrajajaca pokraka :) Quote
sota36 Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 "ten Ten" (fajnie brzmi) wyglada jak moj Gutek , kiedy byl szczeniorkiem, tylko, ze lapcie ma toche dluzsze, bo to juz przeciez rosly chlopak z niego :) Quote
Teklunia Posted November 6, 2005 Author Posted November 6, 2005 sota, na porost wlosa to mu tak chyba winogronka sluza ;) bo to ostatnio jego najwiekszy przysmak. nie mozna zjesc jednego, zeby Tenus nie przylecial i tez nie chcial. dzieki dziewczyny za mile slowa - powtorze malemu :) Quote
sota36 Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 Uwazaj na pestki z winogron, bo podobno szkodza!!!!! Quote
Teklunia Posted November 6, 2005 Author Posted November 6, 2005 sota36 napisał(a):Uwazaj na pestki z winogron, bo podobno szkodza!!!!! zartujesz? nic nie wiem na ten temat! naprawde? Quote
olcha Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 To jest napisane na cziłałkowej stronie Czekolada - zawiera substancję trującą dla psów - teobrominę. Szczególnie niebezpieczna jest czekolada piekarska i gorzka. 15 gramów czekolady piekarskiej zawiera śmiertelną dawkę teobrominy dla 2 kilogramowego chihuahua. Cebula i czosnek - zawierają substancje niszczące czerwone krwinki. Jeżeli chihuahua zje całą cebulę, może się to skończyć tragicznie. Winogrona i rodzynki - według ostatnich badań mogą być szkodliwe dla psów. Produkty zawierające alkohol i kofeinę - są szkodliwe dla wszystkich psów, a dla małych ras w szczególności. (skopiowałam z http://www.chihauhau.republika.pl/uwazaj.html) Quote
Teklunia Posted November 6, 2005 Author Posted November 6, 2005 Olcha - dzieki za informacje. nigdy psow czekolada nie karmilam, ale tak jakos dla zasady... do glowy by mi nie przyszlo, ze moze to byc do tego stopnia grozne :o Waszka - dziekujemy :) Quote
Recommended Posts