Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Teklunia napisał(a):
Dzis obchodzimy 3 miesiecznice wspolnego mieszkania :D :bday:
Jest naprawde fajnie!!!
Ten jest slodki jak cukiereczek :loveu:
= no to gratulacje i wielkie skrobanie za klapciuchami z tej okazji, a dla Pnaci - :drinking: - co do przytulania - ja mojego nauczylam hasla "choc sie poprzytulac" i Agat wskakuje na kanape, wali mi sie na kolana i leb do mojej twarzy, no i tak sie poprzytulamy. Ale fakt - raszne pieszczochy te nasze psy!
P.S. popatrz 3 miesiace, a jakie cuda z wygladem tena - jest coraz to przystojniejszy!!!!!

Posted

sota - wydrapie go, jak wroce do domu :)

no i faktycznie, rosnie nam przystojniak pod bokiem, nawet juz mu oczka spod siersci przestaje byc widac, jak kazdemu szanujacemu sie briardzikowi :lol:

Posted

Teklunia... skoro 3 miesiące wystarczyły żeby z mopa (wybacz TEN - ale tak wyglądałeś :wink: ) zrobić taaaaaakiego przystojniaka, to co będzie za kolejne 3?????

Posted

No normalnie wzięłam i się wzruszyłam.
Jaka piękna historia z happy endem (a właściwie z happy trwaniem). TEN jest piękny! Jak dobrze, że są tacy ludzie jak ty! Dobrze, że na samym początku nie daliście za wygraną i uparliście się na niego. Ehh...

p.s.1 skoro już 3 miesiące minęły to może jakieś porównanie?

p.s.2 i faktycznie nie wygląda na 5 lat...

Posted

[quote name='Teklunia']no wiec cos z cylku psie metamorfozy :)

mam nadzieje ze widac krote zdjecia sa PRZED a ktore PO ;)kurcze jak pięknie sie zmienia / jak w bajce o Brzydkim Kaczątku :wink: / :angel:

Posted

Teklunia napisał(a):
Alicjarydzewska napisał(a):
kurcze jak pięknie sie zmienia / jak w bajce o Brzydkim Kaczątku ;) /

no wiesz, Ala!
a ja myslalam, ze on od poczatku byl piekny!!!
oj był , był ale teraz jest Najpiękniejszy :angel:

Posted

Co Wy mu podajecie na porost wlosa? ten preparat z filmu "Mis"???? Za chwile to bedzie wygladal naj jedno wielkie futro na 4 lapach i nie bedzie widac, gdzie przod , a gdzie tyl

Posted

no i znowu się wzruszyłam

Nie tylko się zmienił fizycznie ale i psychicznie widać też że uśmiech nie schodzi mu z mordki!!

A ta lśniąca, złota sierść :iloveyou:

Posted

Tenus powoli, powoli socjalizuje sie :) Bawi sie juz nawet z suczkami sasiadow. A jeszcze ostatnio nie chcial o tym slyszec ;)
To fotki z wczorajszej zabawy:

Tenek w zabawie zachowuje sie jak Byczek Fernando - wielka, nieporczna i rozbrajajaca pokraka :)

Posted

sota, na porost wlosa to mu tak chyba winogronka sluza ;)
bo to ostatnio jego najwiekszy przysmak. nie mozna zjesc jednego, zeby Tenus nie przylecial i tez nie chcial.

dzieki dziewczyny za mile slowa - powtorze malemu :)

Posted

To jest napisane na cziłałkowej stronie

Czekolada - zawiera substancję trującą dla psów - teobrominę. Szczególnie niebezpieczna jest czekolada piekarska i gorzka. 15 gramów czekolady piekarskiej zawiera śmiertelną dawkę teobrominy dla 2 kilogramowego chihuahua.

Cebula i czosnek - zawierają substancje niszczące czerwone krwinki. Jeżeli chihuahua zje całą cebulę, może się to skończyć tragicznie.

Winogrona i rodzynki - według ostatnich badań mogą być szkodliwe dla psów.

Produkty zawierające alkohol i kofeinę - są szkodliwe dla wszystkich psów, a dla małych ras w szczególności.

(skopiowałam z http://www.chihauhau.republika.pl/uwazaj.html)

Posted

Olcha - dzieki za informacje.
nigdy psow czekolada nie karmilam, ale tak jakos dla zasady... do glowy by mi nie przyszlo, ze moze to byc do tego stopnia grozne :o

Waszka - dziekujemy :)