madzia20sosnowiec Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 [quote name='Teklunia']poprosze kawaleczek kielbaski:saint1: Tenuś to i dla Gajki też weź bo u nas sie własnie skonczyła :eviltong: Quote
Teklunia Posted February 18, 2006 Author Posted February 18, 2006 Magda_Miki napisał(a):Tenulku ja tobie dam kielbache, zawsze i wszedzie!! A moze chcesz wpasc do nas na obiadek, bo Miki troche zostawil:lol: Madga, zaraz go wyprawie w droge, to wypatruj go za kilkadziesiat godzin ;) madzia18sosnowiec napisał(a):Tenuś to i dla Gajki też weź bo u nas sie własnie skonczyła :eviltong: sorry Gajka, ale ju zjadlem :lol: Nasteonym razem wyzebram wiecej :evil_lol: Alicjarydzewska napisał(a): jaki samodzielny chłopczyk :razz: oczywiscie, bo to juz dorosly chlopiec :lol: Quote
Magda Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 Teklunia napisał(a):Madga, zaraz go wyprawie w droge, to wypatruj go za kilkadziesiat godzin ;) Dobra!:lol::lol: Moze wpadniecie wszyscy? Quote
Teklunia Posted February 18, 2006 Author Posted February 18, 2006 Magda, nie zdziw sie jak skorzystamy z zaproszenia...:eviltong: Ja jeszcze nigdy nie bylam zima nad morzem :cool1: Dzien dobry/Dobry wieczor (wybierz odpowiednia opcje), Piotrusiu... Quote
Teklunia Posted February 18, 2006 Author Posted February 18, 2006 Warsaw by night... ;) z perspektywy fotela pasazera :lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 [quote name='Teklunia']Warsaw by night... ;) z perspektywy fotela pasazera :lol: tenulek prowadził :lol: Quote
Teklunia Posted February 18, 2006 Author Posted February 18, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):tenulek prowadził :lol: tiaaa... i to z zawiazanymi oczami ;) Quote
SwEet_LiLi Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 Witamy wieczorkiem .. My juz po wycieczce i zmniejszniu/wstawianiu zdięć ... UfFf ...:diabloti: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 Witaj kasiu, mam nadzieje, ze zaraz bedziesz na dogo, bo bede świętowac swój 6000 poscik :cool3: :cool3: a Tenuś - cud, miod cukiereczek :loveu: Quote
Teklunia Posted February 18, 2006 Author Posted February 18, 2006 Sabinko, wiem, juz u Was bylam i ogladalam Kassi-Turystke :lol: [quote name='Daga_i_Oskar']Witaj kasiu, mam nadzieje, ze zaraz bedziesz na dogo, bo bede świętowac swój 6000 poscik :cool3: :cool3: a Tenuś - cud, miod cukiereczek :loveu: Dagus, spoznilam sie mala chwilke, bo przyszlam jak mialas juz 6007 postow...Ale mysle ze nie przeszkadza to w swietowaniu ;) Quote
PIKA Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 [quote name='Teklunia']Warsaw by night... ;) z perspektywy fotela pasazera :lol: :hmmmm: fotel zdjęcia robil? :hmmmm: Quote
Teklunia Posted February 18, 2006 Author Posted February 18, 2006 PIKA napisał(a)::hmmmm: fotel zdjęcia robil? :hmmmm: a widzisz, jaki my mamy swietny fotel w samochodzie :p ;) Quote
madzia20sosnowiec Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 dobranoooooooooooooooooooooooooc kasiu i tenulku Quote
Teklunia Posted February 18, 2006 Author Posted February 18, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']dobranoooooooooooooooooooooooooc kasiu i tenulku ooo, piekna lapeczka dotarla i do nas :) :) :) Dobranoc Madziu i Gajeczko :buzi: I dobranoc wszystkim, bo ja tez juz znikam :) Quote
Daga_i_Oskar Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 My też juz mówimy : Dobranocka :buzi: Quote
Hanna R. Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 Kasiu ! To podoba mi się CORAZ MNIEJ ! Nie dałaś Tenkowi kiełbasy !!! :roll: :roll: :roll: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 Teklunia napisał(a):ooo, piekna lapeczka dotarla i do nas :) :) :) no jak mogło zabraknąc łapki u bliźniaka i kochanej jego włascielki:eviltong: Quote
Teklunia Posted February 19, 2006 Author Posted February 19, 2006 Witam wszystkich niedzielnie :) Cos nam sie wiosna wystraszyla, i po wczorajszym krotkim pobycie znowu uciekla :shake: Ale wierze goraca ze wroci :kciuki: [quote name='HankaRupczewska']Kasiu ! To podoba mi się CORAZ MNIEJ ! Nie dałaś Tenkowi kiełbasy !!! :roll: :roll: :roll: Haniu, czy ja naprawde jestem taka wyrodna pancia? :-( Moze ja faktycznie katuje psa :( Ten i jego paszcza witaja rowniez :D Quote
Alka Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 Witamy ! :multi: Wpadłam przywitać się i przesłać ślicznej Tenusiowej mordeczce buziaczka :buzi: Quote
Teklunia Posted February 19, 2006 Author Posted February 19, 2006 Alka napisał(a):Witamy ! :multi: Wpadłam przywitać się i przesłać ślicznej Tenusiowej mordeczce buziaczka :buzi: Czesc Alu :) Jesli pozwolisz to buziaczka przekaze za pare chwil, bo teraz morducha jest cala zapluta i paskudna ;) Quote
Daga_i_Oskar Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 [quote name='Teklunia']Czesc Alu :) Jesli pozwolisz to buziaczka przekaze za pare chwil, bo teraz morducha jest cala zapluta i paskudna ;) a teraz już jest ok? Bo ja takze prosiłabym o przekazanie buziaków Tenusiowi :eviltong: :lol: Quote
PiotrekJ Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 Witajcie Kasiu, Ten :p ... Rzeczywiście straszną dziś mamy pogodę. W żaden sposób nie nastraja do spacerów :shake: ... Quote
madzia20sosnowiec Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 [quote name='Teklunia'] czesc i czołem blizniaki moje kochane :buzi: cmoki gdzie lubicie :eviltong: ps. lepsze karmienie kiełbaską niż czekoladą :cool3: Quote
Recommended Posts