Teklunia Posted February 17, 2006 Author Posted February 17, 2006 Dagus, zdjecia z TZtem byly kilkanascie stron temu, ale na dalsze publikacje nie wyrazil On zgody... Te specjalnie wykadrowalam :lol: Quote
Gosiek Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Hmm coś jest z tymi TZtami ze sie nie lubią pokazywać :lol: Tenulek wygląda szałowo po porannej toalecie... na co się tak szykował? w planie spacerek miał i "zapaszki"? Quote
Teklunia Posted February 17, 2006 Author Posted February 17, 2006 Gosiek napisał(a):Hmm coś jest z tymi TZtami ze sie nie lubią pokazywać :lol: Tenulek wygląda szałowo po porannej toalecie... na co się tak szykował? w planie spacerek miał i "zapaszki"? on po prostu nie wychodzi z domu bez odpowiednich zabiegow, ktore poprawia jego urode...:cool3: taki prozny troszke jest ;) Quote
Teklunia Posted February 17, 2006 Author Posted February 17, 2006 przyszlam zeby sie z Wami pozegnac :bye::bye::bye: Dobranoc i do jutra! Quote
PiotrekJ Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 [quote name='Teklunia']przyszlam zeby sie z Wami pozegnac :bye::bye::bye: Dobranoc i do jutra! Tak szybko? :crazyeye: :shake: :-( Quote
Teklunia Posted February 17, 2006 Author Posted February 17, 2006 PiotrekJ napisał(a):Tak szybko? :crazyeye: :shake: :-( tak, bo ide pielegnowac wiezi rodzinne :razz: Quote
PiotrekJ Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Teklunia napisał(a):tak, bo ide pielegnowac wiezi rodzinne :razz: Aaaaaa, no to ... miłej zabawy :cool3: :cool3: ;) ... Quote
PIKA Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Cytat: Napisał(a) PIKA Nie JUZ a ZAWSZE :loveu: doprawdy? a co powiesz na to? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: co powiem Sliczne zawiniete uszko, slicznego psa :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 [quote name='Teklunia']najszczesliwszy pies jest to pies w objeciacg Pana :) moze to nie po mesku, ale wtule sie w Ciebie mocno, mocno :oops: ciesz sie kasiu ze tenek to facet :evil_lol: :lol: Quote
martavantos Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 TENEK ty obrzydliwy pieszczoszku:evil_lol: Ja od razu wiedziałam ze to tajny agent:cool1: , bo tak improwizuje:cool1: Jeszcze sie ujawni:eviltong: Quote
Alicja Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Teklunia napisał(a):tak, bo ide pielegnowac wiezi rodzinne :razz::oops: będziesz meblować gniazdko jak Ziutki :razz: Quote
Hanna R. Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Kasiu,jak już wypielęgnujesz te więzi , to proszę odpowiedzieć mi na pytanie, DLACZEGO ŚWIETLISTEGO NAZWAŁAŚ DIABŁEM WCIELONYM ???? :shake: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 dobranoc moje robaczki :buzi: Quote
SwEet_LiLi Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 Dzień Dobry ( i słoneczny mamy :roll: ) Więc wstawac śpiochy ... I na polko robić Foty :loveu: Dla spragnionej Sabiny :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 dzieńdoberek wszystkim!ależ dzisiaj mamy piękne słoneczko:loveu: miłego weekendu :buzi: Quote
Magda Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 Halo!! Kasiu jestes tam? Gdzie nasz Ten?:mad: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 Yołki, Yołki moje Kofane ziomki :lol: :lol: Miłego, pełnego słoneczka dzionka zyczymy :multi: Quote
Teklunia Posted February 18, 2006 Author Posted February 18, 2006 Daga, Madga Mikusiowa, Magda Gajkowa, PIKA, Sabinka, Aniu - dzien dobry moje drogie :) Tenek sobie spi zadowolony z zycia... Najedzony, wybiegany i uczesany. To sie nazywa prawdziwe szczescie! :) [quote name='Alicjarydzewska']:oops: będziesz meblować gniazdko jak Ziutki :razz: a mysle o tym, mysle...zegar biologiczny mi tyka, wiec kto wie :cool1: [quote name='HankaRupczewska']Kasiu,jak już wypielęgnujesz te więzi , to proszę odpowiedzieć mi na pytanie, DLACZEGO ŚWIETLISTEGO NAZWAŁAŚ DIABŁEM WCIELONYM ???? :shake: Haniu, bo ja go juz poznalam!!! Swietlistego to on tylko udaje, charakter ma czarny, wrecz smolisty :diabloti: Quote
Alicja Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 Kasiu , no o tym się nie myśli , to trza zrobić :razz: TENuś co słychać :p Quote
Teklunia Posted February 18, 2006 Author Posted February 18, 2006 Tenus ma si edobrze, dziekuje :lol: Wlasnie wrociliamy z dworku... jest taaak pieknie - cieplo, slonecznie i ....wszystko plynie dookola :lol: poprosze kawaleczek kielbaski:saint1: grrr... nie dali :angryy: moze zaatakuje z drugiej strony stolu... moze tamten ma lepsze serce? :hmmmm: a moze po prostu sobie wskocze i wezme sam :diabloti: Quote
Magda Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 Tenulku ja tobie dam kielbache, zawsze i wszedzie!! A moze chcesz wpasc do nas na obiadek, bo Miki troche zostawil:lol: Quote
Recommended Posts