Daga_i_Oskar Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 [quote name='Teklunia']Dobranoc Wam!!! Dobranoc Kasiu&Tenusiu :buzi: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 dobranoc moje robaczki :buzi: Quote
Alka Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 Dzień doberek !:multi: Wstawać śpioszki:evil_lol:,u nas sporo nowego śnieżku przybyło.;) Quote
Gosiek Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 Dzień dobry Kasiu :p [SIZE=2]spisz jeszcze? Brzydko dziś na dworku - wichura i śnieżyca... brrr szybko wróciłam dziś z porannego spacerku :lol: Quote
Teklunia Posted February 16, 2006 Author Posted February 16, 2006 [quote name='Alka']Dzień doberek !:multi: Wstawać śpioszki:evil_lol:,u nas sporo nowego śnieżku przybyło.;) Dzien dobry, Alu... O tej porze to ja juz/jeszcze nie spalam ;) Wstalam zrobic TZowi sniadanko do pracy, wyrzucilam go sila z lozka i ... poszlam sobie znowu spac :p [quote name='Gosiek']Dzień dobry Kasiu :p [SIZE=2]spisz jeszcze? Brzydko dziś na dworku - wichura i śnieżyca... brrr szybko wróciłam dziś z porannego spacerku :lol: Czesc Gosiu! juz nie ;) nie jest najpiekniej, masz racje... znowu spadla temperatura :shake: gdzie ta wiosna, co??? Aniu, witam Cie! :) I dzien dobry w ogole wszystkim :) Quote
Moniś Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 [quote name='Teklunia'] I dzien dobry w ogole wszystkim :) Dzień dobry Kasiu :multi: Masz rację, że wiosny ani widu:placz: U nas wiatrzysko wieje straszny :shake: i do tego - 2 :razz: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 czesc kasienko :buzi: gdzie tenulek?gdzie zdjecia :placz: Quote
Teklunia Posted February 16, 2006 Author Posted February 16, 2006 [quote name='Moniś']Dzień dobry Kasiu :multi: Masz rację, że wiosny ani widu:placz: U nas wiatrzysko wieje straszny :shake: i do tego - 2 :razz: Witaj Moniczko :) A wiesz ze u nas dokladnie tak samo... Wiart i -2 :shake: [quote name='madzia18sosnowiec']czesc kasienko :buzi: gdzie tenulek?gdzie zdjecia :placz: A czesc :lol: Tenulek spi na swoim poslanku :lol: A zdjecie sa tu: Ten ma jakies widzenie... cos mu sie na scianie objawilo... to cos przyjemnego, bo caly pysiol sie smieje :) nieee, sciana jednak jest nudna... wole pileczke :p Quote
Magda Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 Witaj Kasiu!! Dzis mam nareszcie czas dla ciebie (tak jak obiecywalam), wiec jestem!:razz: Wszystko nadrobilam i musze powiedziec, ze tu chyba rozprzestrzenia sie mania wachania:lol::lol: Nasze psy sa jak narkotyk, mozna sie od nich uzaleznic:lol: Ucalowania dla Tenulka slicznego, co ma zwidy:evil_lol::evil_lol: Quote
Teklunia Posted February 16, 2006 Author Posted February 16, 2006 Magda_Miki napisał(a):Witaj Kasiu!! Dzis mam nareszcie czas dla ciebie (tak jak obiecywalam), wiec jestem!:razz: Wszystko nadrobilam i musze powiedziec, ze tu chyba rozprzestrzenia sie mania wachania:lol::lol: Nasze psy sa jak narkotyk, mozna sie od nich uzaleznic:lol: Ucalowania dla Tenulka slicznego, co ma zwidy:evil_lol::evil_lol: Magda, tak sie ciesze ze Ty tez wachasz :lol: Do tej pory myslalam ze jestem sama, a tu prosze... tylu uzaleznionych ;) Tenulek oczywiscie zostanie wycalowany, dziekujemy :buzi: Quote
martavantos Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 Oba twoje psiaki sa piekne i słodkie . Zreszta bardzo dobrze sie dogaduja podobnie jak moje. Przykro mi z powodu no........... Ale teraz masz naprawde swietnego psiura i jest równie piękny jak tamte psiaczki:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Pozdrowionka od Beti i Vantka:eviltong: Quote
Magda Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 Teklunia napisał(a):Magda, tak sie ciesze ze Ty tez wachasz :lol: Do tej pory myslalam ze jestem sama, a tu prosze... tylu uzaleznionych ;) Tenulek oczywiscie zostanie wycalowany, dziekujemy :buzi: Ja lubie szczegolnie "narkotyzowac" sie przed snem....... Miki lezy sobie w poscieli a ja wtedy klade sie kolo niego i wdycham zapachy przy szyjce:loveu::loveu: Wariatka ze mnie:evil_lol::evil_lol: Quote
Teklunia Posted February 16, 2006 Author Posted February 16, 2006 [quote name='martavantos']Oba twoje psiaki sa piekne i słodkie . Zreszta bardzo dobrze sie dogaduja podobnie jak moje. Przykro mi z powodu no........... Ale teraz masz naprawde swietnego psiura i jest równie piękny jak tamte psiaczki:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Pozdrowionka od Beti i Vantka:eviltong: Witaj u nas :) Dziekuje za wszystkie komplementy pod adresem psiurow :buzi: Mimo ze Bossa i Kejci juz nie ma (a takze mojej ukochanej Nuki, ktorej zdjec tu nie ma , a ktora mialam przez 16 lat), mysle ze nigdy ich nie zpomne... Trudno zapomniec o kims z kim spedzilo sie tak wiele lat :( Magda - zadna wariatka!!! Po prostu wiesz co dobre ;) Quote
martavantos Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 NIe przejmuj sie! Teraz masz naprawde swietnego psiaka i na pewno pozwoli ci w jakis malenki sposób zapomniec . Taki fajny szkrab ma na pewno wiele pomysłów zeby wykonczyc swoja pancie ty sie Teklunia nie buj on na pewno juz cos knuje;) Quote
Teklunia Posted February 16, 2006 Author Posted February 16, 2006 martavantos napisał(a):NIe przejmuj sie! Teraz masz naprawde swietnego psiaka i na pewno pozwoli ci w jakis malenki sposób zapomniec . Taki fajny szkrab ma na pewno wiele pomysłów zeby wykonczyc swoja pancie ty sie Teklunia nie buj on na pewno juz cos knuje;) ooo, dokladnie! Ten ma 1000 pomyslow na minute, zabawa i zabawa... tylko to mu w glowie. Nie mozna sie nudzic :lol: Quote
SwEet_LiLi Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 U nas chyba z 30 cm śniegu przez noc nasypało :placz: Kasandra ledwo "pływała" rano :evil_lol: Teraz już odśniezone to jakoś radzimy sobie :mad: A Tenulek jak zwykle :loveu: rozkoszny :multi: Quote
Teklunia Posted February 16, 2006 Author Posted February 16, 2006 SwEet_LiLi napisał(a):U nas chyba z 30 cm śniegu przez noc nasypało :placz: Kasandra ledwo "pływała" rano :evil_lol: Teraz już odśniezone to jakoś radzimy sobie :mad: A Tenulek jak zwykle :loveu: rozkoszny :multi: Czesc :) A u nas snieg teraz nie pada i w zasadzie duzo go od wczoraj nie przybylo. Ledwo troszke popruszylo rano... Ale nic sie nie martw! Caly czas pocieszam sie ze do wiosny juz baaardzo blisko :lol: Quote
martavantos Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 U nas w Goleniowie fajnie bo snieg juz prawie ztopniał i Beci Bardzo dobrze sie spaceruje a za to Vantonio jest załamany . Wiecie on wcina snieg a beta zamarza. Ja bym tak chetnie sobie wyszła na dwór ale chora jestem. A o wa słonko swieci bo u nas ponuro Zapraszamy do galerii VAntka i BEti;) Quote
SwEet_LiLi Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 Teklunia napisał(a):Czesc :) A u nas snieg teraz nie pada i w zasadzie duzo go od wczoraj nie przybylo. Ledwo troszke popruszylo rano... Ale nic sie nie martw! Caly czas pocieszam sie ze do wiosny juz baaardzo blisko :lol: Ja też ale co powiedzą że od 15 Juz sie bendzie ocieplać ... to sypie WRrrr ... Wcześniej tez miało byc juz ciepło to był mróz ...:angryy: Może wreszcie sie doszekam ... Quote
Teklunia Posted February 16, 2006 Author Posted February 16, 2006 martavantos napisał(a):U nas w Goleniowie fajnie bo snieg juz prawie ztopniał i Beci Bardzo dobrze sie spaceruje a za to Vantonio jest załamany . Wiecie on wcina snieg a beta zamarza. Ja bym tak chetnie sobie wyszła na dwór ale chora jestem. A o wa słonko swieci bo u nas ponuro Zapraszamy do galerii VAntka i BEti;) a gdzie tam!!! slonka ani sladu :shake: Moj ONek tez pozeral snieg... Uwielbial jak mu sie zucalo a on lapal :) Za to jamniczka nie przepadala za zima. Kulki ze smiego przymarzaly jej do lapek i prosila zeby wziac ja na raczki :roll: A Ten... Ten to prawdziwe sniezne zwierze :lol: Quote
Magda Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 Teklunia napisał(a): A Ten... Ten to prawdziwe sniezne zwierze :lol: Yeti!! Tylko troche odsniezony:evil_lol::evil_lol: Quote
SwEet_LiLi Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 Teklunia napisał(a):a gdzie tam!!! slonka ani sladu :shake: Moj ONek tez pozeral snieg... Uwielbial jak mu sie zucalo a on lapal :) Za to jamniczka nie przepadala za zima. Kulki ze smiego przymarzaly jej do lapek i prosila zeby wziac ja na raczki :roll: A Ten... Ten to prawdziwe sniezne zwierze :lol: Ten Yetti To Tenuś :evil_lol: Quote
Teklunia Posted February 16, 2006 Author Posted February 16, 2006 [quote name='Magda_Miki']Yeti!! Tylko troche odsniezony:evil_lol::evil_lol: [quote name='SwEet_LiLi']Ten Yetti To Tenuś :evil_lol: No pewnie! popatrzcie tylko :D Quote
Recommended Posts