madzia20sosnowiec Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 [quote name='Teklunia'] cóz za męska postawa :loveu: kasiu wybacz, ale moze nas tu troche nie byc z gajkiem,no coz...ferie nam sie skonczyły :buzi: dobranoc i miłego tygodnia :buzi: Quote
PIKA Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 Teklunia napisał(a):ha, to pewnie od papieroskow :evil_lol: Od papieroskow to ja mam kaszelek :evil_lol: Teklunia napisał(a): a my sobie wlasnie zjedlismy galaretke poziomkowa polana bita smietanka, a do tego kawke...tez z bita smietanka na wierzchu :) alez to bylo pyszne:p:p:p smaka mi narobilas :roll: Quote
PiotrekJ Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Cześć Kasiu i Tenusiu :buzi: Ja dopiero teraz dotarłam na dogo i zachwycam się fotkami Tenulka :multi: P.S My tez się wszedzie wachamy :oops: To mi zaczyna zoofilią podlatywać :roll: :shake: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
Alicja Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 PiotrekJ napisał(a):To mi zaczyna zoofilią podlatywać :roll: :shake: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...:crazyeye::crazyeye::crazyeye::lol::lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye::lol::lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Alu, czyż nie mam racji? :roll: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Teklunia Posted February 13, 2006 Author Posted February 13, 2006 PIKA napisał(a): smaka mi narobilas :roll: na to wlasnie liczylam, w swojej perfidnosci...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 Kasiu, w Twojej galerii jeszcze raz chciałem powtórzyć że żartowałem ;) ... Dobranoc, miłej nocki ;) ... Quote
Teklunia Posted February 13, 2006 Author Posted February 13, 2006 PiotrekJ napisał(a):Kasiu, w Twojej galerii jeszcze raz chciałem powtórzyć że żartowałem ;) ... Dobranoc, miłej nocki ;) ... ................................. ................................. ................................. te kropeczki oznaczaja moje wymowne milczenie:eviltong: Quote
PiotrekJ Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 Teklunia napisał(a):................................. ................................. ................................. te kropeczki oznaczaja moje wymowne milczenie:eviltong: Bardzo się cieszę, że zaczynasz mi wybaczać :multi: :lol: :lol: ... Quote
Teklunia Posted February 13, 2006 Author Posted February 13, 2006 [quote name='PiotrekJ']Bardzo się cieszę, że zaczynasz mi wybaczać :multi: :lol: :lol: ... a gdzie Ty sie tu dopatrzyles wybaczenia:-o ups, mialam sie nie odzywac........................... ........................... ............................ ............................ Dobranoc kochani Quote
Daga_i_Oskar Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 DOPBRANOC Kasiu i Tenusiu Kolorowych Wam zycze :buzi: Quote
PiotrekJ Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 [quote name='Teklunia']a gdzie Ty sie tu dopatrzyles wybaczenia:-o ups, mialam sie nie odzywac........................... ........................... ............................ ............................ Dobranoc kochani :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Dobranoc :roll: ... Quote
Gosiek Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 cześć Kasieńko... smaczka narobiłaś.... ja też narobię - wczoraj zajadałam sie napoleonką i babeczkami z budyniem, owocami i galaretką :eviltong: mam zdjecia :eviltong: Czuję się dobrze w Twoim towarzystwie, przyjmij więc życzenia z walentynkowym uściskiem. Quote
Moniś Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 Wszystkiego najlepszego z okazji Walentynek! Quote
PiotrekJ Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 Witaj Kasiu ;) ... Mam nadzieję, że złość Ci już przeszła? :razz: Życzę Tobie i Twojemu TZ wszystkiego najlepszego z okazji Walentynek ;) ... Quote
Teklunia Posted February 14, 2006 Author Posted February 14, 2006 Kochani, zycze Wam wszystkim szczesliwego i pelnego milosci dnia i calego zycia!!! Czujcie sie mocno ucalowani ode mnie i machnieci jezorem od Tenulka ;) I oczywiscie bardzo dziekuje za Wasze zyczenia :buzi: [quote name='Gosiek']cześć Kasieńko... smaczka narobiłaś.... ja też narobię - wczoraj zajadałam sie napoleonką i babeczkami z budyniem, owocami i galaretką :eviltong: mam zdjecia :eviltong: Gosiu, powiem Ci ze skutecznie sie zemscilas i narobilas mi smaczka :lol: Quote
mmbbaj Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 [quote name='PiotrekJ']Witaj Kasiu ;) ... Mam nadzieję, że złość Ci już przeszła? :razz: Życzę Tobie i Twojemu TZ wszystkiego najlepszego z okazji Walentynek ;) ... Quote
sota36 Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 Slodziutkiego Walentego dla Tenusia i Ludzi Jego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
madzia20sosnowiec Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 kasiu i tenulku z najlepszymi życzonkami walentynkowymi od gajeczki i madzi :buzi: Quote
SwEet_LiLi Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 Od Kasandry Dla Ten'ego Gorące walentynkowe Buziaki-Lizaki :loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 Kasiu, Kochanie przepraszam, ze tak późno, ale teraz doopiero dotarłam na dogo. Mam nadzieje, ze razem z TZcikiem spędziłas ten dzien wyjątkow - zycze Wam aby kazdego następnego dnia było w Was jeszcze wiecej miłosci niz dotychczas - o ile to jeszcze jest mozliwe :lol: Buziolki dla TENulka od walentynki :loveu: Quote
PiotrekJ Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 Dzień Doberek Kasieńko :lol: ... A gdzie Ty się znów podziewasz, co? :roll: Quote
Recommended Posts