an3czka Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 [quote name='Teklunia']wacham :oops: az mi glupio :oops: Eee tam. Mi głupio nie jest. :lol: Quote
Teklunia Posted February 13, 2006 Author Posted February 13, 2006 [quote name='an3czka']Eee tam. Mi głupio nie jest. :lol: ale i tak wole zapach lapeczek :oops: Quote
PiotrekJ Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 Widzę, że rozmowa w galerii schodzi na bardzo interesujące tematy :cool3: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
Hanna R. Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 [quote name='Teklunia']ale i tak wole zapach lapeczek :oops: A co Wy tak organoleptycznie do Tena i Basco podchodzicie ??? Moja Maniusia nie pachnie ( poza pyszczydłem oczywiście :shake: ) - ale Gezesław wonny jest bardzo. Tyle tylko, że ja tego już nie czuję wogóle ... :p Quote
an3czka Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 [quote name='PiotrekJ']Widzę, że rozmowa w galerii schodzi na bardzo interesujące tematy :cool3: :evil_lol: :evil_lol: ... A co? A co?!:eviltong: Quote
PiotrekJ Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 [quote name='an3czka']A co? A co?!:eviltong: A nic :eviltong: ... Quote
an3czka Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 [quote name='HankaRupczewska']A co Wy tak organoleptycznie do Tena i Basco podchodzicie ??? Moja Maniusia nie pachnie ( poza pyszczydłem oczywiście :shake: ) - ale Gezesław wonny jest bardzo. Tyle tylko, że ja tego już nie czuję wogóle ... :p Basco nie śmierdzi z ust, więc i tam go mogę wąchać. Lubię go też całować w fafle. On ma taką kosmatą buźkę strasznie, uwielbiam:loveu: :loveu: :loveu: . Niby psy się pod pachami nie pocą, ale czasami po intensywnym wysiłku mam wrażenie, że troszkę mu paszki "jadą". Cholera zboczonam czy co?!:eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
an3czka Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 [quote name='PiotrekJ']A nic :eviltong: ... No!!:eviltong: Quote
SwEet_LiLi Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 Dziekuje za Foteczki :cool3: Co za dorodne zębolki :evil_lol: Quote
Teklunia Posted February 13, 2006 Author Posted February 13, 2006 Haniu, naprawde nie wachasz psich lapeczek? Sprobuj kiedys... tak z bliska. Gwarantuje ze sie uzaleznisz :lol: Piotrkowi to sie zbytnio nie dziwie, bo na mezczyzn zapachy cgyba tak nie dzialaja, jak na plec piekna ;) Aniu - jesli to zboczenie, to nie jestes sama, wiec sie nic a nic nie przejmuj ;) Quote
Teklunia Posted February 13, 2006 Author Posted February 13, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:cool1: perfumeria :razz: i to jaka ekskluzywna ;) a Ty, Alu wachasz czasem? :razz: przyznaj sie :lol: Quote
Hanna R. Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 [quote name='Teklunia']Haniu, naprawde nie wachasz psich lapeczek? Sprobuj kiedys... tak z bliska. Gwarantuje ze sie uzaleznisz :lol: Kasiu,Gezesław [SIZE=5]nie śpi poza moim łóżkiem ( jesteśmy wobec siebie uzależnieni na maxa :lol: ) więc ja już nie czuję jego zapachu . Ale moje stare dzieci przychodząc do nas, uświadamiają nam, jak intensywnie pachnie skóra Gezia .... Quote
Alicja Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 Teklunia napisał(a):i to jaka ekskluzywna ;) a Ty, Alu wachasz czasem? :razz: przyznaj sie :lol::pmusowo :razz: Quote
Teklunia Posted February 13, 2006 Author Posted February 13, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Kasiu,Gezesław [SIZE=5]nie śpi poza moim łóżkiem ( jesteśmy wobec siebie uzależnieni na maxa :lol: ) więc ja już nie czuję jego zapachu . Ale moje stare dzieci przychodząc do nas, uświadamiają nam, jak intensywnie pachnie skóra Gezia .... wspolczuje Ci wobec tego :shake: duzo tracisz ;) Quote
Daga_i_Oskar Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 Cześć Kasiu i Tenusiu :buzi: Ja dopiero teraz dotarłam na dogo i zachwycam się fotkami Tenulka :multi: P.S My tez się wszedzie wachamy :oops: Quote
Teklunia Posted February 13, 2006 Author Posted February 13, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Cześć Kasiu i Tenusiu :buzi: Ja dopiero teraz dotarłam na dogo i zachwycam się fotkami Tenulka :multi: P.S My tez się wszedzie wachamy :oops: Czesc Dagusiu :buzi: Jak Ci minal I dzien w szkole? P.S: naprawde wszedzie? :-o ;) Quote
Daga_i_Oskar Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 [quote name='Teklunia']Czesc Dagusiu :buzi: Jak Ci minal I dzien w szkole? P.S: naprawde wszedzie? :-o ;) Pierwszy dzien i juz zmiany wplane i masa sprawdzianów :roll: Oj ja nie wiem jak sie z tym wszytskim wyrobie, a jeszcze za pisanie pracy sie nie zabrałam :oops: widzisz, tak sie obijam :oops: a wącham prawie wszedzie, a dzisiaj to wszedzie bo jest siwezo po kąpieli pachnący z kilometra :cool3: :cool3: Quote
Teklunia Posted February 13, 2006 Author Posted February 13, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'] a wącham prawie wszedzie, a dzisiaj to wszedzie bo jest siwezo po kąpieli pachnący z kilometra :cool3: :cool3: no to liczena kapielwe i pokapielowe fotki :p Quote
Daga_i_Oskar Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 [quote name='Teklunia']no to liczena kapielwe i pokapielowe fotki :p Póki co to idziemy siebie odkopac z tego gruzowiska i wynależź :cool3: :cool3: a zdjęc kąpielowych niesttey niet, a o pokąpielowych się pomysli, ale to juz nie dzisiaj :roll: Quote
PIKA Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 A ja nie powiem dzień dobry, tylko Cześć :lol: I tak sobie Was czytam i stwierdzam, ze ja tez jestem zboczona, tylko tak jak Hanka coraz mniej czuje :shake: Quote
an3czka Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 Bo należy się wwąchiwać intensywnie a nie tylko wąchać:-D Quote
Teklunia Posted February 13, 2006 Author Posted February 13, 2006 [quote name='PIKA']A ja nie powiem dzień dobry, tylko Cześć :lol: I tak sobie Was czytam i stwierdzam, ze ja tez jestem zboczona, tylko tak jak Hanka coraz mniej czuje :shake: ha, to pewnie od papieroskow :evil_lol: Quote
Moniś Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 Cześć Kasiu :buzi: iiiiii znikam.. :buzi: Dobrej nocki :buzi: Quote
Teklunia Posted February 13, 2006 Author Posted February 13, 2006 czesc Moniczko :buzi: ostatnio jestes jak zjawa ;) a my sobie wlasnie zjedlismy galaretke poziomkowa polana bita smietanka, a do tego kawke...tez z bita smietanka na wierzchu :) alez to bylo pyszne:p:p:p Quote
Recommended Posts