Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Teklunia']ale i tak wole zapach lapeczek :oops:

A co Wy tak organoleptycznie do Tena i Basco podchodzicie ???
Moja Maniusia nie pachnie ( poza pyszczydłem oczywiście :shake: ) - ale Gezesław wonny jest bardzo. Tyle tylko, że ja tego już nie czuję wogóle ... :p

Posted

[quote name='HankaRupczewska']A co Wy tak organoleptycznie do Tena i Basco podchodzicie ???
Moja Maniusia nie pachnie ( poza pyszczydłem oczywiście :shake: ) - ale Gezesław wonny jest bardzo. Tyle tylko, że ja tego już nie czuję wogóle ... :p
Basco nie śmierdzi z ust, więc i tam go mogę wąchać. Lubię go też całować w fafle. On ma taką kosmatą buźkę strasznie, uwielbiam:loveu: :loveu: :loveu: . Niby psy się pod pachami nie pocą, ale czasami po intensywnym wysiłku mam wrażenie, że troszkę mu paszki "jadą".
Cholera zboczonam czy co?!:eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

Haniu, naprawde nie wachasz psich lapeczek?
Sprobuj kiedys... tak z bliska. Gwarantuje ze sie uzaleznisz :lol:

Piotrkowi to sie zbytnio nie dziwie, bo na mezczyzn zapachy cgyba tak nie dzialaja, jak na plec piekna ;)

Aniu - jesli to zboczenie, to nie jestes sama, wiec sie nic a nic nie przejmuj ;)

Posted

[quote name='Teklunia']Haniu, naprawde nie wachasz psich lapeczek?
Sprobuj kiedys... tak z bliska. Gwarantuje ze sie uzaleznisz :lol:

Kasiu,Gezesław [SIZE=5]nie śpi poza moim łóżkiem ( jesteśmy wobec siebie uzależnieni na maxa :lol: ) więc ja już nie czuję jego zapachu . Ale moje stare dzieci przychodząc do nas, uświadamiają nam, jak intensywnie pachnie skóra Gezia ....

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Kasiu,Gezesław [SIZE=5]nie śpi poza moim łóżkiem ( jesteśmy wobec siebie uzależnieni na maxa :lol: ) więc ja już nie czuję jego zapachu . Ale moje stare dzieci przychodząc do nas, uświadamiają nam, jak intensywnie pachnie skóra Gezia ....
wspolczuje Ci wobec tego :shake:
duzo tracisz
;)

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']Cześć Kasiu i Tenusiu :buzi:

Ja dopiero teraz dotarłam na dogo i zachwycam się fotkami Tenulka :multi:

P.S My tez się wszedzie wachamy :oops:
Czesc Dagusiu :buzi:
Jak Ci minal I dzien w szkole?

P.S: naprawde wszedzie? :-o ;)

Posted

[quote name='Teklunia']Czesc Dagusiu :buzi:
Jak Ci minal I dzien w szkole?

P.S: naprawde wszedzie? :-o ;)

Pierwszy dzien i juz zmiany wplane i masa sprawdzianów :roll: Oj ja nie wiem jak sie z tym wszytskim wyrobie, a jeszcze za pisanie pracy sie nie zabrałam :oops: widzisz, tak sie obijam :oops:

a wącham prawie wszedzie, a dzisiaj to wszedzie bo jest siwezo po kąpieli pachnący z kilometra :cool3: :cool3:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']
a wącham prawie wszedzie, a dzisiaj to wszedzie bo jest siwezo po kąpieli pachnący z kilometra :cool3: :cool3:
no to liczena kapielwe i pokapielowe fotki :p

Posted

[quote name='Teklunia']no to liczena kapielwe i pokapielowe fotki :p

Póki co to idziemy siebie odkopac z tego gruzowiska i wynależź :cool3: :cool3: a zdjęc kąpielowych niesttey niet, a o pokąpielowych się pomysli, ale to juz nie dzisiaj :roll:

Posted

A ja nie powiem dzień dobry, tylko Cześć :lol:

I tak sobie Was czytam i stwierdzam, ze ja tez jestem zboczona, tylko tak jak Hanka coraz mniej czuje :shake:

Posted

[quote name='PIKA']A ja nie powiem dzień dobry, tylko Cześć :lol:

I tak sobie Was czytam i stwierdzam, ze ja tez jestem zboczona, tylko tak jak Hanka coraz mniej czuje :shake:

ha, to pewnie od papieroskow :evil_lol:

Posted

czesc Moniczko :buzi:
ostatnio jestes jak zjawa ;)

a my sobie wlasnie zjedlismy galaretke poziomkowa polana bita smietanka, a do tego kawke...tez z bita smietanka na wierzchu :)
alez to bylo pyszne:p:p:p