Teklunia Posted February 12, 2006 Author Posted February 12, 2006 [quote name='Gosiek']Kasiu - za 100stronkę ... bo u mnie setna jest :cool1: :beerchug::cunao::popcorn::knajpa: to tez okragla liczba, wiec ja najbardziej nadaje sie do swietowania :) :beerchug: :beerchug: :beerchug: [SIZE=1] a'propos liczb, to na tym pogrzebie, na ktorym bylam w piatek (Pani miala 99 lat), ksiadz niezbyt taktownie sie wyrazil... Otoz stwierdzil, ze czlowiek zyje z reguly 70 lat i tak jest najlepiej. Czasem komus zdarzy sie 80 lat i to jest piekny wiek... Ale 90 lat i wiecej, to juz za dlugo :roll: Quote
Teklunia Posted February 12, 2006 Author Posted February 12, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:shake: no i nie zdążyłam bo walczyłam z Image:angryy: ale co tam ....za 200 stronkę i 2000 post w galerii TENusia :laola::laola: :cunao::drink1::drink1::drink1::drink1::cunao: alez oczywiscie ze zdazylas, bo tu sie nadal pije ;) [quote name='mmbbaj']Kasiu, jak tu u ciebie wesoło! :lol: Nie zdążyłam, ale zdrówko!:beerchug: Ale, ale! Nie doczytałam...czy Tenek wyprosił w końcu ten spacerek?;) :lol: Malgosiu, wyprosil rzecz jasna, ale tylko do pobliskiego parku... Zdrowko :beerchug: Olcha, ale mialas skojarzeni fajne :lol: Dziekujemy :buzi: Quote
PiotrekJ Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 [quote name='Teklunia']Malgosiu, wyprosil rzecz jasna, ale tylko do pobliskiego parku... Zdrowko :beerchug: Kasiu, czy Wy chodzicie na spacerki do parku Skaryszewskiego? :razz: Quote
Alicja Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Kasiu :crazyeye:co za heretyk z tego plebana :mad: Quote
Teklunia Posted February 12, 2006 Author Posted February 12, 2006 PiotrekJ napisał(a):Kasiu, czy Wy chodzicie na spacerki do parku Skaryszewskiego? :razz: rzadko... wole lasek na Olszynce albo taki park niedaleko petli tramwajowej na Goclawku (nie wiem jak sie nazywa) Quote
PIKA Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 [quote name='Teklunia'] [SIZE=1] a'propos liczb, to na tym pogrzebie, na ktorym bylam w piatek (Pani miala 99 lat), ksiadz niezbyt taktownie sie wyrazil... Otoz stwierdzil, ze czlowiek zyje z reguly 70 lat i tak jest najlepiej. Czasem komus zdarzy sie 80 lat i to jest piekny wiek... Ale 90 lat i wiecej, to juz za dlugo :roll: :stupid: idiota :stupid: Quote
PiotrekJ Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Teklunia napisał(a):rzadko... wole lasek na Olszynce albo taki park niedaleko petli tramwajowej na Goclawku (nie wiem jak sie nazywa) Jesienią przechodząc przez park Skaryszewski widziałem biegającego Briarda z właścicielką. Ale w takim razie to nie byłaś Ty :roll: ;) ... Quote
Teklunia Posted February 12, 2006 Author Posted February 12, 2006 Piotrek, to nie bylam ja :) PIKA, Ala - fakt, nie popisal sie ksiadz :shake: Quote
Teklunia Posted February 12, 2006 Author Posted February 12, 2006 przezylam szok przed chwila... az mna wstrzasnelo:placz::placz::placz: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=21854 horror:placz: Quote
PIKA Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 [quote name='Teklunia']przezylam szok przed chwila... az mna wstrzasnelo:placz::placz::placz: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=21854 horror:placz: :crazyeye: o matko koszmar :shake: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 [quote name='Teklunia']przezylam szok przed chwila... az mna wstrzasnelo:placz::placz::placz: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=21854 horror:placz: :crazyeye: jestem w szoku :crazyeye: Quote
Teklunia Posted February 12, 2006 Author Posted February 12, 2006 no coz, dobranoc dziewczynki i chlopcy... zegnam troszke smutno, bo ta historia z bernardynkiem mnie zdolowala :( Quote
Daga_i_Oskar Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Dobranoc Kasiu i Tenulku. My tez juz sie zegnamy bo jutro niestety szkoła :roll: Quote
PiotrekJ Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 [quote name='Teklunia']no coz, dobranoc dziewczynki i chlopcy... zegnam troszke smutno, bo ta historia z bernardynkiem mnie zdolowala :( Wreszcie ktoś o mnie pamiętał :multi: :multi: :multi: ... Dobranoc, my rownież uciekamy ;) ... Quote
madzia20sosnowiec Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Kasienko spoznione ale aktualne mam nadzieje zdróweczko za taką mnogosc tenulkowych stron :Cool!: :Cool!: :Cool!: :beerchug: :drinking::drinka::beerchug: :drinka: :drinking: my tez juz mówimy dobranooooooooooooooooc :buzi: Quote
Teklunia Posted February 13, 2006 Author Posted February 13, 2006 Powiem Wam, ze jestesmy niezwykle kulturalnym towarzystwem :lol: Wszyscy mowimy sobie dobranoc i dzien dobry... Az serce rosnie :lol: A wiec DZIEN DOBRY, moi kochani :) Quote
Gosiek Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 [quote name='Teklunia'] A wiec DZIEN DOBRY, moi kochani :) dzień dobry Kasiu Quote
PiotrekJ Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 Witaj Kasiu ;) ... Czekamy na nowe foteczki :lol: ... Quote
SwEet_LiLi Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 I ja też z chęcią pooglądam Nowe Fotaski Ten'ego :loveu: Quote
Teklunia Posted February 13, 2006 Author Posted February 13, 2006 Ten na zyczenie :lol: wrog!!! widze wroga :angryy: tropie, szukam cale dnie... wnetrze psiego pyszczydla... i psiego uszka ;) Quote
an3czka Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 [quote name='Teklunia'] Kasiu a uszka też wąchasz?:lol: :cool3: Bo ja tak...:oops: :lol: Quote
Teklunia Posted February 13, 2006 Author Posted February 13, 2006 [quote name='an3czka']Kasiu a uszka też wąchasz?:lol: :cool3: Bo ja tak...:oops: :lol: wacham :oops: az mi glupio :oops: Quote
Recommended Posts