SwEet_LiLi Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: Śliczności ... A to co ?? Oczy :oops: :shake: Briarda planuje zaqpic jak bende mieć swój domek :evil_lol: Ale bendą z Kasandra wyglądali :cool3: Quote
Teklunia Posted February 12, 2006 Author Posted February 12, 2006 [quote name='SwEet_LiLi'] A to co ?? Oczy :oops: :shake: Briarda planuje zaqpic jak bende mieć swój domek :evil_lol: Ale bendą z Kasandra wyglądali :cool3: Swietnie razem wygladaja briardy i yorki :) Grygy ma taka parke! A na tym zdjeciu sa malenkie lapeczki mojego psiulka :lol: Quote
PiotrekJ Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Dzień dobry Kasieńko :lol: ... Suuuuuper zdjęcie Tenka :lol: :lol: :lol: ... Quote
Teklunia Posted February 12, 2006 Author Posted February 12, 2006 Witaj Piotrze :) Cos pozno sie dzisiaj wstalo... ;) Quote
Daga_i_Oskar Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Cześć Kaseńko :multi: :multi: A ja miałam dzisiaj okazje poznac bliźniaczą siostrę Tenusia. To nie możliwe jak Gaja i Ten sa do siebie podobni :loveu: :loveu: Jeszcze tylko Was brakowało do briardzikowej ekipy. Spotakno udane, Oskarek wymamlany :cool3: :cool3: czeka w kolejce do kąpieli :lol: :lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 [quote name='Teklunia'] tenus jak zawsze piekny i z jezorkiem :loveu: juz wrocilismy wiec zapraszamy do galerii nie tylko do mnei ale tez do dagi i joli :loveu: buziaki :buzi: Quote
Teklunia Posted February 12, 2006 Author Posted February 12, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Cześć Kaseńko :multi: :multi: A ja miałam dzisiaj okazje poznac bliźniaczą siostrę Tenusia. To nie możliwe jak Gaja i Ten sa do siebie podobni :loveu: :loveu: Jeszcze tylko Was brakowało do briardzikowej ekipy. Spotakno udane, Oskarek wymamlany :cool3: :cool3: czeka w kolejce do kąpieli :lol: :lol: [quote name='madzia18sosnowiec'] juz wrocilismy wiec zapraszamy do galerii nie tylko do mnei ale tez do dagi i joli :loveu: buziaki :buzi: oj dziewczyny, nic nie mowcie...:placz: juz obejrzalam Wasze fotki i cierpie okrutnie, ze takie spotkanie mnie ominelo :placz::placz::placz: Madga, czy chlopcy z szacunkiem odnosili sie do siostry Tenka? Bo ajk nie, to on stanie w obronie jej honoru :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Teklunia napisał(a): Madga, czy chlopcy z szacunkiem odnosili sie do siostry Tenka? Bo ajk nie, to on stanie w obronie jej honoru :evil_lol: oj kasia nawet nie mów, gajka gucia zaszczekałaby na śmierc :lol: a oskarka...zalizała :lol: właczyl jej sie program "mama" a my juz planujemy spotkanko, wiec, zapraszamy :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Kasiu takiej damie nikt się nie odwazył podkoczyc, wiec sama poukładała sobie towarzystwo :cool3: :cool3: :cool3: P.S zaraz będziemy świętowac 200 stronkę Tenulka i 2000 pościk :lol: :lol: Quote
PiotrekJ Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Teklunia napisał(a):Witaj Piotrze :) Cos pozno sie dzisiaj wstalo... ;) Eeee, no tak :roll: ... Imprezka się wczoraj stworzyła :roll: :lol: ... Quote
Teklunia Posted February 12, 2006 Author Posted February 12, 2006 Faktycznie, 200 sie zbliza wielkimi krokami :) Wiec Tenek sie z tej okazji pokaze ;) Moze zalozysz mi obrozke i pojdziemy na spacer z Gajka, Gutkiem i Oskarem? niby sie nie zgadza, ale na wszelki wypadek umyje sie jak nalezy, zeby wrazie czego zrobic dobre wrazenie... a teraz? moze sie wreszcie namyslilas? stracilem wszelka nadzieje... psie zycie :-( Quote
Teklunia Posted February 12, 2006 Author Posted February 12, 2006 [quote name='PiotrekJ']Eeee, no tak :roll: ... Imprezka się wczoraj stworzyła :roll: :lol: ... i nie zadzwoniles po mnie?:-o ale z Ciebie kolega :shake: UWAGA UWAGA MAMY 200 STRONE!!! BEDZIE PICIE :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :beerchug: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 [quote name='Teklunia']Faktycznie, 200 sie zbliza wielkimi krokami :) Wiec Tenek sie z tej okazji pokaze ;) Moze zalozysz mi obrozke i pojdziemy na spacer z Gajka, Gutkiem i Oskarem? niby sie nie zgadza, ale na wszelki wypadek umyje sie jak nalezy, zeby wrazie czego zrobic dobre wrazenie... a teraz? moze sie wreszcie namyslilas? stracilem wszelka nadzieje... psie zycie :-( Tenuś co za wredna baba z tej twojej pani - nie chciała Cię wziąć na spacerek :mad: A Briardziki i mini briardzik cekali :-( Quote
PIKA Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 [quote name='Teklunia'] UWAGA UWAGA MAMY 200 STRONE!!! BEDZIE PICIE :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :beerchug: Gdzie? :crazyeye: Ja mma 100 stronke :evil_lol: :drinking::drinking::drinking::drinking::drinking: stracilem wszelka nadzieje... psie zycie :-( Biedny pies :-( Na spacer nie chca z nim wyjśc :shake: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 [quote name='Teklunia']i nie zadzwoniles po mnie?:-o ale z Ciebie kolega :shake: UWAGA UWAGA MAMY 200 STRONE!!! BEDZIE PICIE :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :beerchug: skoro mamy pozwolenie to pijemy :cunao: :cunao: :knajpa: :knajpa: :popcorn: :popcorn: :drinking: :drinking: :chlup: :chlup: :beerchug: :beerchug: :drink1: :drink1: :drinka: :drinka: Quote
sota36 Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Teklunia napisał(a):oj dziewczyny, nic nie mowcie...:placz: juz obejrzalam Wasze fotki i cierpie okrutnie, ze takie spotkanie mnie ominelo :placz::placz::placz: Madga, czy chlopcy z szacunkiem odnosili sie do siostry Tenka? Bo ajk nie, to on stanie w obronie jej honoru :evil_lol: - nie ma co cierpiec, tylko graty pakowac i na poludnie, do nas!!! ZAPRASZAMY!!!!! Quote
PiotrekJ Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 [quote name='Teklunia']i nie zadzwoniles po mnie?:-o ale z Ciebie kolega :shake: UWAGA UWAGA MAMY 200 STRONE!!! BEDZIE PICIE :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :beerchug: No widzisz, nie pomyślałem :roll: :shake: ... U mnie co prawda 50 ale pić trzeba :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... :drinking::drinking::drink1::drink1::drinking::drinking: Quote
an3czka Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Kasiu gratuluję!! Zdrówko!! :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :knajpa: :knajpa: :knajpa: :knajpa: :drink1: :drink1: :drink1: :drink1: :drink1: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: Proszę Tenusia wyprowadzać, gdy prosi!:mad: :eviltong: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Czy załapie się na tego szczesliwa i napisze 2000 post?? Quote
Daga_i_Oskar Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: udało się :multi: :multi: :multi: Quote
Teklunia Posted February 12, 2006 Author Posted February 12, 2006 Daga - napisalas!!! Jestem Ci ogromnie wdzieczna, ze splodzilas 2000 post w mojej galrii ;) (chociaz podpadlas mi "wredna baba"... ja jestem milutka ;)) [SIZE=2]Pika, pies na spacerze byl, ale na Slask jakos nie dotarlismy, a tam bylo spotkanie :lol: [quote name='sota36']- nie ma co cierpiec, tylko graty pakowac i na poludnie, do nas!!! ZAPRASZAMY!!!!! Dzieki Jolu za zaproszenie. Jak teraz bym wyszla, to jutro przed obiadem zajade do Was ;) Piotrek - licze ze w przyszlosci sie poprawisz :mad: Aniu - dziekuje! Milo ze przynioslas baloniki... ;) :lol: Quote
Gosiek Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Kasiu - za 100stronkę ... bo u mnie setna jest :cool1: :beerchug::cunao::popcorn::knajpa: Quote
Alicja Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 :shake: no i nie zdążyłam bo walczyłam z Image:angryy: ale co tam ....za 200 stronkę i 2000 post w galerii TENusia :laola::laola: :cunao::drink1::drink1::drink1::drink1::cunao: Quote
mmbbaj Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Kasiu, jak tu u ciebie wesoło! :lol: Nie zdążyłam, ale zdrówko!:beerchug: Ale, ale! Nie doczytałam...czy Tenek wyprosił w końcu ten spacerek?;) :lol: Quote
Recommended Posts