malawaszka Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 :angel: :angel: :angel: haha to i ja się przyłączam bo też wczoraj minęło 5 miesięcy odkąd Boluś jest u nas :angel: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
Teklunia Posted October 4, 2005 Author Posted October 4, 2005 oho,podwojna okazja :D no to swietujemy dalej :D :beerchug: :BIG: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :BIG: :BIG: :BIG: Quote
Alicja Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 Teklunia napisał(a):oho,podwojna okazja :D no to swietujemy dalej :D :beerchug: :BIG: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :BIG: :BIG: :BIG:za chłopaków :wink: :drinking: :BIG: :bday: :BIG: :drinking: Quote
malawaszka Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 taak za szczesliwych chlopakow :angel: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
Teklunia Posted October 23, 2005 Author Posted October 23, 2005 no, dlugo nas nie bylo, ale mielismy (wlasciwie ja mialam) troszke zajec... ale widze ze nie tesknicie jakos specjalnie ;) w kazdym razie dzis zrobilismy sobie mala sesyjke i pokazemy sie swiatu! :D mielismy tu taka mala rozmowe twarza w pysk...: Quote
Teklunia Posted October 23, 2005 Author Posted October 23, 2005 ale z powaznych spraw szybko przeszlismy do przyjemniejszych, do ZABAWY :) moja Pańcia zwariowala chyba doszczetnie bo tarzala sie po podlodze razem ze mna i zachowywala jak... pies :roll: a potem, jak juz sie troszke zasapalem, bylo drapanie po brzuszku, za uszkiem i moglem popodgryzac ja po rekach... Bo lubie to baaaardzo! Quote
Daga_i_Oskar Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 Teklunia, nie mogę się napatrzeć na tenusia. Ale on wyładnial od kedy się u Ciebie znalzł, z dnia na dzien jest ładniejszy. Pięknie mu włos odrósł i wdzę, że kształtó nabiera. Wycałuj i wygłaskaj go ode mnie w ten kochany pyszczek Quote
Camara Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 Teklunia, Ten jest prześliczny - jak patrze na te zdjęcia to mam ochotę przytulić się do tego jedwabka :P Quote
Teklunia Posted October 23, 2005 Author Posted October 23, 2005 dzieki dziewczyny :D w dotyku jest faktycznie milusi... Daga, pewnie prawie tak jak Oskarek po ostatniej kapieli :) Ale u Tenulka z kapielami sa klopoty, bo ma jakis uraz do wody :roll: Nawet pochlapac z umywakli go nie mozna bo ucieka ;) Quote
mmbbaj Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 Z prawdziwą przyjemnością odwiedziłam galerię Tena! :D Jest prześlicznym i uroczym psem! A zdjęcia są tak radosne, że mówią same za siebie :D :P :D Quote
Alicja Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 Cudowny , radosny TENuś :angel: Coraz bardziej przypomina briarda 8) , jeszcze trochę i będzie kudłacz jak Gutek Joli :wink: Quote
zaba14 Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 Hmm.. a czy ja moge prosic o zdjecie samej łapecki? uwielbiam ogladac lapki, a on ma je imponujace!! :oops: Quote
Teklunia Posted October 23, 2005 Author Posted October 23, 2005 zaba14, mam niestety same ranne lapki :oops: jak go bralismy ze schroniska byl w trakcie leczenia tylnej lay i mial tam paskudna rane, wiec na zdjeciach dokumentowalismy postey w leczeniu... a tu łapeczka przednia po pewnym nieszczesliwym wypadku :oops: na szczescie juz po tygodniu byla jak nowa :) Quote
asher Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 No, łapkowe przypadki widzę chodzą po Tenku :wink: A sesja rozrywkowa jest rewelacyjna!!! Kwintesencja szczęśliwego psa :D :D :D Quote
zaba14 Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 Teklunia dziekuje i nie zapomiaj o mnie... ;) ja na codzien widze briarda i te jego łapska mnie zachwycaja.. prawdziwy słon :lol: piekna rasa... a drugie zdjecie bardzo mi sie podoba, dziekuje :* Quote
anetta Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 Tenus jest genialnym pieszczochem :lilangel: Pieknie wyglada :loveu: Quote
Teklunia Posted October 25, 2005 Author Posted October 25, 2005 troszke sobie ostatnio potanczylismy, ale Tenowi chyba nie za bardzo sie podobalo... ...po kilku obrotach bezceremonialnie mnie opuscil... ;) ...i wybral miche... z nia nigdy nie moge konkurowac ;) a poza tym jeszcze kilka nowych foteczek: Quote
Teklunia Posted October 25, 2005 Author Posted October 25, 2005 anetta napisał(a):Tenus jest genialnym pieszczochem :lilangel: oj tak :) pieszczoch to z niego wybitny... niestety nie wszyscy to doceniaja, bo kiedy idzie sie przytulac do wiekszosci ludzi (spoza rodziny oczywiscie) ze swoja wiecznie zasliniona morda, to oni uciekaja, krzywia sie albo go odpedzaja :( a on sie chce poprzytulac, takie ma chlopak wielkie serce :D Quote
Alicja Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 Jak się na niego patrzy to by się chciało zaraz przytulić 8) Quote
Teklunia Posted October 27, 2005 Author Posted October 27, 2005 Ten odkryl dopiero dzis :o, ze spanie na lozku jest superowe :lol: nie zadna kanapa, sofa, nic z tych rzeczy... ale prawdziwe, wielkie, dwuosobowe łoże - to briardziki lubia baaardzo :lol: spalismy sobie boczek przy boczku, ja pod koldra, Tenus na... Quote
Recommended Posts