Teklunia Posted February 11, 2006 Author Posted February 11, 2006 [quote name='an3czka']Kasiu spać... Jutro mąż na polowanie idzie, więc pobudka o 6...:razz: Ja Was tu wszystkich wcześnie rano przywitam! Ha!!:eviltong: Tymczasem papa!:multi: w takim razie jestes usprawiedliwiona :) (choc dla mnie polowanie jest...brrr) [SIZE=2]Dobranoc, Aniu! :) Quote
Alicja Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 :pDobry Wieczór ;) Fajne toaletowe fotki :razz: Quote
Teklunia Posted February 11, 2006 Author Posted February 11, 2006 [quote name='HankaRupczewska']No i popatrz Katarzyno - ANIA TAK JAKBY SUGEROWAŁA, ŻE MÓJ GEZESŁAW nie jest psem, BO NIE ROZCZŁONKOWUJE SWOICH ZABAWEK ! Kasiu ..... ale Ty tak nie myślisz ? Prawda ???? Ja dalej się dziwię, że Ten jest taki ... ŚWIETLISTY .... Witaj Haniu! Wedlug mnie Gezio jest 100%-owym psem!!! Nie powinien miec zadnych kompleksow! Swietlistosci Tena ja tez sie dziwie... To chyba geny...:roll: Quote
Moniś Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Dobrywieczór Kasieńko i Tenulku :buzi: i zarazem dobranoc :buzi: Spokojnej nocki :* Quote
Daga_i_Oskar Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Dobry Wieczór Moi Kofani :multi: TENusiu ja Cie chętnie wymiziam i wygłaskam i ... wycałuje :oops: Quote
Teklunia Posted February 11, 2006 Author Posted February 11, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:pDobry Wieczór ;) Fajne toaletowe fotki :razz: Dobry wieczor :) Alu, bardzo Ci jestem wdzieczna, ze martwila Cie moja nieobecnosc... Czuje sie dopieszczona taka troska ;) [quote name='Moniś']Dobrywieczór Kasieńko i Tenulku :buzi: i zarazem dobranoc :buzi: Spokojnej nocki :* Czesc Monisiu :buzi: W weekendy trudno jest zlapac Cie na dluzej... :( Daga, masz swite prawo do glaskania Tena... Przeciez jest czesciowo Twoj ;) Quote
Daga_i_Oskar Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Oj Kasiu tylko tak przez ekran monitoru to źle się mizia i głaska :roll: Quote
Alicja Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Kasiu , bo to bardzo niepokojące kiedy kogoś zabraknie na zadługo ;) Quote
Gosiek Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 cześć Kasieńko - wpadłam tylko się przywitać i powiedzieć dobranoc :cool1: Tenusiowa toaleta pospacerowa wygląda całkiem sympatycznie - az by się go chciało przytulić... tak o siebie chłopak dba :loveu: Quote
Teklunia Posted February 11, 2006 Author Posted February 11, 2006 [quote name='Gosiek']cześć Kasieńko - wpadłam tylko się przywitać i powiedzieć dobranoc :cool1: Tenusiowa toaleta pospacerowa wygląda całkiem sympatycznie - az by się go chciało przytulić... tak o siebie chłopak dba :loveu: Gosia, Ty tez juz zmykasz? Jakas dzisiaj senna aura musi panowac... ;) No to DOBRANOC. Wyglaszcz ode mnie latajacego piesia: lol: Quote
Hanna R. Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 [quote name='Teklunia'] Swietlistosci Tena ja tez sie dziwie... To chyba geny...:roll: E tam ! Ja też mam geny - i wcale nie jestem świetlista .... :shake: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 [quote name='Teklunia']pospacerkowa toaleta :) no tak...te nasze czyścioszki :cool3: :loveu: dobranoc :buzi: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Dobranoc Kasiu :buzi: Dobranoc Tenuś :buzi: Quote
Alicja Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 :crazyeye:Rany tu też wszyscy poszli spać :shake: Quote
Teklunia Posted February 11, 2006 Author Posted February 11, 2006 [quote name='HankaRupczewska']E tam ! Ja też mam geny - i wcale nie jestem świetlista .... :shake: co racja to racja... moje tez sie nie swica :( [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:Rany tu też wszyscy poszli spać :shake: ano tak... i ja tez znikam, cieple lozeczko czeka :p Dobranoc wszystkim!!! Quote
an3czka Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 [quote name='HankaRupczewska']No i popatrz Katarzyno - ANIA TAK JAKBY SUGEROWAŁA, ŻE MÓJ GEZESŁAW nie jest psem, BO NIE ROZCZŁONKOWUJE SWOICH ZABAWEK ! Kasiu ..... ale Ty tak nie myślisz ? Prawda ???? Ja dalej się dziwię, że Ten jest taki ... ŚWIETLISTY .... A mi coś świta, że jednak miał pewne skłonności sadystyczne. Misiowi oczka wygryzał, czyż nie?:cool3: Quote
Gosiek Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Cześć Kasieńko Dziś co prawda słoneczka na dworku nie mamy ale miły dzionek sie zapowiada...... miłej niedzieli życzymy.... ja i mój latający psiak ;) Quote
Moniś Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Hej Kasieńko ;) Przeczytałaś tę biografię? :roll: Bo ja to jeszcze dzisiaj jestem pod ogromnym wrażeniem... :roll: Miłej niedzieli życzę :multi: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 czesc i czołem! zyczymy miłego dnia :buzi: Quote
Magda Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Witamy popoludniowo!!:multi: Z Tenusia prawdziwy czyscioszek, lapy po spacerku trzeba wytrzec:lol: Przesylam buziaki od Mikiego:loveu: Quote
Teklunia Posted February 12, 2006 Author Posted February 12, 2006 Dzien dobry :) Rześki dzien mamy ;) I sniezny nawet... Pika,Tenus sie klania, bo jest dzentelmenem. A jak dzentelmen widzi damy to sie klania ;) Gosiu, dzien dobry. Po raz kolejny, bo juz bylam sie przywitac u Ciebie :lol: Monis, przeczytalam... od deski do deski ;) Magda briardowa - czolem!!! Czekam na zdjecia ze spacerku. Naladuj akumulatorki w aparacie! ;) Magda yorkowa - witaj witaj... Buziaki przekazane i odwzajemniamy :lol: Quote
SwEet_LiLi Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Jaki mądry psiaczek :roll: A może jakieś Fotencje ?/ :cool3: Quote
Teklunia Posted February 12, 2006 Author Posted February 12, 2006 [quote name='SwEet_LiLi']Jaki mądry psiaczek :roll: A może jakieś Fotencje ?/ :cool3: SwEet_LiLi witaj w naszej galerii :) Ucaluj Kasandre! A oto foteczki na zadanie ;) Quote
Recommended Posts