Daga_i_Oskar Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']ojej to Kasi jeszcze nie ma :shake: jest Kasia, jest, tylko pewnie zaległosci nadrabia, bo nas juz odwiedziła :multi: :multi: Quote
Teklunia Posted February 11, 2006 Author Posted February 11, 2006 JESTEM JESTEM!!! ZYJE :) Daga juz mnie wydala. Zaczelam od innych galerii :) Ciesze sie ogromnie, ze jakbym zaginela, to wszelibyscie poszukiwania :lol: ;) A nie bylo mnie tak dlugo, bo najpierw bylam na pogrzebie, pozniej na malej stypie (bardzo sympatycznej i wesolek zreszta :-o), a potem pojechalam w odiedzinki do mamusi :lol: I zasiedzialam sie do poznej nocy. Z kolei dzis rano nawiedzil mnie ... tatus... Wiec rodzinne spotkania mam zaliczone i odbebnione na pewien czas ;) [quote name='PIKA']Moze spac poszla i czeka az jej sie przysnie :evil_lol: PIKA, czekalam, ale dzis sie nie udalo :( Musze chyba wiecej o Tobiei myslec przed zasnieciem, to moze sie uda... ;) [quote name='an3czka']Haha! Ona robi gest niczym kociak:loveu: :lol: Aniu, bo ona jest takim psim kociakiem ;) Na pewno zaden facet nie moglby sie jej oprzec :lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 no to kasienko przykro mi bardzo ale jako rekompensate za ten czas kiedy cie nie było musisz nam tenulka nawrzucac ile tylko maaaasz :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):no to kasienko przykro mi bardzo ale jako rekompensate za ten czas kiedy cie nie było musisz nam tenulka nawrzucac ile tylko maaaasz :evil_lol: Chyba znów jej nie ma :roll: :shake: :placz: ... Quote
Magda Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 PiotrekJ napisał(a):Chyba znów jej nie ma :roll: :shake: :placz: ... Sa dwa wyjscia: 1. Albo nadrabia zaleglosci na calej dogomani:evil_lol::evil_lol: 2. Albo znow ja ktos odwiedzil, co jest bardziej prawdopodobne:lol: Quote
Teklunia Posted February 11, 2006 Author Posted February 11, 2006 pojawiam sie i znikam :evil_lol: Tenka troszke jest :) Z ukochana zabawka - ś.p. Skarperta... Quote
Teklunia Posted February 11, 2006 Author Posted February 11, 2006 Magda_Miki napisał(a):Sa dwa wyjscia: 1. Albo nadrabia zaleglosci na calej dogomani:evil_lol::evil_lol: 2. Albo znow ja ktos odwiedzil, co jest bardziej prawdopodobne:lol: pudlo :lol: po prostu oddawalm sie zwyczajnemu sobotniemu lenistwu i nic nie robilam :lol: Quote
Magda Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Hihi......Tenus i jego ulubiona skarpeta:loveu: A czyja? Quote
Magda Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Teklunia napisał(a):pudlo :lol: po prostu oddawalm sie zwyczajnemu sobotniemu lenistwu i nic nie robilam :lol: A to ci! No trudno moze innym razem:evil_lol::evil_lol: Quote
Teklunia Posted February 11, 2006 Author Posted February 11, 2006 Magda_Miki napisał(a):Hihi......Tenus i jego ulubiona skarpeta:loveu: A czyja? skarpeta jest (a wlasciwie to byla, bo wczoraj wyladowala w smieciach...) niczyja! kiedys ktos musial takie u nas zostawic i nie wiemy kto. ale to sie dobrze zlozylo, bo Tenus ja zaadoptowal ;) Quote
Magda Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 No jaki kochany z niego chlopak:loveu::loveu: Wycaluj go od nas! Quote
an3czka Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 [quote name='Teklunia']pojawiam sie i znikam :evil_lol: Tenka troszke jest :) Z ukochana zabawka - ś.p. Skarperta... Został ino strzęp:lol: Quote
Teklunia Posted February 11, 2006 Author Posted February 11, 2006 Magda_Miki napisał(a):No jaki kochany z niego chlopak:loveu::loveu: Wycaluj go od nas! JUZ... :lol: Quote
PiotrekJ Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 [quote name='Teklunia']skarpeta jest (a wlasciwie to byla, bo wczoraj wyladowala w smieciach...) niczyja! kiedys ktos musial takie u nas zostawic i nie wiemy kto. ale to sie dobrze zlozylo, bo Tenus ja zaadoptowal ;) No i się wydało :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Kasiu, z kim romansujesz? :cool3: Quote
Magda Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 PiotrekJ napisał(a):No i się wydało :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Kasiu, z kim romansujesz? :cool3: ooo...to powazny zarzut:evil_lol::evil_lol: Quote
Teklunia Posted February 11, 2006 Author Posted February 11, 2006 [quote name='an3czka']Został ino strzęp:lol: tia... ale to i tak lepiej niz niektore psy tutaj, ktore ogryzaja glowki losiom, kaczuszkom czy inne pluszaczkom...:shake: ostatnio prawie w kazdej galerii mozna ogladac taka masakre :diabloti: [quote name='PiotrekJ']No i się wydało :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Kasiu, z kim romansujesz? :cool3: rany boskie, nie mow takich rzeczy glosno!!!:oops: Quote
an3czka Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 [quote name='Teklunia']tia... ale to i tak lepiej niz niektore psy tutaj, ktore ogryzaja glowki losiom, kaczuszkom czy inne pluszaczkom...:shake: ostatnio prawie w kazdej galerii mozna ogladac taka masakre :diabloti: Kasieńko droga, ależ to po psiemu bardzo-mordowanie w celach konsumpcyjnych:evil_lol: . Tenusiowi łośka nie dali, to skarpetę wziął w obroty!:lol: Basco uwielbia piszczące, kolczaste zabawki i takiemu, przykładowo jeżowi szybko nos odgryza. Kiedyś zabawiał się z piszczącą kaczką i niby wszystko cacy, tak ją sobie grzecznie mamlał, a tu patrzę, wszystkie członki osobno.:cool3: Quote
PiotrekJ Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Teklunia napisał(a):rany boskie, nie mow takich rzeczy glosno!!!:oops: Ja nie mówię, ja piszę :diabloti: ... Quote
Teklunia Posted February 11, 2006 Author Posted February 11, 2006 [quote name='an3czka']Kasieńko droga, ależ to po psiemu bardzo-mordowanie w celach konsumpcyjnych:evil_lol: . Tenusiowi łośka nie dali, to skarpetę wziął w obroty!:lol: Basco uwielbia piszczące, kolczaste zabawki i takiemu, przykładowo jeżowi szybko nos odgryza. Kiedyś zabawiał się z piszczącą kaczką i niby wszystko cacy, tak ją sobie grzecznie mamlał, a tu patrzę, wszystkie członki osobno.:cool3: i Ty o tym tak po prostu mowisz?:crazyeye: Horror jakis!!! :shake: ;) [quote name='PiotrekJ']Ja nie mówię, ja piszę :diabloti: ... tym gorzej, bo nie da sie cofnac slow ;) Quote
an3czka Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 [quote name='Teklunia']i Ty o tym tak po prostu mowisz?:crazyeye: Horror jakis!!! :shake: ;) Najprawdziwsza prawda:niewiem: :lol: Quote
Teklunia Posted February 11, 2006 Author Posted February 11, 2006 Glowka w sam raz do glaskania... pospacerkowa toaleta :) Quote
an3czka Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 [quote name='Teklunia']Glowka w sam raz do glaskania... pospacerkowa toaleta :) Wyczochraj ode mnie po główce i ucałuj w te wylizane podusie:multi: Dobranoc Kasiu!!:sleep2: Quote
Teklunia Posted February 11, 2006 Author Posted February 11, 2006 [quote name='an3czka']Wyczochraj ode mnie po główce i ucałuj w te wylizane podusie:multi: Dobranoc Kasiu!!:sleep2: oczwiscie zrobie to (podusie sobie nawet powacham :oops:), ale czemu Ty tak wczesnie uciekasz? spac, czy na jakas szalona karnawalowa impreze? ;) Quote
an3czka Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 [quote name='Teklunia']oczwiscie zrobie to (podusie sobie nawet powacham :oops:), ale czemu Ty tak wczesnie uciekasz? spac, czy na jakas szalona karnawalowa impreze? ;) Kasiu spać... Jutro mąż na polowanie idzie, więc pobudka o 6...:razz: Ja Was tu wszystkich wcześnie rano przywitam! Ha!!:eviltong: Tymczasem papa!:multi: Quote
Hanna R. Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 [quote name='an3czka']Kasieńko droga, ależ to po psiemu bardzo-mordowanie w celach konsumpcyjnych:evil_lol: . .:cool3: No i popatrz Katarzyno - ANIA TAK JAKBY SUGEROWAŁA, ŻE MÓJ GEZESŁAW nie jest psem, BO NIE ROZCZŁONKOWUJE SWOICH ZABAWEK ! Kasiu ..... ale Ty tak nie myślisz ? Prawda ???? Ja dalej się dziwię, że Ten jest taki ... ŚWIETLISTY .... Quote
Recommended Posts