Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czesc PIKA, Debe, ALu :)

[quote name='PIKA']Witaj Kasiu, :multi:

A jak Tenus zniósl ten mokry spacer ? :roll:
Tenus zniosl go swietnie... Ale byl calusienki mokry - jak po kapieli :) Wiec go uczesalam na mokro i teraz jest sliczny :p

[quote name='Alicjarydzewska']Kasia chyba utonęła w zaspie :crazyeye::shake:
Malo brakowalo ;) Ale walczylam i jestem! :lol:

Czytalyscie temat o nowym yorczka?
Zdenerwowalam sie porzadnie, chociaz za kazdym razem obiecuje sobie, ze juz wiecej nie dam sie poniesc emocjom :shake:
Ale strasznie mnie to dreczy :(

• Replies 7.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gosiek napisał(a):
Jeśli u Kasi są taaaakie kałuze jak u mnie to współczuję.
Nie da sie wrócić do domu by nie być kompletnie przemoczonym... chlapa taka że szok a i samochody swoje dokładają :angryy:

Dokladnie, Gosiu!
Najgorsze sa takie miejsca, gdzie konczy sie chodnik i tzreba wejsc na ulice. Tam zawsze tworza sie fajniutkie kaluze :diabloti: I nie da rady ich obejsc, ani przeskoczyc. Wrr...
Ale wiosna juz idzie :p:p:p

Posted

Teklunia napisał(a):
Tenus zniosl go swietnie... Ale byl calusienki mokry - jak po kapieli :) Wiec go uczesalam na mokro i teraz jest sliczny :p

No to foty ślicznego Tena poprosimy :lol: ...

Posted

Jaki Tenus lsniacy :loveu:

Czytalyscie temat o nowym yorczka?
Zdenerwowalam sie porzadnie, chociaz za kazdym razem obiecuje sobie, ze juz wiecej nie dam sie poniesc emocjom :shake:
Ale strasznie mnie to dreczy :-(

nie czytalam :shake: daj linka ;)

Posted

o, widze ze juz czytalyscie ;)
nawet nie wiem, co na to powiedziec... sciska mnie z bezsilnosci, ale juz nie chce mi sie dyskutowac, bo nie wydaje mi sie zeby odnioslo to jakies skutki :shake:

Posted

Teklunia napisał(a):
o, widze ze juz czytalyscie ;)
nawet nie wiem, co na to powiedziec... sciska mnie z bezsilnosci, ale juz nie chce mi sie dyskutowac, bo nie wydaje mi sie zeby odnioslo to jakies skutki :shake:
tempo toto strasznie więc widzę ,że nie ma to sensu :angryy:
Na bullowatych miałyśmy podobną sytuację tyle że tam sunia miała metrykę i wystarczyło wyrobić uprawnienia hodowlane , ale sie nie chciało.A dziewcze stwierdziło ze sunia poczuła sie kobietą i młode będą miały dobre domki u znajomych .Teraz jest aukcja na alegro :angryy::angryy::angryy:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']tempo toto strasznie więc widzę ,że nie ma to sensu :angryy:
Na bullowatych miałyśmy podobną sytuację tyle że tam sunia miała metrykę i wystarczyło wyrobić uprawnienia hodowlane , ale sie nie chciało.A dziewcze stwierdziło ze sunia poczuła sie kobietą i młode będą miały dobre domki u znajomych .Teraz jest aukcja na alegro :angryy::angryy::angryy:
zartujesz :-o
pamietam tamta dyskusje, podgladalam ja ;)

po prostu rece odpadaja... i nie tylko :shake:

Posted

Teklunia napisał(a):
zartujesz :-o
pamietam tamta dyskusje, podgladalam ja ;)

po prostu rece odpadaja... i nie tylko :shake:
tak , Patka ją wypatrzyła :shake:no a jedna psinka ma jakąś wadę i do oddania za darmo w dobre ręce :cool3:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
tempo toto strasznie więc widzę ,że nie ma to sensu :angryy:

Ja mam wrazenie że to jakies mlode dziecko jest a nie student :roll:

Posted

[quote name='PIKA']Ja mam wrazenie że to jakies mlode dziecko jest a nie student :roll: ja tez mialam przez chwile wrazenie, ze cos jest nie tak :roll:
albo dzieciak, albo jakis zakapior po prostu...

zauwazylam ze pojawil mi sie ognik
i troszke zaluje, ze nie mam juz lapek :( :oops:

Posted

[quote name='Teklunia']ja tez mialam przez chwile wrazenie, ze cos jest nie tak :roll:
albo dzieciak, albo jakis zakapior po prostu...

zauwazylam ze pojawil mi sie ognik
i troszke zaluje, ze nie mam juz lapek :( :oops:;)przyzwyczaisz się do ogników

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']Kasiu w takim razie mogżemy mówic, ze mamy po 2 pieski. Jeden własnosciowy i drugi wirtualby :loveu: :loveu:
o jak fajnie :)
mam troche Oskarka :multi::multi::multi: