Teklunia Posted February 8, 2006 Author Posted February 8, 2006 Czesc PIKA, Debe, ALu :) [quote name='PIKA']Witaj Kasiu, :multi: A jak Tenus zniósl ten mokry spacer ? :roll: Tenus zniosl go swietnie... Ale byl calusienki mokry - jak po kapieli :) Wiec go uczesalam na mokro i teraz jest sliczny :p [quote name='Alicjarydzewska']Kasia chyba utonęła w zaspie :crazyeye::shake: Malo brakowalo ;) Ale walczylam i jestem! :lol: Czytalyscie temat o nowym yorczka? Zdenerwowalam sie porzadnie, chociaz za kazdym razem obiecuje sobie, ze juz wiecej nie dam sie poniesc emocjom :shake: Ale strasznie mnie to dreczy :( Quote
Teklunia Posted February 8, 2006 Author Posted February 8, 2006 Gosiek napisał(a):Jeśli u Kasi są taaaakie kałuze jak u mnie to współczuję. Nie da sie wrócić do domu by nie być kompletnie przemoczonym... chlapa taka że szok a i samochody swoje dokładają :angryy: Dokladnie, Gosiu! Najgorsze sa takie miejsca, gdzie konczy sie chodnik i tzreba wejsc na ulice. Tam zawsze tworza sie fajniutkie kaluze :diabloti: I nie da rady ich obejsc, ani przeskoczyc. Wrr... Ale wiosna juz idzie :p:p:p Quote
PiotrekJ Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Teklunia napisał(a):Tenus zniosl go swietnie... Ale byl calusienki mokry - jak po kapieli :) Wiec go uczesalam na mokro i teraz jest sliczny :p No to foty ślicznego Tena poprosimy :lol: ... Quote
Teklunia Posted February 8, 2006 Author Posted February 8, 2006 [quote name='PiotrekJ']No to foty ślicznego Tena poprosimy :lol: ... Bardzo prosze :) Quote
PiotrekJ Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Normalnie jestem pod wrażeniem, nie ten sam pies, taki czyściutki :evil_lol: :evil_lol: :eviltong: ... Quote
Teklunia Posted February 8, 2006 Author Posted February 8, 2006 PiotrekJ napisał(a):Normalnie jestem pod wrażeniem, nie ten sam pies, taki czyściutki :evil_lol: :evil_lol: :eviltong: ... :crazyeye: o zesz Ty :mad: ;) Quote
PIKA Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Jaki Tenus lsniacy :loveu: Czytalyscie temat o nowym yorczka? Zdenerwowalam sie porzadnie, chociaz za kazdym razem obiecuje sobie, ze juz wiecej nie dam sie poniesc emocjom :shake: Ale strasznie mnie to dreczy :-( nie czytalam :shake: daj linka ;) Quote
Cimi Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 A dajcie spokój z tym chłopakiem, jak grochem o ściane :angryy: :angryy: Quote
Alicja Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Cimi napisał(a):A dajcie spokój z tym chłopakiem, jak grochem o ściane :angryy: :angryy:a za chwilę będzie aukcja na Alegro :angryy: Quote
Teklunia Posted February 8, 2006 Author Posted February 8, 2006 o, widze ze juz czytalyscie ;) nawet nie wiem, co na to powiedziec... sciska mnie z bezsilnosci, ale juz nie chce mi sie dyskutowac, bo nie wydaje mi sie zeby odnioslo to jakies skutki :shake: Quote
Alicja Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Teklunia napisał(a):o, widze ze juz czytalyscie ;) nawet nie wiem, co na to powiedziec... sciska mnie z bezsilnosci, ale juz nie chce mi sie dyskutowac, bo nie wydaje mi sie zeby odnioslo to jakies skutki :shake:tempo toto strasznie więc widzę ,że nie ma to sensu :angryy: Na bullowatych miałyśmy podobną sytuację tyle że tam sunia miała metrykę i wystarczyło wyrobić uprawnienia hodowlane , ale sie nie chciało.A dziewcze stwierdziło ze sunia poczuła sie kobietą i młode będą miały dobre domki u znajomych .Teraz jest aukcja na alegro :angryy::angryy::angryy: Quote
Teklunia Posted February 8, 2006 Author Posted February 8, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']tempo toto strasznie więc widzę ,że nie ma to sensu :angryy: Na bullowatych miałyśmy podobną sytuację tyle że tam sunia miała metrykę i wystarczyło wyrobić uprawnienia hodowlane , ale sie nie chciało.A dziewcze stwierdziło ze sunia poczuła sie kobietą i młode będą miały dobre domki u znajomych .Teraz jest aukcja na alegro :angryy::angryy::angryy: zartujesz :-o pamietam tamta dyskusje, podgladalam ja ;) po prostu rece odpadaja... i nie tylko :shake: Quote
Alicja Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Teklunia napisał(a):zartujesz :-o pamietam tamta dyskusje, podgladalam ja ;) po prostu rece odpadaja... i nie tylko :shake:tak , Patka ją wypatrzyła :shake:no a jedna psinka ma jakąś wadę i do oddania za darmo w dobre ręce :cool3: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 [quote name='Teklunia']Bardzo prosze :) ależ on jest lśniący, moje maleństwo :loveu: :loveu: Quote
Teklunia Posted February 8, 2006 Author Posted February 8, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):tak , Patka ją wypatrzyła :shake:no a jedna psinka ma jakąś wadę i do oddania za darmo w dobre ręce :cool3: jacy szlachetni:mad: Quote
Teklunia Posted February 8, 2006 Author Posted February 8, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']ależ on jest lśniący, moje maleństwo :loveu: :loveu: Dagus, jak juz wczesniej mowilas, NASZE ;) Quote
Daga_i_Oskar Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Kasiu nie ma co się denerwować ... my swoje ... a oni i tak zrobią swoje ... Quote
Teklunia Posted February 8, 2006 Author Posted February 8, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Kasiu nie ma co się denerwować ... my swoje ... a oni i tak zrobią swoje ... wiem Daga, wiem... :buzi: Quote
PIKA Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):tempo toto strasznie więc widzę ,że nie ma to sensu :angryy: Ja mam wrazenie że to jakies mlode dziecko jest a nie student :roll: Quote
Teklunia Posted February 8, 2006 Author Posted February 8, 2006 [quote name='PIKA']Ja mam wrazenie że to jakies mlode dziecko jest a nie student :roll: ja tez mialam przez chwile wrazenie, ze cos jest nie tak :roll: albo dzieciak, albo jakis zakapior po prostu... zauwazylam ze pojawil mi sie ognik i troszke zaluje, ze nie mam juz lapek :( :oops: Quote
Alicja Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 [quote name='Teklunia']ja tez mialam przez chwile wrazenie, ze cos jest nie tak :roll: albo dzieciak, albo jakis zakapior po prostu... zauwazylam ze pojawil mi sie ognik i troszke zaluje, ze nie mam juz lapek :( :oops:;)przyzwyczaisz się do ogników Quote
Daga_i_Oskar Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 [quote name='Teklunia']Dagus, jak juz wczesniej mowilas, NASZE ;) Kasiu w takim razie mogżemy mówic, ze mamy po 2 pieski. Jeden własnosciowy i drugi wirtualby :loveu: :loveu: Quote
Teklunia Posted February 8, 2006 Author Posted February 8, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Kasiu w takim razie mogżemy mówic, ze mamy po 2 pieski. Jeden własnosciowy i drugi wirtualby :loveu: :loveu: o jak fajnie :) mam troche Oskarka :multi::multi::multi: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 a ja Tenusia :loveu: :loveu: :multi: :multi: :multi: Buziaczki Kochanie na Dobranoc od cioci Dagusi, Twojej wirtualnej Pańci :multi: Quote
Recommended Posts