PiotrekJ Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Kasiu, ja tak z ciekawości spytam - w której części Warszawy mieszkasz? :roll: Quote
Gosiek Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Hahaha chodniki nieźle odśnieżone... jutro jak nie zapomnę to zrobie zdjęcia chodnika wrednych leniwych :angryy: sąsiadów :angryy: Maćku - ale fajny Grey - jaki wyczesany :crazyeye: razem z Tolką go czeszesz? Quote
Teklunia Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 PiotrekJ napisał(a):Kasiu, ja tak z ciekawości spytam - w której części Warszawy mieszkasz? :roll: na Grochowie (od 1,5 roku :)) Quote
PiotrekJ Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Teklunia napisał(a):na Grochowie (od 1,5 roku :)) W lipcu dwa lata temu wyprowadziłem się z Gocławia, mieliśmy tak blisko do siebie :roll: ... I nic, żadnego spotkania :roll: :shake: ;) ... Quote
Teklunia Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 PiotrekJ napisał(a):W lipcu dwa lata temu wyprowadziłem się z Gocławia, mieliśmy tak blisko do siebie :roll: ... I nic, żadnego spotkania :roll: :shake: ;) ... widocznie nie jestesmy sobie przeznaczeni, bo ja wprowadzilam sie tu w pazdzierniku 2 lata temu :lol: Quote
PiotrekJ Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Teklunia napisał(a):widocznie nie jestesmy sobie przeznaczeni :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
Teklunia Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 nie pogniewacie sie jesli wstawie jeszcze troszke Tenka? :oops: mam jedno takie fajne zdjecie i nie moge sie powstrzynac :lol: Quote
Teklunia Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 i seria zdjec z przytulanek z pancia :p Anioleczek zasnal mi na kolankach... slodki ciezar :lol: spi mocno przytulony, zeby nikt mnie mu nie zabral ;) zmiana pozycji, ale pani nie puszcze!:razz: jego futrzane nozki i moje futrzane kapciuszki :lol: A tu troszke gestow dominacyjnych :lol::lol::lol: Quote
grygy Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Gosiek napisał(a): Maćku - ale fajny Grey - jaki wyczesany :crazyeye: razem z Tolką go czeszesz? Oj GOsiaku jakbym miał czesac TOlute raz na 3 m-ce to by nie wyglądało to za ciekawie :evil_lol: :evil_lol: Grey jeździ raz na 3 m-ce do fryzjera :cool3: :cool3: Kurcze jaki Tenuś jest kochany :loveu: Jak ja bym chciał mieć płowego Briarda jeszcze :placz: :placz: Quote
grygy Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 JEszcze Wam pokaze jak nasze psiaki się kochają :evil_lol: Tu widzimy buziaczka :cool3: Ale TOla specjalnie tak się ustawiła,zeby nie podglądać :lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 [quote name='Teklunia']i seria zdjec z przytulanek z pancia :p Anioleczek zasnal mi na kolankach... slodki ciezar :lol: :loveu: :loveu: :loveu: słoddddkoooooooo:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Cimi Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 grygy napisał(a):Jak ja bym chciał mieć płowego Briarda jeszcze :placz: :placz: Chcieć to móc :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A Ten poprostu słodki :loveu: :loveu: Quote
PIKA Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 ale go powyginalo :lol: A ja wbrew pogodzie bylam z suczą na Kabatach i poznalam Leona (doga) :multi: Quote
dbsst Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 [quote name='Teklunia']Alu, nowe fotki sa tu: pies przy sniadanku ;) czesc Kasiu ale masz swietnego pomocnika do kubasa :D :evil_lol: :lol: Quote
Teklunia Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 [quote name='grygy']Oj GOsiaku jakbym miał czesac TOlute raz na 3 m-ce to by nie wyglądało to za ciekawie :evil_lol: :evil_lol: Grey jeździ raz na 3 m-ce do fryzjera :cool3: :cool3: Kurcze jaki Tenuś jest kochany :loveu: Jak ja bym chciał mieć płowego Briarda jeszcze :placz: :placz: ooo, to widze ze Grey jest dbajacym o siebie mezczyzna ;) a o plowego briardzika nie trudno... jak powiedziala Cimi: chciec to moc ;) Cimi, Magda - dziekujemy za komplementa :lol: :buzi: PIKA i jak autobusowicze przezyli wspolna podroz z mokra Sabulka? Nie chciala sie do nich przytulac? :evil_lol: [quote name='dbsst']czesc Kasiu ale masz swietnego pomocnika do kubasa :D :evil_lol: :lol: do kubasa, jak do kubasa :cool3: mysle ze wolalby pomoc przy innych naczyniach ;) takich z tresciwsza zawartoscia :lol: Quote
Magda Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 [quote name='Teklunia'] Magda, poczulam sie troszke nieswojo z powodu twojego powitania... Czy to znaczy ze ja nie jestem dziewczyna? :roll: :evil_lol: Oj tam! Chcialam przywitac osobno zalozycielke galerii:eviltong::eviltong: Grygy Piechu super. Juz myslalam, ze pofarbowali Tenusia:evil_lol::evil_lol: Quote
Teklunia Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 [quote name='Magda_Miki']Oj tam! Chcialam przywitac osobno zalozycielke galerii:eviltong::eviltong: Grygy Piechu super. Juz myslalam, ze pofarbowali Tenusia:evil_lol::evil_lol: Magda, rozumiem i wybaczam ;) A Tenusia nie trzeba nawet farbowac... Po dzisiejszych spacerach wygadal podobnie :diabloti: Ufarbowal sie blotem ;) Quote
Magda Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Teklunia napisał(a):Magda, rozumiem i wybaczam ;) A Tenusia nie trzeba nawet farbowac... Po dzisiejszych spacerach wygadal podobnie :diabloti: Ufarbowal sie blotem ;) Tak to by wygladal po wytarzaniu sie w weglu:evil_lol::evil_lol: moze kiedys...... Quote
Teklunia Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 Magda_Miki napisał(a):Tak to by wygladal po wytarzaniu sie w weglu:evil_lol::evil_lol: moze kiedys...... lepiej mu nie podsuwac takich pomyslow :look3: ;) Quote
an3czka Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 [quote name='Teklunia']nie pogniewacie sie jesli wstawie jeszcze troszke Tenka? :oops: mam jedno takie fajne zdjecie i nie moge sie powstrzynac :lol: Kasieńko określę to jednym słowem " SZAAAAAAAAAAAAAAAAAŁ":lol: Quote
Teklunia Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 [quote name='an3czka']Kasieńko określę to jednym słowem " SZAAAAAAAAAAAAAAAAAŁ":lol: ano szal:shake: po sniegu to on bryka jak nakrecony bączek :diabloti: Quote
an3czka Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 [quote name='Teklunia']ano szal:shake: po sniegu to on bryka jak nakrecony bączek :diabloti: Fajnie. Maskoteczka, zabaweczka najukochańsza:loveu: :multi: Quote
PIKA Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 [quote name='Teklunia'] PIKA i jak autobusowicze przezyli wspolna podroz z mokra Sabulka? Nie chciala sie do nich przytulac? :evil_lol: jechalismy tramwajem i metrem :evil_lol: A saba jest bardzo grzeczna w srodkach komunikacji :evil_lol: Kladzie sie na podlodze na samym środku i wszyscy musza ją omijac a ja nawet w tloku mam luzik koło siebie :evil_lol: Quote
Teklunia Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 PIKA napisał(a):jechalismy tramwajem i metrem :evil_lol: A saba jest bardzo grzeczna w srodkach komunikacji :evil_lol: Kladzie sie na podlodze na samym środku i wszyscy musza ją omijac a ja nawet w tloku mam luzik koło siebie :evil_lol: no prosze, jaki to wyszkolony pies:razz: wie ze musi dbac o swoja Pania :lol: Quote
moon_light Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Łaaaa śnieSZny potFFur :lol::multi: Ten to ma dobrze...moze pobiegac....a nie jak moj sopelek na 2 min siku i w tyl zwrot ,grzac doopsko w domu :) Quote
Recommended Posts