Daga_i_Oskar Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 [quote name='Teklunia']Slodkie lenistwo :p i mordusia w calej okazalosci :) fajnie byc psem, dadza jeśc, pobawią się, wyjda na spacerek, leniu****ą ... ach poleniuchowałabym sobie tak z Tenusiem :oops: Quote
an3czka Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Zdyszał się biedaczek. Śliczny jęzorek:loveu: Quote
Gosiek Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Cześć Kasiu Tenuś bardzo malowniczo komponuje sie z podłogą ;):loveu: Quote
Teklunia Posted February 6, 2006 Author Posted February 6, 2006 [quote name='an3czka']Zdyszał się biedaczek. Śliczny jęzorek:loveu: Ania, on nie byl zdyszany. Ta mina to wyraz rozkoszy, gdy pancia drapala go po brzuszku :p Daga - Ty chyba masz jeszcze ferie, to przeciez mozesz sie lenic ;) Czesc Gosiu :) Quote
Patka Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Doskonała froterka do podłogi :lol: ale ma piękny włochacz zimowy taki to ma dobrze :cool3: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 [quote name='Teklunia'] Daga - Ty chyba masz jeszcze ferie, to przeciez mozesz sie lenic ;) Kasiu, teoretycznie ferie jeszcze mam, a praktycznie to czeka na mnie sterta książek, testy i inne duperele ... :shake: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 [quote name='Teklunia']Slodkie lenistwo :p tak tak, zdecydowanie najlepiej leży się wsród nog domowników, wszytsko widac i czuć :evil_lol: Quote
Teklunia Posted February 6, 2006 Author Posted February 6, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):tak tak, zdecydowanie najlepiej leży się wsród nog domowników, wszytsko widac i czuć :evil_lol: i jeszcze ktos musi trzymac na delikwencie noge :lol::lol::lol: Quote
an3czka Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 [quote name='Teklunia']Ania, on nie byl zdyszany. Ta mina to wyraz rozkoszy, gdy pancia drapala go po brzuszku :p Ja tam na zdjęciu żadnego drapania bo brzusiu nie widzę, za to różowy jęzor tak:eviltong: Quote
PIKA Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 a on się tu wstydzi, czy spode laba patrzy? :evil_lol: Quote
Teklunia Posted February 6, 2006 Author Posted February 6, 2006 [quote name='an3czka']Ja tam na zdjęciu żadnego drapania bo brzusiu nie widzę, za to różowy jęzor tak:eviltong: a bo mi sie reka w kadrze nie zmiescila ;) PIKA, on wstydliwy nie jest :cool3: wiec raczej spode lba ;) a w ogole to jest okropnie zimno i nie podoba mi sie to!!! :mad: Quote
Gosiek Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Teklunia napisał(a): a w ogole to jest okropnie zimno i nie podoba mi sie to!!! :mad:Zimno Ci Kasieńko? No proszę... mamy tylko -9 stopni a Ty mówisz ze zimno :evil_lol::evil_lol: Pocieszę Cię - od jutra... mniej wiecej od południa ma być już 0 (słownie ZERO) :lol::lol: Ale jest wielki minus - bedzie padał deszcz :-( Quote
Teklunia Posted February 6, 2006 Author Posted February 6, 2006 Gosiek napisał(a):Zimno Ci Kasieńko? No proszę... mamy tylko -9 stopni a Ty mówisz ze zimno :evil_lol::evil_lol: Pocieszę Cię - od jutra... mniej wiecej od południa ma być już 0 (słownie ZERO) :lol::lol: Ale jest wielki minus - bedzie padał deszcz :-( hmm... i tak zle i tak niedobrze :shake: oj, jakas marudna dzisiaj jestem :oops: Quote
Gosiek Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Teklunia napisał(a):hmm... i tak zle i tak niedobrze :shake: oj, jakas marudna dzisiaj jestem :oops:No więc powiem Ci tak: plusem tego ocieplenia i deszczu bedzie to ze szybciorkiem snieg stopnieje i ... czas na wiosnę :mad: a to ze psiaki będą po spacerach wyglądać jak ......... to cóż... trudno się mówi... byle do wiosny :lol: Quote
Teklunia Posted February 6, 2006 Author Posted February 6, 2006 Gosiek napisał(a):No więc powiem Ci tak: plusem tego ocieplenia i deszczu bedzie to ze szybciorkiem snieg stopnieje i ... czas na wiosnę :mad: a to ze psiaki będą po spacerach wyglądać jak ......... to cóż... trudno się mówi... byle do wiosny :lol: ano wlasnie, od razu pomyslalam o ubloconym Tenulku :shake: on swoja powierzchnia to wszystkie ulice w okolicy oczyszcza i znosi to do domu ;) Quote
Gosiek Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 [quote name='Teklunia']ano wlasnie, od razu pomyslalam o ubloconym Tenulku :shake: on swoja powierzchnia to wszystkie ulice w okolicy oczyszcza i znosi to do domu ;) Hahaha Axel co prawda nieco mneijszy od Tena ale... oj potrafi drań nanieść błocka do domu :evil_lol: A w kąpieli to dosłownie błoto z niego płynie :shake: Quote
Alicja Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Teklunia napisał(a):ano wlasnie, od razu pomyslalam o ubloconym Tenulku :shake: on swoja powierzchnia to wszystkie ulice w okolicy oczyszcza i znosi to do domu ;):razz:szkoda że nie mieszkacie bliżej to Ozzy chodziłby na spacerki za TENkiem po czystej już ulicy ;):evil_lol: Quote
PIKA Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Gosiek napisał(a): Pocieszę Cię - od jutra... mniej wiecej od południa ma być już 0 (słownie ZERO) :lol::lol: Ale jest wielki minus - bedzie padał deszcz :-( kurcze a ja mialam z Saba do asherowej pojechac :shake: Quote
Teklunia Posted February 6, 2006 Author Posted February 6, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:szkoda że nie mieszkacie bliżej to Ozzy chodziłby na spacerki za TENkiem po czystej już ulicy ;):evil_lol: a Ty cwaniaro :razz: ;) PIKA napisał(a):kurcze a ja mialam z Saba do asherowej pojechac :shake: ale moze Sabie nie bedzie przeszkadzac ze pada :saint1: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
PIKA Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Teklunia napisał(a): ale moze Sabie nie bedzie przeszkadzac ze pada :saint1: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Sabie nie, ale ludziom w środkach komunikacji może przeszkadzac mokry pies :roll: Quote
Teklunia Posted February 6, 2006 Author Posted February 6, 2006 No kochani... 23.00 wybila wiec uciekam do lozeczka :) Dobrej nocy dla wszystkich! Quote
Daga_i_Oskar Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 [quote name='Teklunia']No kochani... 23.00 wybila wiec uciekam do lozeczka :) Dobrej nocy dla wszystkich! my też mówimy DOBRANOC :buzi: Quote
dbsst Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 [quote name='Teklunia']Slodkie lenistwo :p i mordusia w calej okazalosci :) boshe jaki pluszak z jezorem wywalonym niedbale :d :buzi: w te wieeeeeeeeeelkie uchole kocykowe :D Quote
Gosiek Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Cześć Kasieńko Gdzie sie podziewasz? już po dziewiątej a Ty śpisz czy co? Pika no niestety - przed chwila sprawdzałam prognozy: zapowiadają od 12 ocieplenie, deszcz ze sniegiem a potem sam deszcz :placz: Quote
AGATA I BRIARD Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Teklunia - DZIĘKI, DZIĘKI, DZIĘKI :buzi: :buzi: :buzi: !!! ... a z Tenusia to całkiem fajny briardzik się robi - i to jak fajny :kciuki: jeszcze raz :klacz: :klacz: :klacz: dla WAS !!! :Cool!: :Cool!: :Cool!: :hand: POZDRAWIAM Quote
Recommended Posts