sota36 Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):sota36 napisał(a):Musialam zmiienic poprawnosc postu, bo sie zrobil, co widac w cytacie Ali, niezrozumialy - ale jak sie ma goraczke, to i pisanina nie idzie dobrze. A "dziecka" by sie ucieszyly, ale do maja tuz tuz, a wiadomo =matury - i widzicie - jak ja sie poswiecam!!! siakoś dla mnie był zrozumiały :wink: 8) Jedynie kto mnie rozumie, to ALA!!!! Ale ona tez nauczyciel, tylko ze w mlodszej wadze wystepuje, do ktorej ja sie nie nadaje!!!! Quote
Alicja Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 sota36 napisał(a):Ach - mowie, zem pokrecona ta goraczka - chodzi, ze ten post mial sie znalezc w moim, czyli o Agacie!!! Boze - przeciez nikt nie jest doskonaly! A prawda jest taka, ze jestem chora, mam goraczke, stad te brednie, i zamiast pojsc do lekarza, to dalej pracuje i gnebie te biedne dzieci, czyli m.in. maturzystow, bo niestety, ten egzamin tuz tuz. Joluś wygrzać sie prosze i do :sleep2: Quote
Alicja Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 sota36 napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):sota36 napisał(a):Musialam zmiienic poprawnosc postu, bo sie zrobil, co widac w cytacie Ali, niezrozumialy - ale jak sie ma goraczke, to i pisanina nie idzie dobrze. A "dziecka" by sie ucieszyly, ale do maja tuz tuz, a wiadomo =matury - i widzicie - jak ja sie poswiecam!!! siakoś dla mnie był zrozumiały :wink: 8) Jedynie kto mnie rozumie, to ALA!!!! Ale ona tez nauczyciel, tylko ze w mlodszej wadze wystepuje, do ktorej ja sie nie nadaje!!!! Joluś bo my obie równo zakręcone :oops: :wink: :lol: :lol: :lol: Quote
Teklunia Posted September 26, 2005 Author Posted September 26, 2005 ja tez Cie zrozumialam, bo bylam na watku Agatowym :D tylko poczulam sie oszolomiona i wolalam sprawe wyjasnic... Jolu, daj dzieciakom wytchnac i zostan jutro w lozeczku :) Quote
Teklunia Posted September 26, 2005 Author Posted September 26, 2005 ja tez Cie zrozumialam, bo bylam na watku Agatowym :D tylko poczulam sie oszolomiona i wolalam sprawe wyjasnic... Jolu, daj dzieciakom wytchnac i zostan jutro w lozeczku :) ale co racja to racja :D wirus naprawde atakuje, bo ja tez mam objawy - zdublowalo mi sie ;) Quote
sota36 Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 hi hi hi - dobrze Ci tak!!! Nie zal mi Cie!!!! :):):) Quote
Teklunia Posted September 26, 2005 Author Posted September 26, 2005 hi hi hi - dobrze Ci tak!!! Nie zal mi Cie!!!! :) :) :) ojej :oops: a co ja takiego zrobilam? Quote
sota36 Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 Nie jest wazne, co sie lub czego sie nie zrobilo!!! zawsze sie cos znajdzie, np ze ... czekaj niech cos wymysle, a wez to pod uwage, ze bredze, bo mam goraczke, ze.... oj nie wiem..... Quote
malawaszka Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 Ten jest piękny - ma sierść jak Soft Coated Wheaten Terrier :angel: Quote
arima Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 No dojechałam do końca :D Ten jest extra :P Mi on troche wilczarza przypomina :oops: Quote
Teklunia Posted September 27, 2005 Author Posted September 27, 2005 arima napisał(a):No dojechałam do końca Ten jest extra Mi on troche wilczarza przypomina a wiesz ze nie pierwsza o tym wspominasz... ale Ten jest na szczescie drobniejszy niz wilczarze :) no i zaczyna porastac coraz dluzsza sierscia :D Quote
asher Posted September 29, 2005 Posted September 29, 2005 Nie będę oryginalna, Ten ma bajeczną sierść!!! Rany, jednak takie codzienne szczotkowanie procentuje... To widac też po Beżyku... Ech, gdyby tylko mi się chciało, tak, jak mi się nie chce :oops: Jak dobrze pójdzie to swoje piesy raz na tydzień szczotką przejadę. No i efekt niestety widac, wygladają jak wiejskie burki :oops: Quote
Teklunia Posted September 29, 2005 Author Posted September 29, 2005 asher, ale z ONkami to troszeczke inaczej chyba wyglada... jakby Tena nie czesac codziennie to bylby jednym wielkim koltunem :-? ja swojego ONka czesalam tez nie za czesto :oops: glownie dlatego ze czesanie go wymagalo uganiania sie za nim po calym ogrodzie;) ewentualnie traktowal szczotke jako fajna zabaweczke... Quote
Teklunia Posted October 2, 2005 Author Posted October 2, 2005 Tenus chce zeby go troszke poogladac ;) Quote
asher Posted October 2, 2005 Posted October 2, 2005 A my chcemy jeszcze więcej Tenusia do oglądania 8) Quote
Camara Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 Teklunia napisał(a):Tenus chce zeby go troszke poogladac ;) ... takie życzenie to rozkosz dla oczu :lol: Quote
Teklunia Posted October 3, 2005 Author Posted October 3, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Słodycz na poczatek dnia ;) :loveu: a w kontaktach osobistych jest jeszcze slodszy, z tym ze troche meczacy ;) z samego rana przychodzi taka obsliniona morda i upomina sie o glaskanko i przytulanie... ostatnio Tenek zachowuje sie jak byczek fernando :) biega jak szalony, skacze, bawi sie rozniastymi przedmiotami, a przy tym jest tak nieporadny i fajtlapowaty, ze pekamy ze smiechu :lol: Quote
Alicja Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 Teklunia napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Słodycz na poczatek dnia ;) :loveu: a w kontaktach osobistych jest jeszcze slodszy, z tym ze troche meczacy ;) z samego rana przychodzi taka obsliniona morda i upomina sie o glaskanko i przytulanie... ostatnio Tenek zachowuje sie jak byczek fernando :) biega jak szalony, skacze, bawi sie rozniastymi przedmiotami, a przy tym jest tak nieporadny i fajtlapowaty, ze pekamy ze smiechu :lol:nadrabia stracony w schronisku czas :wink: 8) Quote
Teklunia Posted October 3, 2005 Author Posted October 3, 2005 mam wrazenie, ze juz zapomnial (cale szczescie) tamto schroniskowe zycie :) jest beztroski i ufny, pokazuje brzuszek i... po prostu :lilangel: Quote
anetta Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 Ale z niego pluuuszak :loveu: Piekny macie ogrod :D Quote
Teklunia Posted October 3, 2005 Author Posted October 3, 2005 a dziekuje, dziekuje :D Tenus go dzielnie demoluje :lol: Quote
Teklunia Posted October 4, 2005 Author Posted October 4, 2005 wczoraj minal drugi miesiac odkad Ten jest z nami :) z tej okazji dostal totalnej glupawki - biegal po calym domu, skakal i zaczal konsumowac swoj materacyk :lol: to juz zupelnie inny pies... :) Quote
asher Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 No to robimy spóxnioną imprezę!!! :BIG: :multi: :tort: :laola: :klacz: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
Alicja Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 asher napisał(a):No to robimy spóxnioną imprezę!!! :BIG: :multi: :tort: :laola: :klacz: :drinking: :drinking: :drinking: czyli za dwumiesięcznice TENusia :wink: :tort: :laola: :BIG: :drinking: Quote
Recommended Posts