Teklunia Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 pragne oficjalnie zdementowac pogloski, jakoby moj pies nie mial oczu... albo ze ma tylko jedno ;) oto ONE - piekne i co najwazniejsze DWA :D Quote
Moniś Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Śliczne oczeczka Złoteczka :loveu::loveu: :buzi: Quote
an3czka Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 [quote name='Teklunia']pragne oficjalnie zdementowac pogloski, jakoby moj pies nie mial oczu... albo ze ma tylko jedno ;) oto ONE - piekne i co najwazniejsze DWA :D Śliczne oczątka:loveu: Tylko coś Pańcia chyba lewą brewkę za bardzo naciągnęła co?:lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 [quote name='Teklunia'] taki juz jestem slodki piesek... no no no :loveu: bo sie jeszcze zakocham, taki z niego amancik :loveu: a tak wogóle to dziendobrywieczór Kasiu i Tenulku :buzi: Quote
Alicja Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 :multi:yuuuuuuu TENuś ma 2 ślepka :multi: Quote
Teklunia Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 [quote name='KaRa_TC'] Cos mu jedno oczko ucieka:lol: [quote name='an3czka']Śliczne oczątka:loveu: Tylko coś Pańcia chyba lewą brewkę za bardzo naciągnęła co?:lol: chyba tak :oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops: ale tak mi wlazlyscie na honor (tym ze Ten jakoby nie ma jednego oka), ze sie zawzielam i udowodnilam :evil_lol: [quote name='madzia18sosnowiec']no no no :loveu: bo sie jeszcze zakocham, taki z niego amancik :loveu: a tak wogóle to dziendobrywieczór Kasiu i Tenulku :buzi: Magda, wrocilas :-o:-o:-o Jest duzo fotek? ;) Quote
madzia20sosnowiec Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 [quote name='Teklunia'] Magda, wrocilas :-o:-o:-o Jest duzo fotek? ;) a noooo wróciłaaaam, szkoda, ale niestety TZ-ecik nie dostał wolnego :-( fotek tyle że hooo...własnie wklejam, wiec zapraszam do przejrzenia:loveu: Quote
Teklunia Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 mamy kilka zdjec z dworku Tenus z mina starego lubieznika :evil_lol: dostojny Pan Pies :) Pancia, snieg mi sie do lapeczki przykleil i boli :-( Quote
madzia20sosnowiec Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 [quote name='Teklunia']mamy kilka zdjec z dworku Tenus z mina starego lubieznika :evil_lol: jaaaaaaaaaaaki on kochaniasty :loveu: taki niedzwiadek do kochania i psitulania :loveu: Quote
Teklunia Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):jaaaaaaaaaaaki on kochaniasty :loveu: taki niedzwiadek do kochania i psitulania :loveu: niooooo :lol: :lol: :lol: Quote
PIKA Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 dostojny Pan Pies :smile: Bardzo dostojny :loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 [quote name='Teklunia'] Gajusia też ma ten tik z łapką, jak gdzies leci albo szuka, hihi, wtedy wychodzi ta "francuskość" briardzików :eviltong: dobranoc :buzi: Quote
Hanna R. Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Kasiu. Ten jest pięknym psem. Wiesz dlaczego ja się wzruszam , kiedy ogladam TAKIE zdjecia psów ze schroniska ? Prawda ??? Quote
Alka Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 [quote name='Teklunia']pragne oficjalnie zdementowac pogloski, jakoby moj pies nie mial oczu... albo ze ma tylko jedno ;) oto ONE - piekne i co najwazniejsze DWA :D śliczne oczęta !:loveu::loveu::loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 dzień doberek kasiu i tenulku! gdzie foteczki?trzeba dobrze zacząć nowy dzień :evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 [quote name='Teklunia']Daga - Ciebie juz nie ma na pewno, ale moge Cie chpciaz pozdrowic... Przczytasz po powrocie ;-) dziękuje za pozdrowienia :buzi: Kasiu :bigcool: :bigcool: jak fajnie być znowu wsród Was i podziwiac Tenusia. Miałam takie zaległości, że nie wiem kiedy tyle nastukałyście tych stron, przecież mnie nie było tylko 9 dni, a tu od razu kilkadziesiąd stron do przewertowania, ale czego sie nie robi dla TENusia :loveu: :loveu: chłopak nam w oczach pięknieje, a ten włos juz ladnie odrósł i z dnia na dzien robi się piękniejszy :klacz: Kasiu - jestes wielka :buzi: Moniś, ślicznie przerobiłas Tenusia :loveu: Buziaczkujemy was kochani :buzi: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 no i prosze na Tenusia padł mój 5500 post :lol: :lol: to z tej :iloveyou: do niego :loveu: Quote
Teklunia Posted February 6, 2006 Author Posted February 6, 2006 zanim odpowiem na cokolwiek innego napisze tylko szybkko: DAGA WROCILA:multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Teklunia Posted February 6, 2006 Author Posted February 6, 2006 Witam wczesnym mroznym popoludniem :) [quote name='HankaRupczewska'] Kasiu. Ten jest pięknym psem. Wiesz dlaczego ja się wzruszam , kiedy ogladam TAKIE zdjecia psów ze schroniska ? Prawda ??? wiem Haniu, wiem... [quote name='madzia18sosnowiec']dzień doberek kasiu i tenulku! gdzie foteczki?trzeba dobrze zacząć nowy dzień :evil_lol: foteczki beda, owszem :) za kilka chwil... ;) Quote
Moniś Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Cześć Kasieńko :buzi: Cmok Tenulku :buzi: Ps. i co z tymi zakupami? :evil_lol: ;) Quote
Daga_i_Oskar Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 [quote name='Teklunia']zanim odpowiem na cokolwiek innego napisze tylko szybkko: DAGA WROCILA:multi::multi::multi::multi::multi: Kasiu wróciła wróciła i juz nie opuści na tak długo DGManii :loveu: Quote
Teklunia Posted February 6, 2006 Author Posted February 6, 2006 Moniś napisał(a):Cześć Kasieńko :buzi: Cmok Tenulku :buzi: Ps. i co z tymi zakupami? :evil_lol: ;) Monika, bede na dworcu o 15 ;) Nie zapomnij o zetonach :lol::lol::lol: Daga - trzymam Cie za slowo! Quote
Teklunia Posted February 6, 2006 Author Posted February 6, 2006 Slodkie lenistwo :p i mordusia w calej okazalosci :) Quote
Recommended Posts