Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Haaalo Kasiu, witam niedzielnie i słonecznie... nie spij tyle bo słoneczko na dworku przegapisz... foteczki trzeba porobić... porób i za mnie bo dzis nie mam jak robić foteczek, oki?

Posted

[quote name='an3czka']Wstałam już o 6:oops: :roll:
A najlepsze jest to, że w każdą niedzielę tak wstaję...:oops: :eviltong:
:crazyeye: masz zdrowie :evil_lol: Mnie wolami z łozka nie wyciagną o tej porze :evil_lol:

Posted

[quote name='an3czka']Dzień dobry Tekluniu! Wstajemy, wstajemy...:multi: Dzien dobry Aniu(?) :)
Ja w niedziele o tak skandalicznej porze zawsze jeszcze spie. Widze ze jedna PIKA mnie tu rozumie ;)

[quote name='dbsst']Haj Kasiu
czy jestes moze teraz gdzies gdzie mozna robic foty Tenowi ;) czy jeszcze spisz :( Hej Debeskto :)
O tej porze juz sie powoli zwlekalam z wyrka ;)
Ale jedyne miejsce, gdzie mozna bylo robic Tenowi zdjecia, to jego poslanie :lol:

[quote name='Gosiek']Haaalo Kasiu, witam niedzielnie i słonecznie... nie spij tyle bo słoneczko na dworku przegapisz... foteczki trzeba porobić... porób i za mnie bo dzis nie mam jak robić foteczek, oki? Czesc Gosiu :)
Sloneczka nie ma i dziwie, jak o nim piszecie, bo u nas pojawilo sie moze na 15 minut :(
chyba ze swiecilo przed 10 ;)
A co do zdjec, to wybacz, ale za Ciebie raczej porobic nie moge... No chyba ze bym byla po szkole fotograficznej :lol:

[quote name='Alicjarydzewska']Dzień Doberek ;)
Witaj Alu :buzi:

[quote name='Alka']dzień doberek Kasiu !:multi:

Czy u Was słoneczko też wyjrzało? :loveu::loveu::loveu:

Kasiu , przypuszczam ,że na czesanie 1 Tenowego uszka poświęcasz tyle czasu ile ja na całego Tuffiego :evil_lol:

Pozdrowionka i buziaczki !
Witaj Alu :)
Sloneczko wyjrzalo i zaraz ucieklo :( Chyba tez ma dosyc zimy i czeka na wiosne ;)
Czesanko Tena faktycznie troszke trwa, ale lubi to robic, bo psiak jest wtedy przeszczesliwy :)
Zna juz haslo "szczotka" - zawsze biegnie do polki, gdzie ona lezy i czeka...
A jak tylko biore szczotke do reki to siada i patrzy z nadzieja :D

Posted

taki jestem grzeczniutki i skromniutki...:saint1:

i spie jak maly aniolek...

siedze sobie po cichutku, z boczku...

jedyne czego chce, to zeby mi czasem dali buziczka...

taki juz jestem slodki piesek...

Posted

[quote name='Teklunia']Dzien dobry Aniu(?) :)
Ja w niedziele o tak skandalicznej porze zawsze jeszcze spie. Widze ze jedna PIKA mnie tu rozumie ;)

(No, Aniu:lol: )
Niedawno obudziłam się po raz drugi...:cool3:
Bo wstając o takich skandalicznych (hihihi) porach, zawsze później, w dzień drzemię:eviltong:

Posted

[quote name='dbsst']hehehehehehehe Kasia sie ze mna zgadza lalalalalalalala ;)
ups... czy to znaczy ze z reguly jestem klotliwa baba, ktora zawsze jest na "nie" ? :oops:

[quote name='an3czka'](No, Aniu:lol: )
Niedawno obudziłam się po raz drugi...:cool3:
Bo wstając o takich skandalicznych (hihihi) porach, zawsze później, w dzień drzemię:eviltong:
mozna i tak :)
a ja wstalam tak pozno, bo poszlismy spac o 3 w nocy...
ale nie sluzy mi to za bardzo... spi czlowiek wtedy dlugo a i tak jest jakis padniety :roll:

Posted

Teklunia napisał(a):
ups... czy to znaczy ze z reguly jestem klotliwa baba, ktora zawsze jest na "nie" ? :oops:

nie nie nie ale kcialam zeby SYSCY widzieli ze tu mamy wspolne zdanie hahahhahaha

no to jeszcze po fociaku :D

Posted

[quote name='Teklunia']ups... czy to znaczy ze z reguly jestem klotliwa baba, ktora zawsze jest na "nie" ? :oops:

mozna i tak :)
a ja wstalam tak pozno, bo poszlismy spac o 3 w nocy...
ale nie sluzy mi to za bardzo... spi czlowiek wtedy dlugo a i tak jest jakis padniety :roll:
Dokładnie. Najlepiej ponoć kłaść się przed 24.
Ja i tak się nie wysypiam, więc dla mnie bez różnicy, kiedy się położę:lol:
i tak w dzień muszę przynajmniej godzinkę się przespać.:siara:

Posted

[quote name='Teklunia']plosie
pies przytulony do panci :)

Położyłam się po obiadku i niedawno wstałam ;), a tu tyle nowych foteczek:multi:, jaki kochany Tenuś :iloveyou:

ja też uwielbiam ,jak mój maluszek tak przytula się do mnie , ale jak ma Pańcia pod ręką to mogę tylko pomarzyć :cool3:

Posted

Aniu, Gosiu, Piko, Moniko - dziekujemy za cieple slowa :buzi:

[quote name='Alka']Położyłam się po obiadku i niedawno wstałam ;), a tu tyle nowych foteczek:multi:, jaki kochany Tenuś :iloveyou:

ja też uwielbiam ,jak mój maluszek tak przytula się do mnie , ale jak ma Pańcia pod ręką to mogę tylko pomarzyć :cool3:
tylko moj maluszek jak sie wtryni na kolanka, to ja ledwo oddycham :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Alicjarydzewska']
:loveu:przyturlanka ;)
:lol::lol::lol: a no wlasnie ;)
umie sie wturlac na kolanka ;)