dbsst Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Haj Kasiu czy jestes moze teraz gdzies gdzie mozna robic foty Tenowi ;) czy jeszcze spisz :( Quote
Gosiek Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Haaalo Kasiu, witam niedzielnie i słonecznie... nie spij tyle bo słoneczko na dworku przegapisz... foteczki trzeba porobić... porób i za mnie bo dzis nie mam jak robić foteczek, oki? Quote
PIKA Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 [quote name='an3czka o 7,58']Dzień dobry Tekluniu! Wstajemy, wstajemy...:multi: powariowali w niedziele tak rano wstawać :roll: Quote
an3czka Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Wstałam już o 6:oops: :roll: A najlepsze jest to, że w każdą niedzielę tak wstaję...:oops: :eviltong: Quote
PIKA Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 [quote name='an3czka']Wstałam już o 6:oops: :roll: A najlepsze jest to, że w każdą niedzielę tak wstaję...:oops: :eviltong: :crazyeye: masz zdrowie :evil_lol: Mnie wolami z łozka nie wyciagną o tej porze :evil_lol: Quote
an3czka Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 No, jakoś tak się już utarło i wstaję...:roll: :eviltong: Quote
Teklunia Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 [quote name='an3czka']Dzień dobry Tekluniu! Wstajemy, wstajemy...:multi: Dzien dobry Aniu(?) :) Ja w niedziele o tak skandalicznej porze zawsze jeszcze spie. Widze ze jedna PIKA mnie tu rozumie ;) [quote name='dbsst']Haj Kasiu czy jestes moze teraz gdzies gdzie mozna robic foty Tenowi ;) czy jeszcze spisz :( Hej Debeskto :) O tej porze juz sie powoli zwlekalam z wyrka ;) Ale jedyne miejsce, gdzie mozna bylo robic Tenowi zdjecia, to jego poslanie :lol: [quote name='Gosiek']Haaalo Kasiu, witam niedzielnie i słonecznie... nie spij tyle bo słoneczko na dworku przegapisz... foteczki trzeba porobić... porób i za mnie bo dzis nie mam jak robić foteczek, oki? Czesc Gosiu :) Sloneczka nie ma i dziwie, jak o nim piszecie, bo u nas pojawilo sie moze na 15 minut :( chyba ze swiecilo przed 10 ;) A co do zdjec, to wybacz, ale za Ciebie raczej porobic nie moge... No chyba ze bym byla po szkole fotograficznej :lol: [quote name='Alicjarydzewska']Dzień Doberek ;) Witaj Alu :buzi: [quote name='Alka']dzień doberek Kasiu !:multi: Czy u Was słoneczko też wyjrzało? :loveu::loveu::loveu: Kasiu , przypuszczam ,że na czesanie 1 Tenowego uszka poświęcasz tyle czasu ile ja na całego Tuffiego :evil_lol: Pozdrowionka i buziaczki ! Witaj Alu :) Sloneczko wyjrzalo i zaraz ucieklo :( Chyba tez ma dosyc zimy i czeka na wiosne ;) Czesanko Tena faktycznie troszke trwa, ale lubi to robic, bo psiak jest wtedy przeszczesliwy :) Zna juz haslo "szczotka" - zawsze biegnie do polki, gdzie ona lezy i czeka... A jak tylko biore szczotke do reki to siada i patrzy z nadzieja :D Quote
Teklunia Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 taki jestem grzeczniutki i skromniutki...:saint1: i spie jak maly aniolek... siedze sobie po cichutku, z boczku... jedyne czego chce, to zeby mi czasem dali buziczka... taki juz jestem slodki piesek... Quote
Teklunia Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 dbsst napisał(a):moj Jemiołek ćliczny :saint1: tak, wlasnie tak :saint1: ;) Quote
dbsst Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Teklunia napisał(a):tak, wlasnie tak :saint1: ;) hehehehehehehe Kasia sie ze mna zgadza lalalalalalalala ;) Quote
an3czka Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 [quote name='Teklunia']Dzien dobry Aniu(?) :) Ja w niedziele o tak skandalicznej porze zawsze jeszcze spie. Widze ze jedna PIKA mnie tu rozumie ;) (No, Aniu:lol: ) Niedawno obudziłam się po raz drugi...:cool3: Bo wstając o takich skandalicznych (hihihi) porach, zawsze później, w dzień drzemię:eviltong: Quote
Teklunia Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 [quote name='dbsst']hehehehehehehe Kasia sie ze mna zgadza lalalalalalalala ;) ups... czy to znaczy ze z reguly jestem klotliwa baba, ktora zawsze jest na "nie" ? :oops: [quote name='an3czka'](No, Aniu:lol: ) Niedawno obudziłam się po raz drugi...:cool3: Bo wstając o takich skandalicznych (hihihi) porach, zawsze później, w dzień drzemię:eviltong: mozna i tak :) a ja wstalam tak pozno, bo poszlismy spac o 3 w nocy... ale nie sluzy mi to za bardzo... spi czlowiek wtedy dlugo a i tak jest jakis padniety :roll: Quote
dbsst Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Teklunia napisał(a):ups... czy to znaczy ze z reguly jestem klotliwa baba, ktora zawsze jest na "nie" ? :oops: nie nie nie ale kcialam zeby SYSCY widzieli ze tu mamy wspolne zdanie hahahhahaha no to jeszcze po fociaku :D Quote
Teklunia Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 [quote name='dbsst']nie nie nie ale kcialam zeby SYSCY widzieli ze tu mamy wspolne zdanie hahahhahaha no to jeszcze po fociaku :D plosie pies przytulony do panci :) Quote
an3czka Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 [quote name='Teklunia']plosie pies przytulony do panci :) Jak maskotka:multi: Quote
an3czka Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 [quote name='Teklunia']ups... czy to znaczy ze z reguly jestem klotliwa baba, ktora zawsze jest na "nie" ? :oops: mozna i tak :) a ja wstalam tak pozno, bo poszlismy spac o 3 w nocy... ale nie sluzy mi to za bardzo... spi czlowiek wtedy dlugo a i tak jest jakis padniety :roll: Dokładnie. Najlepiej ponoć kłaść się przed 24. Ja i tak się nie wysypiam, więc dla mnie bez różnicy, kiedy się położę:lol: i tak w dzień muszę przynajmniej godzinkę się przespać.:siara: Quote
Gosiek Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Superaśny misiulek z Tena.... taki milusiński do przytulania :loveu: Quote
Alka Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 [quote name='Teklunia']plosie pies przytulony do panci :) Położyłam się po obiadku i niedawno wstałam ;), a tu tyle nowych foteczek:multi:, jaki kochany Tenuś :iloveyou: ja też uwielbiam ,jak mój maluszek tak przytula się do mnie , ale jak ma Pańcia pod ręką to mogę tylko pomarzyć :cool3: Quote
Teklunia Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 Aniu, Gosiu, Piko, Moniko - dziekujemy za cieple slowa :buzi: [quote name='Alka']Położyłam się po obiadku i niedawno wstałam ;), a tu tyle nowych foteczek:multi:, jaki kochany Tenuś :iloveyou: ja też uwielbiam ,jak mój maluszek tak przytula się do mnie , ale jak ma Pańcia pod ręką to mogę tylko pomarzyć :cool3: tylko moj maluszek jak sie wtryni na kolanka, to ja ledwo oddycham :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska'] :loveu:przyturlanka ;) :lol::lol::lol: a no wlasnie ;) umie sie wturlac na kolanka ;) Quote
Recommended Posts