Alicja Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 [quote name='dbsst']nie wiem czy powinnam to mowic ale ja jeszcze uwielbiam uszka smierdziuszka i poslanko wygrzanko :oops: :oops: :oops: :oops: :shake: :oops: :oops::roll::oops: to ja też się ujawnię w Dogomaniackim Klubie Wąchaczy :oops::razz: Quote
mmbbaj Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:roll::oops: to ja też się ujawnię w Dogomaniackim Klubie Wąchaczy :oops::razz: I ja też :p:p:p i łapeczki też uwielbiam! :evil_lol: I takiego zaspanego, cieplutkiego :lol: Quote
dbsst Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 hahahaha same Kluby mamy ;) :multi: :multi: :multi: Quote
Teklunia Posted February 3, 2006 Author Posted February 3, 2006 [quote name='mmbbaj']Kasiu, a ja ślepota dopiero zauważyłam, że masz śliczny banerek! :crazyeye: :loveu: Małgosiu, dziekuje za docenienie moich wypocin :) Quote
Gosiek Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Cześć Kasiulku :p Fotaski bombowe ... zwłaszcza łapeczki ;) Buziaki Quote
Teklunia Posted February 3, 2006 Author Posted February 3, 2006 [quote name='Gosiek']Cześć Kasiulku :p Fotaski bombowe ... zwłaszcza łapeczki ;) Buziaki Gosiu - :buzi: :buzi: :buzi:... tak za całokształt :) Quote
PIKA Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 No ja nie mogę się nadziwić jego gladkim poduszkom i to o tej porze roku :crazyeye: [quote name='Alicjarydzewska']:roll::oops: to ja też się ujawnię w Dogomaniackim Klubie Wąchaczy :oops::razz: ja tez :oops: :oops: Quote
olcha Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 [quote name='Teklunia'] Gdzie się kupuje takie kwaiatki? :roll: kwitnące zimą? Więc ja też się ujawniam :oops: należę do wywąchiwaczy. Nic nie przebije zaspanej psinki :loveu: Quote
Hanna R. Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Kasiu ? To oczywiscie FOTOMONTAŻ jest ??? Dlatego on ma takie aksamitowe poduszeczki ??? I anielskie włosy między nimi ??? :crazyeye: Quote
Teklunia Posted February 3, 2006 Author Posted February 3, 2006 [quote name='PIKA']No ja nie mogę się nadziwić jego gladkim poduszkom i to o tej porze roku :crazyeye: [quote name='HankaRupczewska'] Kasiu ? To oczywiscie FOTOMONTAŻ jest ??? Dlatego on ma takie aksamitowe poduszeczki ??? I anielskie włosy między nimi ??? :crazyeye: dziewczynki, ja tez nie moge sie nadziwic jego poduszeczkom... sa jak przyslowiowa "pupcia niemowlaka" ;) lato czy zima zawsze sa gladziutkie :) a przysiegam - chodzi po dworzu (i po soli) jak normalny pies... ani go nie trzymam w klatce w domu, ani na rekach nie nosze ;) Quote
dbsst Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 [quote name='Teklunia']dziewczynki, ja tez nie moge sie nadziwic jego poduszeczkom... sa jak przyslowiowa "pupcia niemowlaka" ;) lato czy zima zawsze sa gladziutkie :) a przysiegam - chodzi po dworzu (i po soli) jak normalny pies... ani go nie trzymam w klatce w domu, ani na rekach nie nosze ;) w to jakos uwierzyc nie moge hahahhahahhahahahahaha :evil_lol: Quote
Teklunia Posted February 3, 2006 Author Posted February 3, 2006 a teraz juz ja i Pewien Piesek mowimy Wam: DOBRANOC :) I ZEBY NIE BYLO TAK ROZOWO - NA JEDNEJ LAPCE POJAWILO SIE MALE PEKNIECIE :( Quote
olcha Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Ja wiem o co chodzi z tymi łapkami! On ma takie wielkie poduszki jak facet który chodzi po śniegu w rakietach :lol: Quote
an3czka Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 [quote name='Teklunia'] Nie wiem dlaczego, ale jak się dziś na to zdjęcie popatrzyłam, to pomyślałam "Król Lew":lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 dzień doberek Kasiu :buzi:łapeczki cyknełam, wstawie za pare minutek, bo musze isc poszykowac sobie troche rzeczy, dzisiaj jedziemy z Gają na podbój wsi Quote
dbsst Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Kasiu bedzisz chyba musiala codziennie z jakiejsc lapki zapodac ;) hahhaha Quote
Teklunia Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 Witam wszystkich :) Jak sie macie w ten piekny dzionek? U nas wlasnie wyszlo slonko i zrobilo sie bardzo przyjemnie :p an3czka - cos w tym jest ;) Lapy ma faktycznie lwie :lol: Quote
Alicja Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Dzień dobry ;) a gdzie fotki łapciowe :razz: Quote
dbsst Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 nio jest sloneczko i to taki nawet nawet do zdjec :D :p Quote
Alicja Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 :shake:u nas chmury i sypa takie drobne białe z nieba :cool3: Quote
Teklunia Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 Alicjo, Debe - prosze bardzo :lol: Quote
dbsst Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:shake:u nas chmury i sypa takie drobne białe z nieba :cool3: mam nadzieje ze bedziecia dbac o te biale z nieba a nie pozniej nam wypominac ze my mamy bielsze ;) Teklunia a kto lapeCki powiazal :-o Quote
Teklunia Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:shake:u nas chmury i sypa takie drobne białe z nieba :cool3: znaczy sie śnieg? ;) Quote
Alicja Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 [quote name='Teklunia']Alicjo, Debe - prosze bardzo :lol: :razz:ja tak patrze i ak se myśle , że on ma chyba skórzano futrzane kapciuszki ;) Quote
Magda Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Witaj Kasiu!! Ale mialam stronek do nadrobienia i same Tenusiowe lapki:evil_lol: Przesylam spoznione zyczenia:oops::oops: Tenusiu duzo zdrówka, milosci i gory jedzenia i abys nigdy nie zapomnial, ze twoja pani cie bardzo kocha:multi::multi: Sto lat!! :BIG::drinking::drinking::drinking::drinking: Quote
Recommended Posts