Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dbsst']nie wiem czy powinnam to mowic ale ja jeszcze uwielbiam uszka smierdziuszka

i poslanko wygrzanko

:oops: :oops: :oops: :oops: :shake: :oops: :oops::roll::oops: to ja też się ujawnię w Dogomaniackim Klubie Wąchaczy :oops::razz:

• Replies 7.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:roll::oops: to ja też się ujawnię w Dogomaniackim Klubie Wąchaczy :oops::razz:

I ja też :p:p:p i łapeczki też uwielbiam! :evil_lol: I takiego zaspanego, cieplutkiego :lol:

Posted

No ja nie mogę się nadziwić jego gladkim poduszkom i to o tej porze roku :crazyeye:

[quote name='Alicjarydzewska']:roll::oops: to ja też się ujawnię w Dogomaniackim Klubie Wąchaczy :oops::razz:
ja tez :oops: :oops:

Posted

[quote name='Teklunia']

Gdzie się kupuje takie kwaiatki? :roll: kwitnące zimą?

Więc ja też się ujawniam :oops: należę do wywąchiwaczy. Nic nie przebije zaspanej psinki :loveu:

Posted

[quote name='PIKA']No ja nie mogę się nadziwić jego gladkim poduszkom i to o tej porze roku :crazyeye:

[quote name='HankaRupczewska']
Kasiu ? To oczywiscie FOTOMONTAŻ jest ??? Dlatego on ma takie aksamitowe poduszeczki ??? I anielskie włosy między nimi ??? :crazyeye:
dziewczynki, ja tez nie moge sie nadziwic jego poduszeczkom...
sa jak przyslowiowa "pupcia niemowlaka" ;)
lato czy zima zawsze sa gladziutkie :)
a przysiegam - chodzi po dworzu (i po soli) jak normalny pies... ani go nie trzymam w klatce w domu, ani na rekach nie nosze ;)

Posted

[quote name='Teklunia']dziewczynki, ja tez nie moge sie nadziwic jego poduszeczkom...
sa jak przyslowiowa "pupcia niemowlaka" ;)
lato czy zima zawsze sa gladziutkie :)
a przysiegam - chodzi po dworzu (i po soli) jak normalny pies... ani go nie trzymam w klatce w domu, ani na rekach nie nosze ;)

w to jakos uwierzyc nie moge hahahhahahhahahahahaha :evil_lol:

Posted

Witam wszystkich :)

Jak sie macie w ten piekny dzionek? U nas wlasnie wyszlo slonko i zrobilo sie bardzo przyjemnie :p

an3czka - cos w tym jest ;) Lapy ma faktycznie lwie :lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:shake:u nas chmury i sypa takie drobne białe z nieba :cool3:

mam nadzieje ze bedziecia dbac o te biale z nieba a nie pozniej nam wypominac ze my mamy bielsze ;)

Teklunia a kto lapeCki powiazal :-o

Posted

Witaj Kasiu!!
Ale mialam stronek do nadrobienia i same Tenusiowe lapki:evil_lol:

Przesylam spoznione zyczenia:oops::oops:
Tenusiu duzo zdrówka, milosci i gory jedzenia i abys nigdy nie zapomnial, ze twoja pani cie bardzo kocha:multi::multi:

Sto lat!!
:BIG::drinking::drinking::drinking::drinking: